BİRİKİMCİ HATUNLAR

aynen canım benim etrafımda az insan vardır arkadaş olarak,gereksiz sohbetlerdense yalnız ailemle vakit geçirmeyi tercih ediyorum bende.sayılı 3 arkadaşım vardır mesela,şuan hiçbiriyle aynı şehirde yaşamıyorum ama telefonla da olsa yetiyoruz birbirimize,en az 15-20 yıllık arkadaşlarım bunlar,burda da işyerimden birkaç kişiyle görüşüyorum arada o kadar

eşimi işletmeye gönderirken kasım 15 e kadar vermesi gereken parayı özetledim

140 tl çekyat taksidi
250 tl çocukların okul servisi
400 tl market
100 tl kadına (temizlik için )

kısacası sen şuna 900 tl deyiver canım taksit taksit verebilirsin dedim

Varyemez değişik bir yöntemin var canım sonra unutma o paraların yerlerini :)
tedavülden kalkıyormuş bir de paralar
ya da ölsem gitsem ne kirli çıkıymış bu derler galiba ondan sonra evde aramadık ne kitap defter arası
ne dip köşe bucak bırakmıyorlarmış

Alem kadınsın Varyemez
joeyfun ben böyle mutluyum. Her hafta 1 ya da 2 öğlen yemekte görüştüğüm bir arkadaşım var. Komşularımla eskiden samimi idim gördüm anyayı konyayı. Şimdi sınırlarım var. Yine işte ara sıra görüştüğüm ve iş dışında zaman zaman akşamları gidip geldiğimiz 3-5 aile var. O kadar. Ben yalnız olmayı seviyorum. Vıcık vıcık ilişkilerden hoşlanmıyorum.

tedavülden kalkıyormuş bir de paralar
ya da ölsem gitsem ne kirli çıkıymış bu derler galiba ondan sonra evde aramadık ne kitap defter arası
ne dip köşe bucak bırakmıyorlarmış
Allah geçinden versin.
Oturduğum yerde güldürdün beni. Allah da seni güldürsün.

dün oğlanlara bot aldım küçük kuzucuktan borç aldım sebebi eşim oğlana ödüyor zira babasının canına resmen okuyor kulağını kurutuyor baba bana şu kadar borcun var diye ( tam anasının oğlu diyor eşim de )

ben de botlardan 15 tl kalmıştı eşime dedim o da arabamın benzini olsun

farmasi her türlü akıllısın vesselam :) senden öğrenecek çok şeyim var bir kez daha anlamış bulunmaktayım

farmasi her türlü akıllısın vesselam :) senden öğrenecek çok şeyim var bir kez daha anlamış bulunmaktayım
estağfirullah canım akıllı filan değilim sadece akıllandım ,akıllamaya mecbur bırakıldım

ben böyle değildimmmmmmmmmmmm yaşarken oldummmmmmm

dım tısssss tııııııısssssss dımmm tısssss

aşkın gözü görmeye kulağı duymayaaaaaaa ayakları basmayaaaaaaaaaaa başladı birden başladı birden

sebep olanlardan Allah razı olsun mu desem ne bilemedim

olsun sen bunu iyi yönde kullanmışsın ters tepki yapıp bolbol harcayabilirdin de

Selam kızlar :) Kumbarama 11.5 lira atım. Eşimle kızım gezmeye gitti ben evde kaldım Hoş insan içine çıkacak halimde yok tüm vücudum kaşınıyor.Bebekler oluncada uzunca bi süre bana gezmek falan lüks olcak şimdiden alıştırayım kendimı :)
Geçmişi okudum hepiniz iyisiniz maşallah :)

şöyle bir hesapladım

benim 12500 km deki 2011 model hyundaiz getzin piyasası ortalama 27 000 tl
almak istediğim opel mokka 61000 tl
aradaki fark 34 000 tl bunu ekleyip hemen de alabiliyorum

ama arabamı da çok seviyorum şehiriçi park sorunu yok seri ve kıvrak hareketler yapabiliyorum
yakıt tüketimi çok ekonomik

mokkayı da sırf gözümü gönlümü şenlendirmek için almış olacağım acaba buna değer mi

mantığım hayır kalbim evet diyor

Kizlar misafirlerim gitti ama bekledigim kadar kotu degildi bu sefer yardinci oldular ne hikmetse :) guzel gecti yani cok sukur
bitanesinin yurdunda yemek kendileri yapiyormus rahmetli dedemin elmalarindan ve bi uckase kadar tarhana verdim koftede vermistin ama kokulu pisirmek yasakmis istemedi
halamds yolladim bi kucuk torba tarhana ablasu istanbula gitcek o yuzdne halamada verdim istanbulda oturuyorlar
oyle bi gun gecti iste

Merhaba kızlar
Farmasi araban iyi madem bence bira daha kullan. Tabi son karar senin canım
Ben de sporumu yaptım duşumu aldım. Birşeyler yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…