BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın herkese.ben bugünmalesef tam gün çalışıyorum ama yarının tatil olduğunu bilmek güzel gün çabuk biter inşallah:)
Kumbarami saydım 20 küsür çıktı. Küsürü geri koydum 20yi butunletip bankaya yatiracagim bankada kalan paramla 1gr altın alacağım.
Darksea çok geçmiş olsun. Buzluktan cikarttigim şeyleri ben de bazen bekletiyordum bi daha bekletmem.
Double inşallah güzel haber alırsın .
Papatya oğlunu çok tebrik ederim.başarılarının devamı gelir inşallah.
Yesa kredi kartın çok güzel gelmiş darısı diğer aylara.
Hepimiz güzel bir gün geçiririz inşallah:)

selam kızlar. hayırlı sabahlar.. bol birikimli günler..
bugun öğleden sonra tatil.. AVMye gidicez gömlek pantolon falan bakarım belki.. inşallah çok harcamama yapmam

DonukPudra sen kaç kilo aldınki.. ben zayıfım 48 49 kiloyum. sigara içmiyorumya 10 gündür falan hemen fark ediyorum kilo aldığımı. evde mekik aleti var. aslında hergün çeksem ne güzel olur

P PembePaltolu ben eskiden maaşımı kuveytten alıyordum.

@poeticcry tebrik ederim. çocuğunuz kaç yaşında.
benim kuzenim var 14 yaşında(14 yaş değil 8 9 gösterir) okumaya yazması yok henüz. çok uğraştım.. etüt merkezlerinden piskolog psikiyatrı vs vs ama olmadı.. daha doğrusu amcam önüme taş koyunca bende ilgilenmedim artık

@mutlu1988 rabbim kolaylık versin..

9. gün
bugun daha ıyıyım
kızlar ne sorucam ya bina vergilerinin zamanı geldimi?
bundan sonra abimle ortaklasa ödeyecegiz bina vergilerini bina ve dükkan olarak değişiyormu nasıl öğrenicez bi fikriniz varmı?

buarada bızım okul tam gun bugun kızlar yanı oglumun gıttıgı okul

50 gram altın 87 .88 leri görmüşken

abla bana bir yardımcı olurmusun.
ilk gram altınımı aldım. 2 3 sene önce bir kumbara yapmıştım. kaybolmuştu. annem bahçeyi temirlerken bulmuştu. içinde kağır paralar falan küflenmişti. 80TL falan geçti elime merkez bankasına götürdüm falan.
bunlar gram alayım dedim.. extre para yokmuş gibi davranayım dedim.

alışı 88.49 aldım..
halk bankmı kullansam iş bankasınımı kullansam bilemedim.
ektede resim var. anladıklarımı yazdım bakarmısın :)

Eklentiler

• Untitled-3.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 108
doubleanne bu arada parayı gizlemek daha mantıklı çünkü kendin bile unutuyosun bir zaman sonra daha iyi oluyor, kendini daha özgür hissediyorsun, çiftler bunalınca da biranda hediye gibi çıkıyo..

canım ya vardır inşallah bi çıkar yolu. beklemenin de sonu yok ki beklesen yine aynı olacak

selam kızlar okul bitti markete gittim. kahvaltıya da arkadaş davet ettim. şimdi hazırlık vakti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…