BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kizlar bu aksam eltimdeyim gene :-/ annemler eltime oturmaya gelecekmis mecbur gene ordayiz

selam kızlar. hepimize iyi haftasonları.
eşim maçta ben de kv.demdeyim. dün gece eşimle kışlıkları çıkarttık. bugün gündüz kapıları, mutfak dolaplarını ve avizeleri sildik. bir sürü de çamaşır yıkattım hala da bi makinelik çamaşırım var.
yarın süpürge, vileda, banyo temizliği ve toz alma falan yapacağız. of bir de ütü var tabi. oy oy haftasonları daha fazla yoruluyorum walla
eve kadın almak istiyorum ama hem güvenilir hem güzel temizleyen birini bulamadık. hep üstten ve bin nazla yapanlar denk geldi. allahtan eşim de becerikli de onunla beraber yapıyoruz.
bu arada suefsan üç saate ben olsam 200-250 verirdim. 350 bana da çok geldi. hangi şehirdesin bilmiyorum ama balıkesirde haftada yarım gün çocuk bakanlara+ev işleri de var 350-400 veriyorlar. tüm gün çocuk bakıp ev işi yapanlarada 750-800 veriyorlar.

hem onun evine bırakıyorum zannedersem eve gelince fiyat dahada yukseliyor

Hayır canım ayda 450 veriyorum. Bazı arkadaşlar biliyor. Ben orta büyüklükte bir şehirde yaşıyorum.

haftalık yarım gün ütü ve de temizlik için 25 tl veriyorum

Valla agzim acik bakakaldim ne kadar sanslisiniz..
Ben bir gün temizlige gelene 120 tl verdim 5ay önce..

Ben de.spordan geldim bitik haldeyim..
Papatya cidden Allah sabir versin .Anne olmak cok zahmetli dimi
suefsan bence 200 ideal...

geçmiş olsun kuzucuğa,inşallah hemen iyileşir cnm
duaların için ALLAH razı olsun
hamilelikte insan hassalaşıyor cnm

Kizlar 3tane yatili misafirim var bu gece 3tane sinarik genc kiz amca kizi ve halasinin 2kizi bahsetmstm korktugum basima geldi bana kalmaya geliyorlar bu aksam yarin ogledn sonra gitcklee evde kahvaltilik fazla bisiyim yok peynir zeytn 2-3tane patates buzluktada gul boregn var onu yapcm yarin
2de domates amcasinin kizi bu ay masraf yaptigimi biluyordu inadina geliyorlar artk ne varsa yicekler elimde degil almak annm 30tl verdi harclik olsun yagmurlu havalarda gunluk harclik kazananiyor esim fazla kenarda para var enaİndan ama sigara masraflarina vs karisamicm
hep lukse alisiklar bu sefer bole umrumda degil valla idare edicem ne ayni sekilde

Misafir degiller resmen basbelasilar aslinda ama sabir dierek cekiyorum bole simarim kizlari onrunuzde gormemussinzdir somuruculerin tekiler oyle boyle degil ama aetik cips vs kebdileri aliyorlar
kimseye bole misafir denk gelmesin insl kizlar iki yuzlubub daniskasilar

Allah kolaylık ve de sabır versin canım

Bakici fiyati ben de pek bilmiyorum yapamadim hic ama yakin olsak bakardim ben seve seve uygun fiyata cnm cocuk gelisimi mezunu olarak

Allah kolaylık ve de sabır versin canım
Sagol cnm yaslarida simariklik yasi degil 17 19 21 yaslarindalar ama aileden malesef bende o yaslarda oldum ama kaldigim eve masraf yaptirmaDm asla simariklik asla yardimci olurduk islerinde teyzemde kalirkn ama bnlar yaysin kiclarini hizmet beklesinler yardim isteyincede asla yapmazlar bu yazda kaldilar bende masrafi es gec o fazla fazla birde yemege misafir gelmisti ankaradan gelme saati yaklasti kadinin bi bardak dahi koymadilar ustune elektrkte kesilmisti gec geldi supurmeye yardim edin kizlar demstm bunlar telefindan video acmis izliyordu yemege kalin teklifi bile yaptim ama kalmadilar neyseki tam onlarin oturdugu odaya geldim supurmek icin hemn gittiler msafrmle dogru duzgun ilginemedim bilr yorgunluktan onlar gittiler hopp gene klmaya geldiler eltimden bana geldiler tost kola yediler bide bende gece 4e kadar oturduk hizmet beklediler bide bndeno yorgn halimle
sabh kalktm bide gene kahvalti hazirlayip evini tek basima topladim bi damla yardm yok yatak toplamak yok o bile yok bole cirkef insanlar dusun

