aynen canım benim etrafımda az insan vardır arkadaş olarak,gereksiz sohbetlerdense yalnız ailemle vakit geçirmeyi tercih ediyorum bende.sayılı 3 arkadaşım vardır mesela,şuan hiçbiriyle aynı şehirde yaşamıyorum ama telefonla da olsa yetiyoruz birbirimize,en az 15-20 yıllık arkadaşlarım bunlar,burda da işyerimden birkaç kişiyle görüşüyorum arada o kadarCanım valla koyuyorum. Anlatacak çok şey var da yazıp hem sizin hem de kendinin sinirini bozmayayım şimdi. Bana ve hayatıma birşey kazandırmayın insana yol veriyorum gidiyor. Uzaktan yalnız ve arkadaşsız gibi duruyorum ama kalitesiz insanla oturup dedikodu yapacağına ebimde oturur kendim ve ailem içşn birşeyler yaparım.
tedavülden kalkıyormuş bir de paralarVaryemez değişik bir yöntemin var canım sonra unutma o paraların yerlerini :)
Allah geçinden versin.tedavülden kalkıyormuş bir de paralar
ya da ölsem gitsem ne kirli çıkıymış bu derler galiba ondan sonra evde aramadık ne kitap defter arası
ne dip köşe bucak bırakmıyorlarmış
Varyemez ayy bende koptum burda :) sen eşine direk 1000 tl deyiverseydin ya
estağfirullah canım akıllı filan değilim sadece akıllandım ,akıllamaya mecbur bırakıldımfarmasi her türlü akıllısın vesselam :) senden öğrenecek çok şeyim var bir kez daha anlamış bulunmaktayım
bak onu yapmam işte para kolay kazanılmıyorolsun sen bunu iyi yönde kullanmışsın ters tepki yapıp bolbol harcayabilirdin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?