BİRİKİMCİ HATUNLAR

şöyle yapabilirsiniz canım,
oğlunun zevkine göre bir sünnet kıyafeti alıp fotoğraf çektirebilirsiniz. aslında yaz aylarında olsaydık, üstü açık bir araba kiralayıp oğlunu bir şehir turuna çıkarırdınız. ki bu fotoğrafçılarda sağlanan bir hizmet diye biliyorum.
sonra kendi iş çevrenden eşinin çevresinden ve gelebilecek aile eşrafından tanıdıklara göre bir firmayla anlaşıp yemek verebilirsiniz.
ben mevlüt işine pek sıcak bakmıyorum, sonuçta o bir şiir okunmasa da olur. ama oğluna bol bol kuran okuyup dua edebilirsiniz evinizde sonradan.

günaydın kızlar
yaz gecesi çok geçmiş olsun ben de bekletiyorum bazen, insanın o kadar sürede bozulacağı aklına gelmez ki
Varyemez bereketli olsun canım
delimideli konu bitmiş zaten de, kelin ilacı olsa başına sürerdi diyesim var valla :)
ben maaşa kadar kumbaraya atmıyorum bişey, harcamamaya çalışıyorum ama. dün bi doğumgünü vardı 40 tl oraya gitti, pazara da gitmedim cumartesi günü bakliyat ve etle geçecek bu hafta galiba

M maviduvar1 siz bilirsiniz tabi. ama ben sünnet düğünlerini sevmem.
bak teyzesi biz pipi kestik falan mantıklı gelmiyor :)
bekarım çocuk heves etmiş gözüyle pek bakamıyorum sanırım :)
bende aynı seyı dusunuyorum
sunnet dugunlerını
nısan dugunlerını
kabar kabar kıyafet gıyen sunnet annelerını ve nısan sahıbelerını bır turlu olagan goremıyorum
bu sebeblen
benım oglanı sunnet ettırdıgım yer klınık ıdı once 1 saat eglencesıoldu 20 kısıydık
gayet kot pantolon gomlek topuklu ayakkabı gıymıstım , sonra sunnet oldu fotograflar cekıldı eve donduk .
ıyılesınce kurbanı kesıldı mevlutu okundu
1.5 yasındayken.
sımdıkı aklım olsa dogduktan sonra kestırırdım pıpiyi

büyük geçmiş olsun cnm

farmasi inan dünya piyasalarınının sırf bana takık olduğunu düşünmeye başladım.
ya ben her altın aldığımda niye düşüyor ya bu altın.
moralimi çok bozuyor valla
aynı benim de öyle oluyor cnm
sevmiyor bu sarı kız beni

25 gram daha aldım 88.14 tl den
bereketli olsun cnm

bebişimizin yemeğini hazırladım,teyzeye verilecek yedek kıyafetlerini de hazırlıycam
sonra doğru okula

yaz gecesi CuteMom ben de doğumdan hemen sonra yaptırmayı çok istiyordum ama benim ki erken doğunca mümkün olmadı.
mesela bu aralr oğlan düğün falan demiyor. şu anda olmadığı için. ama yaz gelince benim düğünüm ne zaman olacak diyor.
o düğünlerde kına gecelerinde hele bir de sünnet anası babası diye dansa çağırmıyorlar mı. ay çok komik ve gereksiz...
tek korkum ileri de içinde kalması oğlumun.
eşimle tekrar konuşup bir çözüm bulmalıyız bu işe. ya da oğlumuzu ikna edeceğiz.
aslında bişzde o şekilde düşünmüştük. yakın tadıkları çağıralım. davetiye bile bastırmayalım. bir yemek yensin biraz oynansın. ama kp e pek güvenemiyoruz pek sever Show yapmayı. bizi dinlemez aklına geleni çağırır. zaten ben konuşmuyorum kendisiyle. eşim de konuşamıyor. kekeleyip kalıyor karşısında...

changelife
çok sağol canım. allah kimselere vermesin...
ya altın işinde de ciddi ciddi düşünmeye başaldım. koskoca FED, amerika,dünya borsaları filan bir olmuş benim paramın değerini düşürmeye çalışıyorlar :)

akşam kurufasülye koymuştum suya. sonra korkup onu bile buzdolabına koydum ya kızlar. ben nasıl kurtulucam bu psikolojiden
öğlen arası eve gidip kurufasulye ve ev eriştesi yapıcam. benim oğlan okuldan bazen aç geliyor. sevmediği yemek filan olunca. yemek hazır olunca yediriyorum yoksa bir iki abur cubur yiyip akşam yemeğini iptal ediyor
zaten çok çok az yiyen bir çocuk bide böyle geçiştirsin istemiyorum.

eee ne yapayım peki farmasi ???? mecbur bir birikim yapacağım ne tavsiye edersin cumartesi 20 çeyrek aldım 2.920 tl verdim

Günaydınlar herkese
hayırlı haftalar ,hayırlı birikimler...
Lavin geçmiş olsun. Mİgren illeti uzak olsun
yaz gecesi çok ama çok geçmiş olsun
Allah korumuş.... bende tırstım şuan dikkat etmek lazım evet.
M maviduvar1 oğlana sünnet kıyafeti giydirip foto çektirin.. sonra bir cafe tarzı yerde arkadaşlarınızla vs yemek yeseniz_?? en azından oğlun hevesini alır.

Farmasi ,bereketli olsun.

Son zamnalar yaptığım harcamalar şöyle:
Kardeşime gömlek aldım, kartımın puanını kullandım üstüne 12 tl ödedim.
Bir öğrencime kaynak kitap aldım 43 tl.
Eşime pijama takımı aldım 50 tl.

Bi de eşime iphone 5s almaya karar verdim doğum günü hediyesi olarak. Sıkıştıracak azıcık ama helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…