BİRİKİMCİ HATUNLAR

Oncelikle herkese gunaydin
Poecum dun gelirken cips sigara falan ivir zivirlaribi alip geldikler cok sukur
kahvaltidan sonra amcaya geciceklermis dun amca bnde kalirsiniz die yolllamamis
delimideli yenge cagirdi ayip olur demsler bildigin yalan bana cuma gunu gorusemdk bauadr dediler bnde kapi orda isteyen gelir demistim burdan bunu cikarip dayilarindan bole izin aliyorlar
amca farkinda herhalde bole yapiyor bzm icin izin vermio ama kizlar yalan dolan hallediyorlar okadr terbiyesizler iste
dun 3tw yattilar
farkinda veya degillerdi bilmiyorum ama esimin (abilerinin) meslegini
kucumsediler
uni mezunu olcak kizlar esim copcu kimseden saklicak utancak bisi yok helalinden kazaniyor yol yikama ,supurme konteynir tum bu isleri yapar elhamdilillah neyse kismetlerden soz aciliyor ayy copcuyle evleniyormusum biz dogalgaz yakmiyoruz askimizin sicakligiyla isiniyoruz elektrk yakmiyoriz bzm elektrigimiz yetiyor flab alayci hreketler ask guzel sey flan
bende evet ask guzel sey falan dedim bilerek sustum baska zamb bnm evimde degl baska bi yerde fena bozucam cunku bnm evmde degl ama

Son düzenleme:

aman ha sakın ha papatyacım sakın alıştırma
iş sadece maddi olarak değil manen de

geçen hafta eşimin halasının kızı eşiyle kavga etmiş biraz da işin içine şiddet girmiş gecenin saat 12 sinde bir telefon

günlerden pazar ertesi gün çocukların okulu var
gittik getirdik benim çocuklar ayaktalar
büyük oğlan köpürüyor ne işi var genç bayanın bizde biz de mi kalacak Allah 'ım yarabbim gel anlat
kudurdu kudurdu ....
neyse 1.5 saat kadar gerekeni konuştuk kendisi ben gideyim dedi hiç ısrar etmedim
yengem evinde bir gece yatıramadı diyeceksen kal dedim benim için sıkıntı olmaz ama anlattıkların da böyle çözülmez

yazması uzun sürer özetle evliliğin sonu yok durumlar çok vahim

kız üstelik yurtdışında ve oraya götürecekti damat beyi lakin anlatılanlar yenilir yutulur cinsten değil

sanırım büyük ihtimalle evliliğe noktayı koyacak.... henüz10 aylık evliler

Guzel bir güne daha merhaba..dışarısı yağmurlu bereketli bir gun..sağanak sağanak mutluluk huzur muhabbet evinize yağsın inş:)şimdi cayımı koydum eşim uykuda..oğlanı dersaneye gönderdim...pıtırcıkgım cok erkenci birazdan onu uyuturum..eşimle güzel bir kahfaltı yaparız..sonrada ufak tefek işlerim var..dışarı cıkcam..yağmurlu günde gezmeyi severim..Rabbim evvelimizi ve akıbetimizi hayr etsin...netten siparişim olan iki kitabımı bekliyorum..cok ovulen ve okunan kitaplar..sabırsızlanıyorum gelsede bir an once başlasam...Misafirinde hayırlısı delimideli...ama kafana bu kadar takma...misafir umdunu değil buldunu yer...suda bir gerçek israfı bile rabbim sadece misafir sofrasında sormuyor...Allah bir kolaylık verir inş...

günaydın kızlar.
delimideli tamam kızların yattığı yatağı bile toplamaması ayıp ama misafire hizmet de allah a hizmet gibidir.
ne yedirsen sadaka yerine geçer.
bu kadar büyütme istersen.
Buyutmek degil cnm bnm hizmetten kacmam asla en ii sekilde agirlamaya calisirim kucukten buuge herkesi asla sorun etmem elimde ne var ne yok dokerim ortaya hic icim ciz etmez aksine bisiler eksik kaldiginda uzulurum bile su andada derdim bi nevi o

Varyemez maşallah oğluşa. Allah daim etsin başarılarını
Ben dediğim gibi çok yüz vermiyorum. Kahvaltıya gidelim diyor. Yok diyorum. Oğlanın ödevi var. Tek korkum babasına şikayet ederse annemlerle babasının arası bozulur. Papatya ilgilenmemiş diye.
delimideli eşinin mesleğini küçümsemeleri hiç hoş değil ama sen bu ü onların şahsiYetsiLiğine ver. Çok takılma ne yapıyorsan Allah rızası içşn yap.