M maviduvar1 sagol cnm allah seninde yardimcin olsun canim o zamn bnmkileri gecemezler eminim hep bole skisik zamanima denk geliyorlar ona sinir oluyorum
Maasimi durumumu biliyorlar ama inadina yapiyorlar iki kusiyizya hersey bize yeter saniyorlar gerizekalililar
sanki her taraf para bizde sirf inattan baska bisi degl
guler yuzume degil yani
cikar amacli bu sefer avuclarini yalarlae bnde de para yok olani yicekler kontrsler bn hergn kahvalti yapamiyorum malzemem az diye allahtan borek atmsm dolaba imdadima yetsti
kuru baklagik yiom hergn pazar yapamiyirm sigaramida azalttm iice maddiyttan sksgm soncta simdi yagmurda yagiyor esim gunluk harcligini kaAnamaz
Hergun annm verdikleri ve bizdekiler 45tl ediyor onla idare etcz bi tane de farkli masraf yapmcm sakladm zatn annm sigara verdi idare edersn die azalttn sakladim sigarayi 5/10tane biraktim
camel iciyirdm bn cameli sakladim onlarda iciyor diye ld verdi annm ondan azaltm onu iciyormusum gibi duruyor ondan fazla icemzler sevmiyorlar ldyi cunku kontesler :)

delimideli niye bu kadae dert ediyosun kendine??? Ben olsam kizlar kusura bakmayin bir haftasonum var esimle basbasa kalmak istiyorum der bir de goz kirpardim.. yatili kalmk nedir Allah askina canim... senin yasitin ya da kara gozlun mu?? Kafa dengin mi???
Niye hizmet ediyorsin??? Bir yattigi yatagi toplamayana ben niye hizmet edeyim.. lafi carpardim.. hadi ilki insanin esref saatine gelir de bu esek saati olmus artik..
Hizmetci moduna sokma kendini..

Cnm onu bi defa denedi ama yinede gelmislerdi bu kadr yuzsuzler iste
senin dedigini yaptm rahat rahat otururken hop zil caldi gene kendileri utanmiyorsa ben bisi yapamam ki onlara hizmet icin degil de kebdi isinu yapmak icin yapiyorum cnm artik yoksa is dahada cogaliyor

cok sanslısınız kızlar benim arkadaşlarım yarımgüne 600 veren var.bir saatte işleri çıkıp gec alsalar cocugu kızıyorlarmış...arkadaşım kreşe verdi 1200 tl ye..burada bakıcıların hepsi havalı:)

ayıp ya,cnm sen de boşver,hazırlama bişey,yorma kendini,koy sadece peynir zeytin önlerine o kadar
eşimin bi akrabası da burada çalışıyordu, o da dadandı bize,3 değil 5 değil,oğlanın gittiği yok,yayılıyor da yayılıyor,eşime dedimki git söyle gelirken yoğurt alsın domates alsın vs vs,2 gün sonra kaçtı,daha da gelmedi

Bakici fiyati ben de pek bilmiyorum yapamadim hic ama yakin olsak bakardim ben seve seve uygun fiyata cnm cocuk gelisimi mezunu olarak
ne güzel olurdu cnm ya

siz neredesiniz cnm

günaydın kızlar

Günaydın kızlar
Saatler alınınca erkenden uyandık bugün.
Eşimle dün atıştık biraz. Ondan canım sıkkın.
Pazara gideceğim. Cuma gidiyordum aslında iyi oluyordu ama cuma günü gidemedim. Bugün pek sebze almayacağım. Bu hafta kuru bakliyat ve et tüketeriz diye düşünüyorum.
Benim de bşr akrabam eskiden burada yapıyordu. Erkek ve bekar. Bize çok gelirdi. O zaman oğlum küçüktü ve bizim araba borcumuz yoktu dışarı yemeğe falan giderdik. Tabi biz öderdik hep. Sonra buradaki işinden ayrıldı. Şimdi tekrar başladı. Arayıp duruyor. Dışarı yemeğe gidelim kahvaltıya gidelim diye. Ben de hı hı diyip geçiştiriyorum. Hiç Uğraşamam. Hem borcum çok hem sayenizde tutumluyum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…