- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Günaydınlar kızlar.
SAatler geriye alındı bizim okul artık 06.20 de başlıyor. Sabahları erken kalkmaz zor olsa da 12.00 de okulun bitmesi süper bir şey.
Maalesef çoğalarak ilerleyen baş zğrım tuttu yine. Gözlerim çok yanıyor. Umarım çok uzun sürmez bu sefer.
sorma arkadaşım ya yavaş yavaş ölüyorum sandımO nelee atlatmissiniz darksea gecmis olsun
günaydın arkadaşlar.
yeni bir hafta başladı, öncelikle sağlıklı, sonra huzurlu ve bereketli bir hafta diliyorum.
son 4-5 gündür hep hastalıkla geçti bizim zamanımız. önce oğlum kusma-ishal derken ardından da ben besin zehirlenmesiyle çok fenalaştım. neyse ki bugün iyiyim çok şükür.
ve sağlığın değerini bir kez daha anladım. hastayken bir bardak su içmeye ne halim vardı ne de isteğim....
canım çok sağol.darkçım Allah şifalar versin
hayrola nasıl oldu besin zehirlenmen ?
Allah korumuş canım benimcanım çok sağol.
dondurucudaki dolma içinden canım. nerdeyse 2 gün bekledi de dolapta öyle pişirdim. içinde et de vardı.
haliyle baya bir bozulduktan sonra yemiş oldum.
artık bırakın dolma yemeyi dolma diyesim bile gelmiyor. nasıl tiksindim anlatamam...
sağol canım arkadaşım ya. valla öyle smile gönderdin ya öpüşüp koklaşmış kadar oldukAllah korumuş canım benim
çok geçmiş olsun canım.Günaydınlar kızlar.
SAatler geriye alındı bizim okul artık 06.20 de başlıyor. Sabahları erken kalkmaz zor olsa da 12.00 de okulun bitmesi süper bir şey.
Maalesef çoğalarak ilerleyen baş zğrım tuttu yine. Gözlerim çok yanıyor. Umarım çok uzun sürmez bu sefer.
M maviduvar1 siz bilirsiniz tabi. ama ben sünnet düğünlerini sevmem.
bak teyzesi biz pipi kestik falan mantıklı gelmiyor :)
bekarım çocuk heves etmiş gözüyle pek bakamıyorum sanırım :)
papatyacım ben şu anda öyle korkuyorum ki. dondurucudan bir şey çıkarıp yemek yapmaya bile korkuyorum. inan öyle kötü bir halmiş ki o zehirlenme hali. artık kusmaya takatim kalmamıştı. ayağa kalkamıyordum kalkınca vücudumdan ter boşalıyor ve olduğum yere çöküp kalıyordum yaçok geçmiş olsun canım.
yaz gecesi çok geçmiş olsun. biz de yapabiliriz yaptığın şeyi. buzluktan çıkarıp o gün bir şey çıkınca dolapta beklettiğim oluyor benim.
bana da o kadar mantıkız geliyor ki... bak pipisi kesildi diye o kadar insanı toplamak.
önce sadece anne baba ve kardeşleri ve yakın doslraımzın komşularımızın olduğu en fazla 75-100 kişilik bir organizasyon düşündük. yemekli bir yer tutalım. akşam da eğlence olsun dedik. fakat bir liste yapmaya kalktık olmadı o iş. kabardıkça kabardı liste.
benim babam 10, annem 7 kardeş. eşimin öz babası 5,i annesi 5, üvey babası 10 kardeş. düşün artık kalabalığı. bunların yarısı bile gelse hepsi inanılmaz bir kalabalık olacak. ve yaşadığım şehirde yaşayan hiç akrabam yok. bunların hepsi dışlarıdan gelecek. nerde duracaklar nerde yatıp kalkacaklar.
masrafından falan geçtim ama onaylamadığım ya da bana saçma gelen bir organizasyon için o kadar zaman ve emek harcamaya strese girmeye değer mi?
fakat oğlan istiyor. o da kıyafet giymek istiyor o kadar. bir de sünnet gezisi. düğün dernek değil derdi.
Rabbim şifa versingünaydın arkadaşlar.
yeni bir hafta başladı, öncelikle sağlıklı, sonra huzurlu ve bereketli bir hafta diliyorum.
son 4-5 gündür hep hastalıkla geçti bizim zamanımız. önce oğlum kusma-ishal derken ardından da ben besin zehirlenmesiyle çok fenalaştım. neyse ki bugün iyiyim çok şükür.
ve sağlığın değerini bir kez daha anladım. hastayken bir bardak su içmeye ne halim vardı ne de isteğim....
bereketli olsun canım.25 gram daha aldım 88.14 tl den
allah bir daha yaşatmasın inşallah. aslında elimizden geldiğince dikkat ediyoruz ama işte bazen oluyor. sabahtan çıkarıyorum buzluktan. akşama bir şey çıkıyor. sonra o buzdolabında bekliyor.papatyacım ben şu anda öyle korkuyorum ki. dondurucudan bir şey çıkarıp yemek yapmaya bile korkuyorum. inan öyle kötü bir halmiş ki o zehirlenme hali. artık kusmaya takatim kalmamıştı. ayağa kalkamıyordum kalkınca vücudumdan ter boşalıyor ve olduğum yere çöküp kalıyordum ya(
aman sizde dikkat edin arkadaşım. bir olmaz iki olmaz üçüncüde olur allah korusun.
düğün işine gelince. ben de çok gereksiz buluyorum. hem emeğe hem paraya yazık. düğüne harcanacak parayla oğlunun eğitim hayatı için önemli bir meblağı bir kenara atablirsin aslında amaaaa, önemli olan onun hissettikleri. madem ki pipisi kesilecek, acı çekecek ve erkekliğe adım atacak olan o düğün de istiyorsa neden olmasın? anne baba olarak onun dileğini yerine getirseniz daha iyi olur düşüncesindeyim. içinde ukde kalmasın. biz de öyle değil miyiz içimizde kalanları bir ömür boyu taşırız. madem oğlun istiyor. elinizden geldiğince bir kutlama yapmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?