- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
bende taze fasülye var..kızlar ne yemek var akşama bakalım
değil mi sanki daha çok çeşit oluyorbende taze fasülye var..
kendimde brokoli haşlama yiyeceğim..
sonbaharı bu yüzden seviyorum..
değil mi sanki daha çok çeşit oluyor
bende de sulu köfte var
acı sos
yoğurt
yanına bişey yapsam iyi olacak ama niyetim yok
baklava da var hatta
waay süpermiş, inşallah artarak devam ederevet... yazın da güzel ama kış meyve-sebzelerine düşkünüm sanırım..
brokoli de çok severim.. akşamları hafif ve besleyici oluyor. zaten spor+ diyet akşamları yemesem mi diye düşünüyorum bile hatta.
bu sene kışlık buzluğa pek birşey atmadım.
köz biber-patlıcanım var.. biraz taze fasülyem -bamya o kadar... toplasam 6 poşet.. mevsiminde yensin ne yencekse..
zaten çoğu hormon ..
bu arada 2 hafta spor artı biraz beslenmeye dikkat sonucu 2 kg gitmiş.
inşallahh... bu anlamda motive ve morale ihtiyacım var.waay süpermiş, inşallah artarak devam eder
çok iyi demişsin çok güldüm, kendi koca göbeklerini görmezler de :)inşallahh... bu anlamda motive ve morale ihtiyacım var.
dün eşyaları ayarlarken olmayan gömlek bluz ve kotlarım canımı yaktı
onlara girmenin hayalini yasıyorum..
eşim de ne ara bu kadar kilo aldın dedi ... sen ne ara aldıysan o ara aldım dedim
ben seni motive ederimçok iyi demişsin çok güldüm, kendi koca göbeklerini görmezler de :)
valla benim de ciddi kilo vermem lazım ama motive olamıyorum
spor salonundan çıkıp acıktım diye pizza yiyen bir insan olarak çok takdir ettimben seni motive ederim
aynen öyle .. bende yine eşit dagılıyor şanslıyım o konuda göbek basen orantılı alıyorum...
ama eşimin önde top gibi bir külçesi var
ikimizde 1,5 senede 10 kg almışız
ama kendini görmez bana laf eder.
karşımda çikolata götürdü dün... yemedim..sporda o kadar ter döktükten sonra içi acıyor insanın yemeye
spor salonundan çıkıp acıktım diye pizza yiyen bir insan olarak çok takdir ettim
Çok sağol canım. Rabbşm hepimizin çocuğuna zihin açıklığı versin inşallahpapatyacım kuzucuğu kutlarımmmmmmmmmmmm
boşver cnmon senelik arkadaşım dostum dediğim kişiyle küsmüştük.. 10 aydır.. doğum günümü kutlamadı.. ben olsam napardım.. herhalde herşeye rağmen kutlardım..
çok içerledımde yazdım..hertelden topiği oldu zaten
arkadaşta yedimkızlar ne yemek var akşama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?