BİRİKİMCİ HATUNLAR

benim kardeşimde 10yaşında geçen sene sünnet ettik. çok heves etti.
bizde aldık ona sünnet elbisesi..(sonra yeğenimde giyer düşüncesiyle)
pastada aldık.. hatta balon falanda şişirdik..
kardeşimde aldı arabayla gezdirdi biraz içinde kalmasın diye :)

canım bu küçük şehirlerde biraz daha fazla oluyor sanırım. 2 gün düğün yapıyorlar burada. kına gecesi abiyeler kuaförler falan. çocuğun dünyadan haberi olmuyor. bir de sünnet anneleri beyaz giyiyor gelinlik gibi. orkestra ilk dansa sünnet çocuğunun annesi babası diye çağırıyor. bir nevi anne babaya yeniden düğün yapılıyor.
beiz de bu tarz bir şey yapabiliriz. eşimle konuşup bir karar varmalıyız artık. yapacak mıyız nasıl yapacağız yoksa hiç mi yapmayacağız....

çok geçmiş olsun

hıh nazar değdirdim. oğlan aradı matematikten 100 almış. sınıf arkadaşlarına lolipop ısmarlayacakmış. eve giderken bilmem kaç tane lolipop alacak mışım. neyse helali hoş olsun oğluma...
paptya oğlun baya iyi gidiyo canım ilaçsı bir şekilde çok evindim :)

çok mantıklı

hıh nazar değdirdim. oğlan aradı matematikten 100 almış. sınıf arkadaşlarına lolipop ısmarlayacakmış. eve giderken bilmem kaç tane lolipop alacak mışım. neyse helali hoş olsun oğluma...
ooooo maşallah oğluşuna papatya. senin oğlun durumunda ki bir çocuk için muhteşem bir azim göstergesidir bu.
lolipoplar feda olsun onaaa

paptya oğlun baya iyi gidiyo canım ilaçsı bir şekilde çok evindim :)

M maviduvar1 tebrik ederim oğluşunu,o yeter ki böyle başarılı olsun :)
minerva1988 bereketli olsun :)

ooooo maşallah oğluşuna papatya. senin oğlun durumunda ki bir çocuk için muhteşem bir azim göstergesidir bu.
lolipoplar feda olsun onaaa
sağolun kızlar. normal bir çocuk için belki sıradan ama benim oğlum için özellikle de ilaçsız mucize gibi bir şey.
hep böyle devam etsin inşallah ben ona herşeyleri feda ederim.
en azından o ilaçtan kurtuldu. çok şükür. eşim ilaç kullanmak istiyordu. oğluşum benim yüzümü kara çıkarmadı çok şükür.

bi an aynı şehirli miyiz dicektim:) orta ölçekli şehirlerde öyle :) mesela yapma sünnet düğünü herkes arkadandan konuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…