- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
hem onun evine bırakıyorum zannedersem eve gelince fiyat dahada yukseliyor
Hayır canım ayda 450 veriyorum. Bazı arkadaşlar biliyor. Ben orta büyüklükte bir şehirde yaşıyorum.
haftalık yarım gün ütü ve de temizlik için 25 tl veriyorum
geçmiş olsun kuzucuğa,inşallah hemen iyileşir cnmGünaydın kızlar :) Bende dün 10 lira attım kumbarama sonra Canım sıkıldı sayayım dedim 90 lira olmuş bozukları eşime verip bütünlettim ona iş yerinde lazım oluyor diye.
Kızımın öksürüğü tam geçmedi bende ona akşam elma kabuklarını kaynatıp içine zencefil karanfil tarçın falan koyup içirdim bi bardak, biraz daha kattım sonra içsin diye içmek istemedi mızladı. Bende bağırdım kızımasonra ağladı yavrum içini çeke çeke. Onu öyle görünce bende ağladım zaten kaç gündür dolmuştum iyice. Eşim işten geldi sordu ne oldu sana yüzün gözün kızarmış dedi. O öyle derdemez bana yine bi ağlama krizi Böyle tuhaf bi durumdayım işte.Az önce sabah ezanınla bir kalktım dua ettim dua isteyen arkadaşlar için kendim ve bebeklerim içinde tabi. Rabbim kabul etsin.
@areser eşinin süprizi çok hoşmuş Canım hediye seçimide öyle ne güzel rabbim daim etsin mutluluğunuzu..
Kizlar 3tane yatili misafirim var bu gece 3tane sinarik genc kiz amca kizi ve halasinin 2kizi bahsetmstm korktugum basima geldi bana kalmaya geliyorlar bu aksam yarin ogledn sonra gitcklee evde kahvaltilik fazla bisiyim yok peynir zeytn 2-3tane patates buzluktada gul boregn var onu yapcm yarin
2de domates amcasinin kizi bu ay masraf yaptigimi biluyordu inadina geliyorlar artk ne varsa yicekler elimde degil almak annm 30tl verdi harclik olsun yagmurlu havalarda gunluk harclik kazananiyor esim fazla kenarda para var enaİndan ama sigara masraflarina vs karisamicm
hep lukse alisiklar bu sefer bole umrumda degil valla idare edicem ne ayni sekilde
Sagol cnm yaslarida simariklik yasi degil 17 19 21 yaslarindalar ama aileden malesef bende o yaslarda oldum ama kaldigim eve masraf yaptirmaDm asla simariklik asla yardimci olurduk islerinde teyzemde kalirkn ama bnlar yaysin kiclarini hizmet beklesinler yardim isteyincede asla yapmazlar bu yazda kaldilar bende masrafi es gec o fazla fazla birde yemege misafir gelmisti ankaradan gelme saati yaklasti kadinin bi bardak dahi koymadilar ustune elektrkte kesilmisti gec geldi supurmeye yardim edin kizlar demstm bunlar telefindan video acmis izliyordu yemege kalin teklifi bile yaptim ama kalmadilar neyseki tam onlarin oturdugu odaya geldim supurmek icin hemn gittiler msafrmle dogru duzgun ilginemedim bilr yorgunluktan onlar gittiler hopp gene klmaya geldiler eltimden bana geldiler tost kola yediler bide bende gece 4e kadar oturduk hizmet beklediler bide bndeno yorgn halimleAllah kolaylık ve de sabır versin canım
Cnm onu bi defa denedi ama yinede gelmislerdi bu kadr yuzsuzler istedelimideli niye bu kadae dert ediyosun kendine??? Ben olsam kizlar kusura bakmayin bir haftasonum var esimle basbasa kalmak istiyorum der bir de goz kirpardim.. yatili kalmk nedir Allah askina canim... senin yasitin ya da kara gozlun mu?? Kafa dengin mi???
Niye hizmet ediyorsin??? Bir yattigi yatagi toplamayana ben niye hizmet edeyim.. lafi carpardim.. hadi ilki insanin esref saatine gelir de bu esek saati olmus artik..
Hizmetci moduna sokma kendini..
ayıp ya,cnm sen de boşver,hazırlama bişey,yorma kendini,koy sadece peynir zeytin önlerine o kadarKizlar 3tane yatili misafirim var bu gece 3tane sinarik genc kiz amca kizi ve halasinin 2kizi bahsetmstm korktugum basima geldi bana kalmaya geliyorlar bu aksam yarin ogledn sonra gitcklee evde kahvaltilik fazla bisiyim yok peynir zeytn 2-3tane patates buzluktada gul boregn var onu yapcm yarin
2de domates amcasinin kizi bu ay masraf yaptigimi biluyordu inadina geliyorlar artk ne varsa yicekler elimde degil almak annm 30tl verdi harclik olsun yagmurlu havalarda gunluk harclik kazananiyor esim fazla kenarda para var enaİndan ama sigara masraflarina vs karisamicm
hep lukse alisiklar bu sefer bole umrumda degil valla idare edicem ne ayni sekilde
ne güzel olurdu cnm yaBakici fiyati ben de pek bilmiyorum yapamadim hic ama yakin olsak bakardim ben seve seve uygun fiyata cnm cocuk gelisimi mezunu olarak
siz neredesiniz cnmcok sanslısınız kızlar benim arkadaşlarım yarımgüne 600 veren var.bir saatte işleri çıkıp gec alsalar cocugu kızıyorlarmış...arkadaşım kreşe verdi 1200 tl ye..burada bakıcıların hepsi havalı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?