ohh miss,iyi gezmelerselamlar kızlar.
ben keyifteyim bugün.işler güçler yarını beklesin.
kendi bakımımı yaptım,saçlarımı boyadım güzelce,duş alıp kremlerimi sürer,süslenirim de azıcık.
hava güzel,alıp çocuklarımı,eşimi dışarıya çıkarım.
size de iyi haftasonları dilerim.
suefsan bu yaşadığın yerin piyasası ile de ilgili. Benim yardımcım haftanın 5 günı geliyor. Sabah sanırım 10-11 arası geliyor akşam da 16-17 arası yani ben eve gelince çıkıyor. Evdeki her işi yapıyor. Öğlen oğlumun yemeğini yediriyor. 450 tl veriyorum. Kardeşime gelen bayan da aynı şeyleri yapıyor. O başla şejir de yaşıyor. 1000 tl veriyor.
Hayır canım ayda 450 veriyorum. Bazı arkadaşlar biliyor. Ben orta büyüklükte bir şehirde yaşıyorum.Günaydın canım benim ben de özledim valla ama pek yoğun bu aralar
Sabah da temizlik yaptım, sonra duş sonra kuaför birazdan eşim gelecek çıkacağız :)
Papatya haftalık 450 değil mi? Benim arkadaşlardan yarım güne 100 veren de var tam güne 80 veren de... Dediğin gibi yaşadığın şehir ile ilgili....
Hayır canım ayda 450 veriyorum. Bazı arkadaşlar biliyor. Ben orta büyüklükte bir şehirde yaşıyorum.
Brada piyasa bu şekilde canım. Bebek bakımı için fiyat 600 ü ancak buluyor. Yada saatleri daha uzun olanlar içşn.Benim arkadaşlarım sadece temizlik için o parayı veriyorlar ama büyük şehirde tabii. Sen gerçekten çok iyi bulmuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?