BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kızlarrrrrr bugün kredi kartı borcum gelmiş

290 tl:) ödedim maaşlar yatmadı ama eldeki parayla ödedim kurtuldum.

Bu cuma maaşlar yatınca kredi kartına bir şey gitmeyecek maaşı alır almaz 1000tl altın alacağım olmadı bozdururum ne yapalım ama belki de bozdurmam :)

Kilo ben de aldım ve daha 70 günlük evliyim en kısa zamanda benimde başlamam lazım spora

Papatya oğlunu canı gönülden kutlarım valla bravo:)

Ben de çok seviyorum. Erkenden ödeme yapmayı. Bu ay ücretim yatınca evin aidatını ve oğluma aldığım bir gram altını aldım. Sanki Kasım'da bu ödemeler yokmuş gibi geliyor.
Çok teşekkür ederiz. Çok mutlu oluyorum oğlum birşeyler başarınca. O ilacı da kullanmıyoruz artık. Çok şükür

evliliğin ilk yılları hep kilo alınıyor galiba,ben de çok almıştım
papatyacım ben de kutlarım kuzucuğu cnm

İyi akşamlar kızlar :) kumbaraya 6 lira attım.. 8 lirada markette harcadım.
Kızım iki gün kreşe gitmicek tatilmiş , yarında hastaneye gidecektim artık onuda götürcem mecbur, inşallah mikrop kapıp hasta olmaz
M maviduvar1 tebrik ederim oğluşunu maşallah
DonukPudra çamaşır hiç bitmiyor Birde çocuk olunca gör bak :)
yesa bende evlendikten sonra 1,5 yılda 10 kilo almıştım üzerine birde hamile kaldım 16 kiloda öyle gelmişti Sonra verene kadar canım çıktı

iyi aksamlar bayanlar.birikim konusunda moralim bozuk biraz;( birakin biriktirmeyi ay sonunu getiremedik diyebilurim..cok bunaldik son zamanlarda esim de ben de;( sosyal hayatimiz neredeyse sifirlandi maddi zorluklardan.ev taksiti 2500 oldu bu ay ama veremicemiz kesin.napicaz bilmiyorum.Allah bir kapi acar ins. saglik olsun ama cok bunaldim bazrn diyorum kesle biraz bekleyip alsaydik evi

@mutlu1988 en kisa zamanda umarim rahatlarsin canim borcun bitince alacagin hazzi dusun..

doubleanne doktorla randevun vardi bebekler ne durumdaymis iyisin degil mi? Canın sıkılmıstı iyilerdir umarim

Bende bu aksam etli biber dolmasi yaptim yarinda yanina pirasa ve yogurt corbasi yapmayi dusunuyorum..

Ipekyolda bir elbiseyi cok begenmistim ama bu topic sayesinde kendimi durdurdum o parayi vermeye kiyamadim kumbarama atarim dedim yada indirimde kalirsa o zaman alacagim esim bile sasirdi sende baya ilerleme var diyo bide kenarda biriktirdigim parayi bilse iyice sok olacak

Günaydın :) Daha aymadı ama birazdan ayar :)
@mutlu1988 Allah yardımcınız olsun En kısa zamanda ferahlarsınız inşallah
eclipse___ bugün randevumuz var inşallah iyi haberler alırım canım sağol. Bende senin gibi tutumlu gitmeye çalışıyorum hatta uzun süredir kıyafet aldığım yok.Ama dün eşim 500 liralık ayakkabı kıyafet almış kendine sinir oldum. Bebekler geliyo dikkatli harcama yapalım diyorum o savruk gidiyor biraz :/ Bende birikimimi gizli yapmaya karar verdim

Allah yardımcınız olsun canım

Allah yardımcınız olsun, ferahlık kapıları açsın inşallah.

Bu devirde ev sahibi olmak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…