- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
yükseldiği zaman yazacaktın sanırım düzelteyim kafalar karışmasın
canım bu küçük şehirlerde biraz daha fazla oluyor sanırım. 2 gün düğün yapıyorlar burada. kına gecesi abiyeler kuaförler falan. çocuğun dünyadan haberi olmuyor. bir de sünnet anneleri beyaz giyiyor gelinlik gibi. orkestra ilk dansa sünnet çocuğunun annesi babası diye çağırıyor. bir nevi anne babaya yeniden düğün yapılıyor.M maviduvar1 yani ben istanbulda oturuyorum öyle çok şaşalı bir sünnet düğünü görmedim ama izmirde mesela çok abartıyorlar bu mevzuyu araba ustunde gezmeler araba kıralamalar filan. halbukı bana ayıp geliyor, erkekliğe adım atıyor derler ya
sünnetle filan
beiz de bu tarz bir şey yapabiliriz. eşimle konuşup bir karar varmalıyız artık. yapacak mıyız nasıl yapacağız yoksa hiç mi yapmayacağız....benim kardeşimde 10yaşında geçen sene sünnet ettik. çok heves etti.
bizde aldık ona sünnet elbisesi..(sonra yeğenimde giyer düşüncesiyle)
pastada aldık.. hatta balon falanda şişirdik..
kardeşimde aldı arabayla gezdirdi biraz içinde kalmasın diye :)
kızlar az önce adliyeye gidip bilirkişilik başvurumu yaptım. hayırlısı olur inşallah...
kimselerin hakkına girmeden güzel paralar kazanayım. amiiin :)
hayırlısı canım inşaallahkızlar az önce adliyeye gidip bilirkişilik başvurumu yaptım. hayırlısı olur inşallah...
kimselerin hakkına girmeden güzel paralar kazanayım. amiiin :)
çok geçmiş olsungünaydın arkadaşlar.
yeni bir hafta başladı, öncelikle sağlıklı, sonra huzurlu ve bereketli bir hafta diliyorum.
son 4-5 gündür hep hastalıkla geçti bizim zamanımız. önce oğlum kusma-ishal derken ardından da ben besin zehirlenmesiyle çok fenalaştım. neyse ki bugün iyiyim çok şükür.
ve sağlığın değerini bir kez daha anladım. hastayken bir bardak su içmeye ne halim vardı ne de isteğim....
bende 2 gr aldım çok diil ama çok mutluyum :)25 gram daha aldım 88.14 tl den
paptya oğlun baya iyi gidiyo canım ilaçsı bir şekilde çok evindim :)hıh nazar değdirdim. oğlan aradı matematikten 100 almış. sınıf arkadaşlarına lolipop ısmarlayacakmış. eve giderken bilmem kaç tane lolipop alacak mışım. neyse helali hoş olsun oğluma...
çok mantıklışöyle yapabilirsiniz canım,
oğlunun zevkine göre bir sünnet kıyafeti alıp fotoğraf çektirebilirsiniz. aslında yaz aylarında olsaydık, üstü açık bir araba kiralayıp oğlunu bir şehir turuna çıkarırdınız. ki bu fotoğrafçılarda sağlanan bir hizmet diye biliyorum.
sonra kendi iş çevrenden eşinin çevresinden ve gelebilecek aile eşrafından tanıdıklara göre bir firmayla anlaşıp yemek verebilirsiniz.
ben mevlüt işine pek sıcak bakmıyorum, sonuçta o bir şiir okunmasa da olur. ama oğluna bol bol kuran okuyup dua edebilirsiniz evinizde sonradan.
ooooo maşallah oğluşuna papatya. senin oğlun durumunda ki bir çocuk için muhteşem bir azim göstergesidir bu.hıh nazar değdirdim. oğlan aradı matematikten 100 almış. sınıf arkadaşlarına lolipop ısmarlayacakmış. eve giderken bilmem kaç tane lolipop alacak mışım. neyse helali hoş olsun oğluma...
böyle böyle artacak işte birikimdaşım. bereketli olsun :)bende 2 gr aldım çok diil ama çok mutluyum :)
paptya oğlun baya iyi gidiyo canım ilaçsı bir şekilde çok evindim :)
M maviduvar1 tebrik ederim oğluşunu,o yeter ki böyle başarılı olsun :)
minerva1988 bereketli olsun :)
sağolun kızlar. normal bir çocuk için belki sıradan ama benim oğlum için özellikle de ilaçsız mucize gibi bir şey.ooooo maşallah oğluşuna papatya. senin oğlun durumunda ki bir çocuk için muhteşem bir azim göstergesidir bu.
lolipoplar feda olsun onaaa
bi an aynı şehirli miyiz dicektim:) orta ölçekli şehirlerde öyle :) mesela yapma sünnet düğünü herkes arkadandan konuşurcanım bu küçük şehirlerde biraz daha fazla oluyor sanırım. 2 gün düğün yapıyorlar burada. kına gecesi abiyeler kuaförler falan. çocuğun dünyadan haberi olmuyor. bir de sünnet anneleri beyaz giyiyor gelinlik gibi. orkestra ilk dansa sünnet çocuğunun annesi babası diye çağırıyor. bir nevi anne babaya yeniden düğün yapılıyor.
beiz de bu tarz bir şey yapabiliriz. eşimle konuşup bir karar varmalıyız artık. yapacak mıyız nasıl yapacağız yoksa hiç mi yapmayacağız....
çok sağol canım çok mutlu oldum ki :) farmasinin ve yesanın gazıyla başladım. Sana da daha çoğu nasip olsunböyle böyle artacak işte birikimdaşım. bereketli olsun :)
çok teşekkür ederim daha çokları sana da nasip olsunM maviduvar1 tebrik ederim oğluşunu,o yeter ki böyle başarılı olsun :)
minerva1988 bereketli olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?