- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Aferin ona kaça gidiyo kikoca kuzum cuma günü yapılan deneme sınavında 1 . olmuş
5. sınıf canımAferin ona kaça gidiyo ki
Hangi kitaplar ki onlarGuzel bir güne daha merhaba..dışarısı yağmurlu bereketli bir gun..sağanak sağanak mutluluk huzur muhabbet evinize yağsın inş:)şimdi cayımı koydum eşim uykuda..oğlanı dersaneye gönderdim...pıtırcıkgım cok erkenci birazdan onu uyuturum..eşimle güzel bir kahfaltı yaparız..sonrada ufak tefek işlerim var..dışarı cıkcam..yağmurlu günde gezmeyi severim..Rabbim evvelimizi ve akıbetimizi hayr etsin...netten siparişim olan iki kitabımı bekliyorum..cok ovulen ve okunan kitaplar..sabırsızlanıyorum gelsede bir an once başlasam...Misafirinde hayırlısı delimideli...ama kafana bu kadar takma...misafir umdunu değil buldunu yer...suda bir gerçek israfı bile rabbim sadece misafir sofrasında sormuyor...Allah bir kolaylık verir inş...
Tavrimi yeri gelince koycam okonuda zaten o hep aklimdadelimideli bu kadar iyi niyetli olma insanalarun çoğuna değmez. Tavrını koy terbiyesizlik eşinin mesleğinr yapılan sana yapılan
delimideli bence tavrını belli etmelisin. Yediğini içtiğini Allah rızası için yapıyorsun zaten. Ama benim evime giren parayla alınan yemeği yiyecek ve o yemeğin k eve gelmesini sağlayan parayı küçümseyecek insanın alnını karışlarım ben.
Hayat çok değerli ve çok kısa. Istemediğim insanı çekecek kadar da uzun değil.
Geçenlerde anlatmıştım işyerinden birisi bana zorla yemek parasını ödetti. Bu hafta diyor ki hava kötü hadi dışarıdan birşeyler söyleyelim. Senin odaya söyle. Ben gelirim diyor. Bu konuşmasının açılımı şu. Ben odama söyleyeceğim, adam getirecek ben parasını vereceğim. Sonra da onu çağıracağım yemek geldi diye. O da bana aaaa ne. Kadar tuttu diyecek ben de şu kadar diyeceğim. Vereyim bşr ara diyecek. Ben de üstüne bi bardak soğuk su içeçegğim. Nereden biliyorum. Tecrübe ettim çünkü malesef.
Ben de dedim ki ben sulu yemek yemek istiyorum. Hava soğuk da olsa dışarı çıkacağım. Dışarı çıkıp tek başıma yedim yemeğimi geldim.
Demem o ki istemediğin insanı çekmek zorunda değilsin.
iyi eğlenceler canımGünaydın kızlar cuma günü istanbulun çeşiyĺi yerlerinden çıkıp 5 kız üniden arkadaş buluştuk. Yedik içtik gezdik üninin yüm dedikosunu yaptık
Size çok yazamadım haliyle parada harcadım ama drğdi bugün akşama ayrıluyoruz
Gunaydin herkese... saatler alindi gun gecmiyo sanki ne yapcagimi bilemiyorum hem de bisi yapmak istesem kolum kalkmiyor..
Varyemez tebrik ederim nice basarilari olur insallah...
suefsan hangi kitaplari aldin? ben de fi ve ci kitaplarini cok merak ediyorum bayagi ovgu var...
minerva1988 ne guzel yapmissiniz insanin arada boyle seylere ihtiyaci oluyor..
İşte öylesinin ne muhabbetini ne yemeğini hiçbirşeyini istemem :)Varyemez canım damarıma basınca hiç acımam. Bu arkadaşla iş ilişkileri dışında bir arada olmak istemiyorum. Çünkü tarzı hoşuma gitmiyor. Sürekli kendini Över. Ay şöyle başatılıyım böyle iyiyim diye. Amnnnn onla mı uğraşacağım.
Sinir olurum ben başka insanları kullanmaya çalışana. Sonuçta hemen hemen aynı parayı kazanıyoruz.
aferin kuzuyakoca kuzum cuma günü yapılan deneme sınavında 1 . olmuş
Canım valla koyuyorum. Anlatacak çok şey var da yazıp hem sizin hem de kendinin sinirini bozmayayım şimdi. Bana ve hayatıma birşey kazandırmayın insana yol veriyorum gidiyor. Uzaktan yalnız ve arkadaşsız gibi duruyorum ama kalitesiz insanla oturup dedikodu yapacağına ebimde oturur kendim ve ailem içşn birşeyler yaparım.hayırlı pazarlarr
Varyemez tebrikler oğluşuna,daha nicelerini görürsünüz inşaallah
delimideli mesafeli davranman gerek bazı insanlara canım malesef
M maviduvar1 tavrını koy boşver böyle arkadaş olacağına olmasın
minerva1988 ne güzel değişiklik olmuş senin içinde arkadaşlarla vakit geçirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?