- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
şöyle yapabilirsiniz canım,bereketli olsun canım.
allah bir daha yaşatmasın inşallah. aslında elimizden geldiğince dikkat ediyoruz ama işte bazen oluyor. sabahtan çıkarıyorum buzluktan. akşama bir şey çıkıyor. sonra o buzdolabında bekliyor.
bana da çok yazık ediyor muşum gibi geliyor paraya. oğlum 4 yıl önce sünnet oldu aslında.
biz zaman zaman başkalarının düğününe gittiğimiz zaman heves ediyor. onun tek hevesi kıyafet giyip sünnet gezisi yapılması.
başka bir alternatif de burada yemek veriliyor. 1000 kişiye şu kadar tl diye. öyle bir yemek verelim kapalı bir alanda. fakat kaç kişinin geleceğini tahmin edemiyoruz. çünkü uzaktalar. gelseler nerde kalacaklar. bir de mevlüt okutalım. kına gecesi falan yapmayalım. bir yemek bi sünnet gezisi bir de foto çekimi oldu bitti. kına gecesi işine girersek işin içine içki de girer. benim amcalarım falan içer.i o zaman hiç çıkamayız işin içinden.
önerisi olan var mı kızlar. hem oğlumun hevesi geçsin hem de basit bir şey olsun....
bende aynı seyı dusunuyorumM maviduvar1 siz bilirsiniz tabi. ama ben sünnet düğünlerini sevmem.
bak teyzesi biz pipi kestik falan mantıklı gelmiyor :)
bekarım çocuk heves etmiş gözüyle pek bakamıyorum sanırım :)
büyük geçmiş olsun cnmgünaydın arkadaşlar.
yeni bir hafta başladı, öncelikle sağlıklı, sonra huzurlu ve bereketli bir hafta diliyorum.
son 4-5 gündür hep hastalıkla geçti bizim zamanımız. önce oğlum kusma-ishal derken ardından da ben besin zehirlenmesiyle çok fenalaştım. neyse ki bugün iyiyim çok şükür.
ve sağlığın değerini bir kez daha anladım. hastayken bir bardak su içmeye ne halim vardı ne de isteğim....
aynı benim de öyle oluyor cnmfarmasi inan dünya piyasalarınının sırf bana takık olduğunu düşünmeye başladım.
ya ben her altın aldığımda niye düşüyor ya bu altın.
moralimi çok bozuyor valla
bereketli olsun cnm25 gram daha aldım 88.14 tl den
işte insanları çağırsan uzak falan diye gelmez, çağırmasan da gönül koyar, küser......papatyacim ne diyim allah yardimcin olsun ... Onu bunu cagirmadan olmuyor iste gelmeyen hemn kiriliyor insl hayirlisi olur
eee ne yapayım peki farmasi ???? mecbur bir birikim yapacağım ne tavsiye edersin cumartesi 20 çeyrek aldım 2.920 tl verdimyesacım faizli işlemlere karşıyım elinde varsa paran öde gitsin
yeni gelenler hoşgeldiniz
altın - döviz alanlar hayırlı olsun
kalemero kuyumcular daima fazla fiyata satar daha düşük fiyata alırlar o nedenle akıl işi değil
bugün beklediğim gibi dolar ve ons düştü
88.69 tl den 50 gram daha altın aldım
bence sen aşırı tepki vermiştir sende biliyorsun ki 1 hafta daha bekleyebilirdin :) neyse olan olmuş artık ama sakin olsağolun kızlar
kızına aşırı düşkündür, ben almasam o alır aslında
ne bileyim ya öyle bi gözüm döndü aman
çok iyiyim şükür. sadece yemek yiyemiyorum. gerçi o da iyi oldu. son zamanlarda iştahım çok artmıştıaltın alanlar,hayırlı olsun birikimleriniz.hatta yavrulasın,çoğalsın.
darksea geçmiş olsun,şimdi nasılsın.
zytn lmn nerede yahu,merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?