BİRİKİMCİ HATUNLAR

mokka çooooooooooooook güzel araba farmasicim

kızlar iyi kaynatmışsınız,arabadan girilmiş,bebek hediyesinden çıkılmış.
her telden çalanlar topiği burası.
ben de ütü yaparken kapı çaldı.baktım komşular.hava güzel,çalışan arkadaşlar rica etti[biz hafta içi çokça oturuyoruz,özenmiş insanlar zaar],kamelyada oturalım diye,dediler.
bir hışım işleri hallettim,süpür,sil derken namazı kılıp indim.
semaverde çay,çeşit çeşit yiyecek,bol sohbet,daha ne olsun.
son güzel havaları değerlendirme derdindeyiz işte.
az bir işim kaldı evde,onu da halleder,çocukları uykuya gönderir,film keyfi yaparız eşimle.

delimideli sevindim herşeyin yolunda gittiğine.
sen sakinlik ve olgunluğunu koru,yapan yaptığından utanır.
küçük şeyleri büyütme kafanda,erken yaşlanır,dert sahibi olursun.
hayatta o kadar zor sınavlar var ki,en büyük dertlerin bunlar olsun inşallah.
sen kalbi temiz bir kızsın,öyle kalmaya devam et.

Aynen oyle kaliyorum cnm o an cok uzuldugum icin snir yaptim gercekten takmam ufak seyleri bunlar bnm icin ifal mesele zaten dedigin gibi ne buyuk dertler var su fani dunyada bzmkiler solda sifir kaliyor yapan uzen allaha havale ederm herzaman sessiz kalirim genelde o gun kazanmazsam rabbim baska yol gosterir baska bi gun
bn bu saf ve duru halimle cok memnunum
sagol banucum

ohh ne güzel bir gün geçirmişsin hem iş güç halletmiş hemde kamelya keyfi yapmışsın akşamıda film keyfi ohh

benimde mantıım hayır gönlüm koş al dedi :) b,irikim vs olarak sıkıntınız yok dimi. aralıkta indirimler girince bi bak istersen. dolar vs çok yükek şu anda. mokkalarda çok şahane. yaşadığın yerde park sorunu var merkezde :) ama mokkanında havası bi başka ay cevaprlaken kafam karıştı bilemedim

ohh ne güzel bir gün geçirmişsin hem iş güç halletmiş hemde kamelya keyfi yapmışsın akşamıda film keyfi ohh
arada ohh demezsem devrelerim yanıyor benim.
banusultan özendim valla sana :) Benimde çok ihtiyacım var böyle keyif yapmaya..
haklısın,sen de zor zamanlar geçiriyorsun,sabrın sonu selamet olur inşallah.
kalabalık ailenle çok güzel zamanlar geçirmeni dilerim.

Şimdi ben az önceden beri düşünüyorum. Allahım allahım bize çok para lazım.
15 nin araba, 25 bin ev borcu kaldı.
Yatak odamın acilen değişmesi gerekiyor çünkü resmen dökülüyor artık.
Sömestr de oğlana sünnet düğünü düşünüyoruz. Her ne kadar bana saçma gelsede oğlan heves ediyor. Aslında eşim de bende istemiyoruz yapmak.
Mayıs ayında benim yurtdışında görevim var. ( Allah nasip ederse). Benim masraflarımı işyerim karşılayacak. Eşimin ve oğlumun uçak bileti otel masrafı vs içşn para lazım. Tam tarihi henüz belli değil. Olsaydı pegasusun kampanyası vardı. Alacaktım biletleri.
Yani ben hani 40 bin demiştim ya onu 60 bin yapsak olur mu

Hayirli aksamlar birikimci hatunlar
Spora gttim 1.5saat devrelerim.yandi sanirim geleli 4 saat oluyor ama tum eklemlerim sizliyor...
Gelince hizimi alamadim kisliklari cikarip yazliklari kaldirdim..
Yarina yemek yaptim.. o kadar spor yapinca brokoli haslayip yedim
Simdi haber zamani... su emekliye calisana yapilan.maaslar komedi ya.. bu ulke nereye gidiyor

hemen iletiyorum paptya bunu :)

minerva1988 benim icinde ileti alir misin
Hemen zayuflayip o guzelim esyalarima girip bir de.esim islerini toparlar umarim hayirli kazanclarimiz olur.
banusultan bende film keyfi yapacaktim.ama uyuyakalmisim
Varyemez
Bence dukkan alip ilerisi icin garanti gelir kaynagi sabitlemek.. sonra zaten arabani alirsin hele ki suanki araban ekonomik yakiyorsa candir o

hemen canım :) eşinin de işleri en kısa zamanda yoluna girer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…