BİRİKİMCİ HATUNLAR

bu sabah 04:50 de kalktım
uyandığımda hiç uykum yoktu bir daha da geri yatmadım

büyük oğlanın kahvaltısını hazırlarken ufaklık da kalktı o da kahvaltısını yaptı ben de derken
şu anda neredeyse benim için öğlen oldu sayılır
dışarıda misss gibi yağmur var
ufaklıkla evdeyiz kalorifer peteğine sırtını dayamış uyuyakalmış

Son düzenleme:
Kızlar günaydın yazamadım bayadır..

Ay sonu gelsin diye gün sayıyorum artık

Doğum günü olanların kutlu olsun doğum günleri güle güle kullanın hediyelerinizi de:)

Pazardan alınanlar turşular hep afiyet bal şeker olsun...

Ben de bir değişiklik yok bol çalışma az harcama

Dün 14 tl market bir de geçenlerde 30tl market

Gelecek ay şu kredi borcunu ödeyeceğiz artık peşin olarak ondan sonra da sanki her ay borcumuz varmış gibi altın hesabına para aktaracağız inşallah 1000tl (gönlümüzden geçen) ama 750 de olabilir:)

Herkese iyi hafta sonları ben uzun zamandır yapmadığım temizliği yapayım :)

Gunaydin arkadaslar hala yatak keyfindeyim :)
areser hedoyen suprmis cnm gule gule kullan
doubleanne dualarin icin tesekkur ederim allah kabul etsin ,uzme kendini anne cocuk arasinda oluyor bazen
yesa ozledim senide insl birikimin istedigin gibi olur
Varyemez ne nerkenciymissin bravo sana bende bi zmnlar oyle jalkip butun gun uyumuyordum ama nerde o zamanlarim

selamlar kızlar.
ben keyifteyim bugün.işler güçler yarını beklesin.
kendi bakımımı yaptım,saçlarımı boyadım güzelce,duş alıp kremlerimi sürer,süslenirim de azıcık.
hava güzel,alıp çocuklarımı,eşimi dışarıya çıkarım.
size de iyi haftasonları dilerim.

ohh miss,iyi gezmeler
bende bi bakım yapsam da kendime gelsem iyi olacak

Guzel hafta sonları ..ben oğlanı dersaneye gönderdim...etrafı derleyip topladım..şimdi cayımı aldım...pıtırcıklar oturuyoruz..pıtırcık dolapları dökmekle meşgul:) birde uyku düzenimiz oluşsaydı..tek sıkıntım bu..arkadaşlar sizlere bir şey sorcam ben kızımı sadece 3 saat bakıcıya bırakıyorum..3 saate ne vermeliyim.

suefsan bu yaşadığın yerin piyasası ile de ilgili. Benim yardımcım haftanın 5 günı geliyor. Sabah sanırım 10-11 arası geliyor akşam da 16-17 arası yani ben eve gelince çıkıyor. Evdeki her işi yapıyor. Öğlen oğlumun yemeğini yediriyor. 450 tl veriyorum.
Kardeşime gelen bayan da aynı şeyleri yapıyor. O başla şejir de yaşıyor. 1000 tl veriyor.

Gunaydin arkadaslar yesa ozledim senide insl birikimin istedigin gibi olur [

Günaydın canım benim ben de özledim valla ama pek yoğun bu aralar

Sabah da temizlik yaptım, sonra duş sonra kuaför birazdan eşim gelecek çıkacağız :)

Papatya haftalık 450 değil mi? Benim arkadaşlardan yarım güne 100 veren de var tam güne 80 veren de... Dediğin gibi yaşadığın şehir ile ilgili....

cnm gecensene bir hemşirenin kızına sabah 8 aksam 6 gibi ayda 400 baktı....hiçte zam almadı..ben 3 saate 350 vermeyi düşünüyorum cok mu az bilmiyorum birde arkadaş olunca ne biliyim ya...kızım 11 aylık oldu..sabah kahfaltısını iyi yaptıyıorum koyduğum mamayı bile yemiyormuş..altını bile daha değişmedi..3 saatte birşeyde yapmıyor bezi batmıyor...zaten bir saatıde uyuyormuş..yanı hiç bir yuku yok..

hem onun evine bırakıyorum zannedersem eve gelince fiyat dahada yukseliyor

3 saate 350 bence çok fazla ve başka bir şey yapmıyor anladığım kadarıyla (yemek, ortalık toplama vs) gibi

Hayır canım ayda 450 veriyorum. Bazı arkadaşlar biliyor. Ben orta büyüklükte bir şehirde yaşıyorum.

Hayır canım ayda 450 veriyorum. Bazı arkadaşlar biliyor. Ben orta büyüklükte bir şehirde yaşıyorum.

Benim arkadaşlarım sadece temizlik için o parayı veriyorlar ama büyük şehirde tabii. Sen gerçekten çok iyi bulmuşsun.

Kızlar benimde üst komşum baktırıyor kızına. Ev işide yapıyor ayda bir kerede büyük temizliğini yapıyormuş. Sabah 8 de geliyor akşam 6 da çıkıyor. Haftanın 5 günü 500 lira ödüyormuş

Benim arkadaşlarım sadece temizlik için o parayı veriyorlar ama büyük şehirde tabii. Sen gerçekten çok iyi bulmuşsun.
Brada piyasa bu şekilde canım. Bebek bakımı için fiyat 600 ü ancak buluyor. Yada saatleri daha uzun olanlar içşn.

Benim bakicim haftada 5 gun gelio 15 gunde birde cumartesileri geliyor aylik 750 veriyorum artı sigortasi da var o oyle bir istekte bulunmadi ama biz vicdan yaptik o kadar emegi var diye.. 3 saat 350 tl bana da cok geldi.. bende kumbarama 10 tl attim 3 gundur bisey koyamiodum esimin dogumgunuydu ona hazirlik yaptim bundan sonra devam biriktirmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…