- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Ben de çok seviyorum. Erkenden ödeme yapmayı. Bu ay ücretim yatınca evin aidatını ve oğluma aldığım bir gram altını aldım. Sanki Kasım'da bu ödemeler yokmuş gibi geliyor.Kızlarrrrrr bugün kredi kartı borcum gelmiş
290 tl:) ödedim maaşlar yatmadı ama eldeki parayla ödedim kurtuldum.
Bu cuma maaşlar yatınca kredi kartına bir şey gitmeyecek maaşı alır almaz 1000tl altın alacağım olmadı bozdururum ne yapalım ama belki de bozdurmam :)
Kilo ben de aldım ve daha 70 günlük evliyim en kısa zamanda benimde başlamam lazım spora
Papatya oğlunu canı gönülden kutlarım valla bravo:)
evliliğin ilk yılları hep kilo alınıyor galiba,ben de çok almıştımKızlarrrrrr bugün kredi kartı borcum gelmiş
290 tl:) ödedim maaşlar yatmadı ama eldeki parayla ödedim kurtuldum.
Bu cuma maaşlar yatınca kredi kartına bir şey gitmeyecek maaşı alır almaz 1000tl altın alacağım olmadı bozdururum ne yapalım ama belki de bozdurmam :)
Kilo ben de aldım ve daha 70 günlük evliyim en kısa zamanda benimde başlamam lazım spora
Papatya oğlunu canı gönülden kutlarım valla bravo:)
iyi aksamlar bayanlar.birikim konusunda moralim bozuk biraz;( birakin biriktirmeyi ay sonunu getiremedik diyebilurim..cok bunaldik son zamanlarda esim de ben de;( sosyal hayatimiz neredeyse sifirlandi maddi zorluklardan.ev taksiti 2500 oldu bu ay ama veremicemiz kesin.napicaz bilmiyorum.Allah bir kapi acar ins. saglik olsun ama cok bunaldimbazrn diyorum kesle biraz bekleyip alsaydik evi
iyi aksamlar bayanlar.birikim konusunda moralim bozuk biraz;( birakin biriktirmeyi ay sonunu getiremedik diyebilurim..cok bunaldik son zamanlarda esim de ben de;( sosyal hayatimiz neredeyse sifirlandi maddi zorluklardan.ev taksiti 2500 oldu bu ay ama veremicemiz kesin.napicaz bilmiyorum.Allah bir kapi acar ins. saglik olsun ama cok bunaldimbazrn diyorum kesle biraz bekleyip alsaydik evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?