- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
ya benimde eşime pijama takımı alasım var. yani iki üç takım. sen nerden aldın?Son zamnalar yaptığım harcamalar şöyle:
Kardeşime gömlek aldım, kartımın puanını kullandım üstüne 12 tl ödedim.
Bir öğrencime kaynak kitap aldım 43 tl.
Eşime pijama takımı aldım 50 tl.
Bi de eşime iphone 5s almaya karar verdim doğum günü hediyesi olarak. Sıkıştıracak azıcık ama helal olsun.
ya benimde eşime pijama takımı alasım var. yani iki üç takım. sen nerden aldın?
burda yok o mağazadan. güle güle giyinsin eşin :)Bizim burda kimlik mağazaları var oradan aldım canım. Sanırım birkaç şehirde daha var ama nerelerde bilmiyorum.
sorma arkadaşım ya yavaş yavaş ölüyorum sandım
çok kötüydü allah kimsenin başına vermesin.
ayrıca dondurucudan çıkardığınız şeyleri hemen pişirip tüketin arkadaşlar. benin dolma içim vardı. onun çözülmesi için bekledim bir gün. sonra da biberlere doldurup pişirmek için de bekledim. ve kaçınılmaz son. çok kötü zehirlendim...
ya ben çıkardıktan sonra hemen hemen 48 saat buzdolabında beklettim de sonra pişirdim.Ayyy canm cok gecmiş olsun....cok korktum şimdi bende bu sabah balık çıkardım difrizden aksama yapcam inşallah bişey olmaz napcaz difrize bişey atmamak mı lazım
Varyemez bereketli olsun altinin :)
günaydın kızlar
yaz gecesi çok geçmiş olsun ben de bekletiyorum bazen, insanın o kadar sürede bozulacağı aklına gelmez ki
Varyemez bereketli olsun canım
@delimideli konu bitmiş zaten de, kelin ilacı olsa başına sürerdi diyesim var valla :)
ben maaşa kadar kumbaraya atmıyorum bişey, harcamamaya çalışıyorum ama. dün bi doğumgünü vardı 40 tl oraya gitti, pazara da gitmedim cumartesi günü bakliyat ve etle geçecek bu hafta galiba
büyük geçmiş olsun cnm
aynı benim de öyle oluyor cnm
sevmiyor bu sarı kız beni
bereketli olsun cnm
bebişimizin yemeğini hazırladım,teyzeye verilecek yedek kıyafetlerini de hazırlıycam
sonra doğru okula
yaz gecesi CuteMom ben de doğumdan hemen sonra yaptırmayı çok istiyordum ama benim ki erken doğunca mümkün olmadı.
mesela bu aralr oğlan düğün falan demiyor. şu anda olmadığı için. ama yaz gelince benim düğünüm ne zaman olacak diyor.
o düğünlerde kına gecelerinde hele bir de sünnet anası babası diye dansa çağırmıyorlar mı. ay çok komik ve gereksiz...
tek korkum ileri de içinde kalması oğlumun.
eşimle tekrar konuşup bir çözüm bulmalıyız bu işe. ya da oğlumuzu ikna edeceğiz.
aslında bişzde o şekilde düşünmüştük. yakın tadıkları çağıralım. davetiye bile bastırmayalım. bir yemek yensin biraz oynansın. ama kp e pek güvenemiyoruz pek sever Show yapmayı. bizi dinlemez aklına geleni çağırır. zaten ben konuşmuyorum kendisiyle. eşim de konuşamıyor. kekeleyip kalıyor karşısında...
akşam kurufasülye koymuştum suya. sonra korkup onu bile buzdolabına koydum ya kızlar. ben nasıl kurtulucam bu psikolojiden
öğlen arası eve gidip kurufasulye ve ev eriştesi yapıcam. benim oğlan okuldan bazen aç geliyor. sevmediği yemek filan olunca. yemek hazır olunca yediriyorum yoksa bir iki abur cubur yiyip akşam yemeğini iptal ediyor
zaten çok çok az yiyen bir çocuk bide böyle geçiştirsin istemiyorum.
eee ne yapayım peki farmasi ???? mecbur bir birikim yapacağım ne tavsiye edersin cumartesi 20 çeyrek aldım 2.920 tl verdim
sen nerden alıyorsun altını canm ? hayırlı olsun
Günaydınlar herkese
hayırlı haftalar ,hayırlı birikimler...
Lavin geçmiş olsun. Mİgren illeti uzak olsun
yaz gecesi çok ama çok geçmiş olsun
Allah korumuş.... bende tırstım şuan dikkat etmek lazım evet.
@Papatya oğlana sünnet kıyafeti giydirip foto çektirin.. sonra bir cafe tarzı yerde arkadaşlarınızla vs yemek yeseniz_?? en azından oğlun hevesini alır.
Farmasi ,bereketli olsun.
çarşıya çıktım işlerimi görmek için
o ara küçük oğlanın kumbarasındaki 1150 tl yi de aldım
geldim şimdi 88.42 tl den 13 gram altın aldım kuzucuğuma
evet canım aynen dediğin gibimerhaba farmasi , mesela bankalarda 88,42 den alıyorsun satarken de 88,15 diyor bu mu yani alış satıştaki fark ? eğer böyleyse burdan al sat çok mantıklı çünkü alış satış arasındaki oran çok iyi kuyumcu 2-3 lira kırıyor çünkü
on senelik arkadaşım dostum dediğim kişiyle küsmüştük.. 10 aydır.. doğum günümü kutlamadı.. ben olsam napardım.. herhalde herşeye rağmen kutlardım..saj bu kadarzor
çok içerledımde yazdım..hertelden topiği oldu zaten
küslüğümüz 1 hafta iken ben onunkini kutlamıştım..ben olsam kutlardımmm...
küs de olunsa ki sen haklıydın bir mesaj bu kadar zor olmamalıydı....
10 yılı on ay silmemeliydi.
hımm tamm canm saol senn sayende bunun farkına varmış oldum :) bende artık halkbanksaından gram biriktiriyorum takip edeceğim günlük al sat yapacağım senn bu verdiğin rakam iş bankasının heralde halkbankasında kuruş farkediyor biraz daha yüksekevet canım aynen dediğin gibi
kuyumcular işte o farkı acayip fazla tuttukları için biz onlara para kazandırıvermiş oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?