Yeminle onun icin zaten allah rizadi en basta bnm icin gerisi umrumda degil

Arkadaslar yanlis anlasilmasin geecekten misafirsen asla kacmam israf olucak diye dusunmem koydugum ikramliklarda istersem sksk oliyim gene ayni seklde agirlarim ictwn samimi daveanirim mesajlarda da belirttim is degil derdim masraflaeda bi nebze oluyor durdugum notada oluyor malesef maddiyattan o da paramda sifirlanir gerekirse umulan degil buluman yenir evet misafir berekettr sadaka yerinede gecer berektilede gelir misafr elbettw ama aza tama etmeyen cogu bulamaz demi bnm uzildigim nokta bu iste umdugunu bulmak yemek isterler herzamn ve bn baskasindan duyarim bunu bisi yoktu spfrasinda diye solerler baskalarina halbuki kussutu eksikti hep sofradaa neler neler alirdim gelcekler diye icten bi seklde bu tavirlari cok uzmustu sofrada bisi yoktu doyamadik die kulaginiza gelse uzulmezmiydiniz siz
o soz belki simdiki kahvalti icin gecerlidir ama digerlero icin degildi bu kirdi bni var opan dolu sofraya yok demelribaska turlu kirginliim yok nankor olmalari sofram konusunda arkamdan dedikodu yapmalari

Tabiki su andada icten hazirliyorum yapmasam buzluktaki boregimi yapmam koymam onlerine ama icimden gelrek ikramim olabildigince olsun diyerek yapiyorum elalaem begensin die degil
ama arkamdan kotu sozler duymam hemde aileden o uzen bni yoksa sabilerle ne derdim olcak ki
ne yuku olcakbi de gercekten dunku esimi kucimsemelri cok gucume gitti bnlede alay ettiler sanki lise mezuni copcu evlendi flan die alindim ama olau cikmasin kimse kirilmasin diye sustum belkide hic laf caktirmicam bu konuda

delimideli seni bu kadar zorluyorsa bu tip insanlarla diyalog kes gitsin

açıkça söyle eve yatılı misafir kabul etmiyorum diye de belirt
Cnm zorlanmak degil sonradan duyduklarim uzuyor bn hicbisi yapmamisim gibi gostermeleri
yoksa nedn gelmesinler ki bazen ii bile oluyor bana degisiklik oluyor

Cnm zorlanmak degil sonradan duyduklarim uzuyor bn hicbisi yapmamisim gibi gostermeleri
yoksa nedn gelmesinler ki bazen ii bile oluyor bana degisiklik oluyor
canım zorlanmak demek sadece parasal açıdan demek değil
benim kastettiğim duygusal açıdan da seni zorluyorlarsa dedim
hiç de mecbur değilsin kimsenin nazını niyazını çekmeye sinir harbi yaşamaya

İste onuda yapamiyorum cnm nedenini bilmiyorun ama yapamiyorum ailelerinde etkisi var tabi istemesem aile ayaklancak flan filan kizlar kendilerine pay bicicek hakli cikcaklar her tjrly hakluyken haksiz duruma dusmek istemem bnbir turlu skntim var zaten

o zaman çekebildiğin kadar çekeceksin
başka da yol gözükmüyor

delimidelicim ben insanların hadsizlerini çekemem ve de anlamam anlamaya da çalışmam
kişi beni kendi ayarı muhatabı hem görmeyecek hem beni tepe tepe canının istediği gibi kullanacak oyuncak edecek yok öyle yağma ....

HERKES HADDİNİ DE HAKKINI DA BİLECEK
benim yapım da budur mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…