BİRİKİMCİ HATUNLAR

çok şükür birikim sıkıntım yok canım
aynı düşünüyoruz azıcık daha duygularım depreşene kadar ertelemem gerekecek sanırım

ohhhh misss afiyet olsun canım

donuk pudracım eşinin de işleri en kısa zamanda yoluna girer , sıkıntılı günler çok geride kalır inşallah

evet aynı istikamette düşünüyoruz
bana önce ek gelir getirecek yatırım aracı gerekli

günaydın kızlar hayırlı sabahlar :) hafta sonu ailemin yanına gittim bende.. onlarda cuma günü doğum günü kutladılar pasta falan. aslında bizde öyle bir adet yoktur ama benim mutlu olmam için yapmışlar sanırım :)

ben araba almak sevdasından vazgeçtim en azından erteledim. ama annem ısrarla almamı istiyor..

HAYDİ İNŞALLAH.
hayırlı haberler yazarsın buradan.
namazdan sonra dua edeceğim senin için.

benim içinde dua edermisin müminin mününe ettiği dua kabul olurmuş ona inanıyorum :)

CuteMom ne alemdesin. ben ctesi günü içtim malesef yine kaldığım yerden devam.

M maviduvar1 bence fazla harcama yapmama çalısın. mesela sünnet.. hem kışın olmasıda hoş olmaz.. hastalık dikkat açısından. kışın iyleşmesi daha uzun süre alırmış.

delimideli te cuma günü konuşmussunuz bazı şeyler.. üstünde durmak istemiyorum o yüzden..
ama mesafe yok biraz canım.. kendini düşün birazcık başkasını değil olmazmı.

Varyemez benim kardeşimde 5. sınıfa gidiyor.. bende hafta sonu ona ingilizce çalıştırdım. hiç sevmez ingilizce. keşke olsamda yanında çalıştırsam. çok tatlıydı ders çalışırken :)

bendede bozukları biriktirme adeti yok. bütün yaparım. tüm bozuklukları kumbaraya atınca ertesi gün ekmek için yine bozmak zorunda kalıyorum

mokka çok güzel araba ama bana fazla gibi geldi :) getzinide bana verirssin artık :)

Y yesil_zeytin_ vallahi duruyorum bugun 8. gün
ama dün akşam öyle bir içesim vardıki anlatamam
neredeyse ben neden sigarayı bıraktım ki diye bile düşünmeye başladım diyebilriim :S

istemek önemli ben istemiyorumki.
cumartesi arkadaşlarla görüştük.1 2 senedir görmüyorum. toplaşınca tüttürdük. sonrasında yine içmedim

istemek önemli ben istemiyorumki.
cumartesi arkadaşlarla görüştük.1 2 senedir görmüyorum. toplaşınca tüttürdük. sonrasında yine içmedim
banada dun aksam kuzenlerım geldı
onlar yanımda ıctıler
ah utanmasam 1 fırta bıle razıydım o anda ama .
ben ıstemıyormuyum acaba benı zorlayan mecburıyetmı bılmıyorum

Y yesil_zeytin_ canım biz sünnetini çok önceden yaptırdık. Sadece düğün. Aslında basit birşey yapalım diyoruz ama bakalım. Eşim de ben de hiç istemiyoruz. Çok saçma geliyor bana. Bizim adetimiz de de pek yok ama yaşadığımız şehirde yapıldığı içşn oğlan heves ediyor işte.
Ben yine bankaya geldim. Cuma günü eksik belge vermişler. Onu alacağım. Şnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…