BİRİKİMCİ HATUNLAR

ya benimde eşime pijama takımı alasım var. yani iki üç takım. sen nerden aldın?

Günaydın bayanlarrr bol bereketli Birikimci bir hafta olsun hepimize gerçi ay sonu cok fazla birikim yapamıyorum elde kalanlarda zar zor getiriyoruz ay sonunu fazla bir harcamamyapmıyım diyorum ama çıkıyor masraf hafta sonu oğlumun kahvaltı masrafı 170 tl 50 si pasta ve gösteri organizasyonu için verildi 300 tl de kendime Bot aldım taksitle şimdi havalar soğudu cocuklara da almak lazım ay basında da onlara alırız.. doğal gazz gelecek offf offf Allah cümlemize saglık sıhhat versin bir sekilde ödenecek hepsi,...,,

Merhaba kızlar, günaydın demek için girdim hem iş hem geçmişi oku derken öğle oldu

Hepinize tünaydınn, çokk mutlu huzurlu bereketli bir hafta olsun.

Haftasonu temizlikle geçti benim, bugünde kadın geldi son rütuşlarıda o yapacak akşama missler gibi bir eve gideceğim inşallah. Bir haftadır halılar falan yoktu, yıkamaya vermiştim ev çok kötü geliyordu gözüme, çocuklar bile isyan etmeye başlamışlardı. Bugün terliksiz gezebilecekler
Evin bazı aksesuar ve yorgan eksiği var, bir yanım git al diyor birikimci yanım olmaz diyor bakalım nasıl yapacağım

Ayyy canm cok gecmiş olsun....cok korktum şimdi bende bu sabah balık çıkardım difrizden aksama yapcam inşallah bişey olmaz napcaz difrize bişey atmamak mı lazım

Ayyy canm cok gecmiş olsun....cok korktum şimdi bende bu sabah balık çıkardım difrizden aksama yapcam inşallah bişey olmaz napcaz difrize bişey atmamak mı lazım
ya ben çıkardıktan sonra hemen hemen 48 saat buzdolabında beklettim de sonra pişirdim.
yoksa olmaz bir şey inşallah.

benimde dolabımda sucuk var. dilimlenmiş. iki tane buzdolabı poşetine kodum. yine kokuyor bence.
dünde annemin yaptığı sarmaları attım. oruç tutacağım gün çorba yapıp yerim dedim.
ama o sucuk kokusu sinermi acaba diyorum

yaz gecesi geçmiş olsun

Varyemez bereketli olsun altinin :)

eee ne yapayım peki farmasi ???? mecbur bir birikim yapacağım ne tavsiye edersin cumartesi 20 çeyrek aldım 2.920 tl verdim

sen nerden alıyorsun altını canm ? hayırlı olsun

sağolun kızlar Allah hepimize bol bereketli birikimler nasip etsin inşaallah

kalemerocum altınıinternet bankacılığı aracılığı ile alıyorum

papatyacım donukpudranın fikrine katılıyorum
aynen benim eşimin ailesi de şov yapmayı sevdikleri için ben hiç istemesem de yapıldı

15000 tl sünnet masrafı tuttu gelen takılar ve paralar da tam 15000 tl idi tam denk geldi

bana kalsa ben evde aynı hanımlara gün yapar gibi ortalama 30 kişilik bayan grubuna et pilav salata ayran tatlıdan oluşan bir menü ile kuran okuturdum işte o kadar ve de takı da taktırmazdım

çarşıya çıktım işlerimi görmek için
o ara küçük oğlanın kumbarasındaki 1150 tl yi de aldım
geldim şimdi 88.42 tl den 13 gram altın aldım kuzucuğuma

merhaba farmasi , mesela bankalarda 88,42 den alıyorsun satarken de 88,15 diyor bu mu yani alış satıştaki fark ? eğer böyleyse burdan al sat çok mantıklı çünkü alış satış arasındaki oran çok iyi kuyumcu 2-3 lira kırıyor çünkü

evet canım aynen dediğin gibi

kuyumcular işte o farkı acayip fazla tuttukları için biz onlara para kazandırıvermiş oluyoruz

ben olsam kutlardımmm...
küs de olunsa ki sen haklıydın bir mesaj bu kadar zor olmamalıydı....
10 yılı on ay silmemeliydi.

farmasi bereketini göstersin Allah

ben hafta sonu kumbaramdan harcadım ama cuma gunu maasımla ekleyecegım.
baurada esımı 2 gune gırdım dıye kandırmaya devam edıyorum . cumartesı günü vereeği fazladan 200 tl 'yi kumbaraya atacagım

hafta sonu 212 outletten koton'dan pantolon (ispanyol paca ayakkabının burnuna kadar kapatıyor) aldım 20 liraya ay bı sevindim bulduguma anlartamam sonracıma 20 tl hırka aldım kotondan.
oglana lcw'den 1 sweet , 20 tl, 1 kazak 12 tl, 1 esofman aldım 9 tl 41 tl
sonracıma ıkea'dan yazı tahtası 70 tl
kale 35 tl
kasaya ne kadar borcluyum kestıremıyorum ama bu aldıklarım 190 tl tutmus .
sanki biraz daha fazlası gitti ama ben farkında değilim şuanda.

neyse yarın okulda etkınlık yapacagım hala ne yapacagımı bılmıyorum + acaba yarın pogacamı yapsam cocuklara dıyorum + ogretmenler gunu ıcın ne hedıye alsam dıyorum
fıkır alabılırmıyım

ben olsam kutlardımmm...
küs de olunsa ki sen haklıydın bir mesaj bu kadar zor olmamalıydı....
10 yılı on ay silmemeliydi.
küslüğümüz 1 hafta iken ben onunkini kutlamıştım..
çok üzülüyorum.. okadar çok bekledimki.. iki satırlık bişi yazabilirdi.. yazık diyorum sadece..

Kızlar maaş hesabımın olduğu banka ile sözleşmemiz bitmiş. Başka bankaya geçiyoruz. Benim eski bankamda gram altınlarım var. Ne yapsam? Yıllık ücret de ödemek istemiyorum ama gramlarımı da bozmak istemiyorum.

yaz gecesi yazdıklarını okudumda cok gecmıs olsun
bende dolapta dolma ıcı fılan bıraz fazla bekletıyorum sanırım korktum suanda

evet canım aynen dediğin gibi

kuyumcular işte o farkı acayip fazla tuttukları için biz onlara para kazandırıvermiş oluyoruz
hımm tamm canm saol senn sayende bunun farkına varmış oldum :) bende artık halkbanksaından gram biriktiriyorum takip edeceğim günlük al sat yapacağım senn bu verdiğin rakam iş bankasının heralde halkbankasında kuruş farkediyor biraz daha yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…