- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Sağol canım. Ay ben eskiden pek salak bir şeydim. Sonradan farmasinin dediği gibi mecburen akıllandım. Hayatın tokadı ve tecrübe diyelim.Varyemez M maviduvar1 basta olmak uzere
@banusultan ve tum birikimci hatunlar ekibi :) hepinize hayranim ya muhtesemsinizbirikim ev hanimlii vs konusunda
O tecrubeyi edindigim halde uygulamak banada nasip olur inslSağol canım. Ay ben eskiden pek salak bir şeydim. Sonradan farmasinin dediği gibi mecburen akıllandım. Hayatın tokadı ve tecrübe diyelim.
Merhaba kızlar
Farmasi araban iyi madem bence bira daha kullan. Tabi son karar senin canım
Ben de sporumu yaptım duşumu aldım. Birşeyler yiyorum.
DonukPudra tam evde yat uyu havası var :)
doubleanne evde olmaya alışmak lazım evet kış bebeği olunca zaten çıkamıcaz :)
Varyemez bencede arabanı biraz daha kullan
delimideli herşeyin yolunda gitmesine sevindim
M maviduvar1 afiyet olsunnn
afiyet olsun canımMerhaba kızlar
Farmasi araban iyi madem bence bira daha kullan. Tabi son karar senin canım
Ben de sporumu yaptım duşumu aldım. Birşeyler yiyorum.
Aynen öyle :) Onların canı sağolsun Büyüdüklerinde gezeriz bol bol..DonukPudra tam evde yat uyu havası var :)
doubleanne evde olmaya alışmak lazım evet kış bebeği olunca zaten çıkamıcaz :)
Varyemez bencede arabanı biraz daha kullan
delimideli herşeyin yolunda gitmesine sevindim
M maviduvar1 afiyet olsunnn
minik elektronik eşya tarzında olabilir meselaSağolun kızlar
Çayımı içiyorum şimdi.
Bir arkadaşım var. Geçen yıl evlendi. Küçük altın taktım. Bu sene de bebeği oldu. Artık altın takmak istemiyorum. Yani çok küçük olmayacak ne alabilirim beneğe. Şöyle ağır birşey olsun istiyorum. Kıyafet değil de başka birşey.
Canım bu daha masraflı olmaz mı bana. Ya da sen ne tarz birşey düşündünminik elektronik eşya tarzında olabilir mesela
saç kurutma makinası, el blendırı ya rondo gibi 50 tl yi geçmeyecek şeylerCanım bu daha masraflı olmaz mı bana. Ya da sen ne tarz birşey düşündün
düşünüyorum ama benimde aklıma elektronik ya da kıyafet tarzı şeylerden başka bişey gelmiyor.kız mı erkek mi bebeğiSağolun kızlar
Çayımı içiyorum şimdi.
Bir arkadaşım var. Geçen yıl evlendi. Küçük altın taktım. Bu sene de bebeği oldu. Artık altın takmak istemiyorum. Yani çok küçük olmayacak ne alabilirim beneğe. Şöyle ağır birşey olsun istiyorum. Kıyafet değil de başka birşey.
bereketli olsunkumbaraya 1 çeyrek daha attım
Çok teşekkür ederim. Amin Ecmainbereketli olsun
saç kurutma makinası, el blendırı ya rondo gibi 50 tl yi geçmeyecek şeyler
Evet bunların hepsi olabilir. Yada uyku tulumu geldi benim aklıma şimdi.bebek battaniyesi de olabilir papatyacım
Erkek canım....düşünüyorum ama benimde aklıma elektronik ya da kıyafet tarzı şeylerden başka bişey gelmiyor.kız mı erkek mi bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?