BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba kızlar
Farmasi araban iyi madem bence bira daha kullan. Tabi son karar senin canım
Ben de sporumu yaptım duşumu aldım. Birşeyler yiyorum.

evet birikimci hatunlar dediğiniz doğru

yaşım şu an 37
40 yaş öncesine kadar

o zaman güzel bir dükkan daire arsa vs bari çıksa karşıma da diyorum şöyle ek bir gelir elde edebileceğim

sonrasında da ölmeden hevesim kursağımda kalmadan suv model bir araba alsam diyorum

hem azıcık daha oturuşkun hale gelirim saçma sapan araba kullanmayı bırakırım azıcık yaşımın insanı olurum bu konuda

Sağolun kızlar
Çayımı içiyorum şimdi.
Bir arkadaşım var. Geçen yıl evlendi. Küçük altın taktım. Bu sene de bebeği oldu. Artık altın takmak istemiyorum. Yani çok küçük olmayacak ne alabilirim beneğe. Şöyle ağır birşey olsun istiyorum. Kıyafet değil de başka birşey.

minik elektronik eşya tarzında olabilir mesela

bebek battaniyesi de olabilir papatyacım

düşünüyorum ama benimde aklıma elektronik ya da kıyafet tarzı şeylerden başka bişey gelmiyor.kız mı erkek mi bebeği

doubleanne bu da iyi fikir. Hiç aklıma gelmemişti. Hem kıyafet kadar basit değil hem de altın kadar pahalı değil. Tamamdır kızlar. Uyku tulumu Yada bornız takımı alayım. Bir de elektronik eşyaların fiyatlarına bşr göz atayım. Sağolun kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…