- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Günaydın kızlar
Saatler alınınca erkenden uyandık bugün.
Eşimle dün atıştık biraz. Ondan canım sıkkın.
Pazara gideceğim. Cuma gidiyordum aslında iyi oluyordu ama cuma günü gidemedim. Bugün pek sebze almayacağım. Bu hafta kuru bakliyat ve et tüketeriz diye düşünüyorum.
Benim de bşr akrabam eskiden burada yapıyordu. Erkek ve bekar. Bize çok gelirdi. O zaman oğlum küçüktü ve bizim araba borcumuz yoktu dışarı yemeğe falan giderdik. Tabi biz öderdik hep. Sonra buradaki işinden ayrıldı. Şimdi tekrar başladı. Arayıp duruyor. Dışarı yemeğe gidelim kahvaltıya gidelim diye. Ben de hı hı diyip geçiştiriyorum. Hiç Uğraşamam. Hem borcum çok hem sayenizde tutumluyum artık.
oyy maşallah oğluma.teyzesinden kocaman alkış gelsin.koca kuzum cuma günü yapılan deneme sınavında 1 . olmuş
Buyutmek degil cnm bnm hizmetten kacmam asla en ii sekilde agirlamaya calisirim kucukten buuge herkesi asla sorun etmem elimde ne var ne yok dokerim ortaya hic icim ciz etmez aksine bisiler eksik kaldiginda uzulurum bile su andada derdim bi nevi ogünaydın kızlar.
delimideli tamam kızların yattığı yatağı bile toplamaması ayıp ama misafire hizmet de allah a hizmet gibidir.
ne yedirsen sadaka yerine geçer.
bu kadar büyütme istersen.
Tebrik ederim kuzucugu bnde o zmn cnm daha buyuk basarilarini gorurusun insl..koca kuzum cuma günü yapılan deneme sınavında 1 . olmuş
Yeminle onun icin zaten allah rizadi en basta bnm icin gerisi umrumda degilVaryemez maşallah oğluşa. Allah daim etsin başarılarını
Ben dediğim gibi çok yüz vermiyorum. Kahvaltıya gidelim diyor. Yok diyorum. Oğlanın ödevi var. Tek korkum babasına şikayet ederse annemlerle babasının arası bozulur. Papatya ilgilenmemiş diye.
delimideli eşinin mesleğini küçümsemeleri hiç hoş değil ama sen bu ü onların şahsiYetsiLiğine ver. Çok takılma ne yapıyorsan Allah rızası içşn yap.
Cnm zorlanmak degil sonradan duyduklarim uzuyor bn hicbisi yapmamisim gibi gostermeleridelimideli seni bu kadar zorluyorsa bu tip insanlarla diyalog kes gitsin
açıkça söyle eve yatılı misafir kabul etmiyorum diye de belirt
canım zorlanmak demek sadece parasal açıdan demek değilCnm zorlanmak degil sonradan duyduklarim uzuyor bn hicbisi yapmamisim gibi gostermeleri
yoksa nedn gelmesinler ki bazen ii bile oluyor bana degisiklik oluyor
İste onuda yapamiyorum cnm nedenini bilmiyorun ama yapamiyorumcanım zorlanmak demek sadece parasal açıdan demek değil
benim kastettiğim duygusal açıdan da seni zorluyorlarsa dedim
hiç de mecbur değilsin kimsenin nazını niyazını çekmeye sinir harbi yaşamaya
o zaman çekebildiğin kadar çekeceksinİste onuda yapamiyorum cnm nedenini bilmiyorun ama yapamiyorumailelerinde etkisi var tabi istemesem aile ayaklancak flan filan kizlar kendilerine pay bicicek hakli cikcaklar her tjrly hakluyken haksiz duruma dusmek istemem bnbir turlu skntim var zaten
Evet ama kendilerini degil kucumsemelrrini yspilan bisiyi begnmemelerini flan sonradan laf duymaya alisicam alistinda zaten..o zaman çekebildiğin kadar çekeceksin
başka da yol gözükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?