BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydınlar herkese... okuldan erken çıkan arkadaslar imrendim...benim atama beklentim baska baharlara kaldı...
neyse ki yarın tatil rüya ve saka gibi geliyor... normalde izinli olmazdik..
DonukPudra sen kaç kilo aldınki.. ben zayıfım 48 49 kiloyum. sigara içmiyorumya 10 gündür falan hemen fark ediyorum kilo aldığımı. evde mekik aleti var. aslında hergün çeksem ne güzel olur
.
10 kg aldım .. 2si gitti

Ahh o kilolar bendede gitse
terlemeden olmuyormuş ben bunu öğrendim.
yas da gitmeye baslıyor korkuyorum
dün gece kollarımın ağrısından uyuyamadım.. pazar cok yordu beni hoca dambılla.. suan dirsek üstüm tutuk gibi kollarımı indirip kaldırırken ağrıdan bagırasım geliyor. bugün sitemlerimi iletcem akşama zumba da
vur dedik öldürcek beni

Teşekkür ederim. Ya kızlar bi sorum var. Siz kumbaraya kendinize günlük harçlık belirleyip artanımı mı atıyosunuz. Ben haftalık önlüğümün cebine 5 lira atıyorum. Okul harçlığım oluyo o. Bayramdan bu yana 100 lira gitmiştir markete de. Ama bu para nereye gidiyo anlamıyorym ben

ben kendime günlük 10 tl belirledim, defter de tutuyorum her gün nereye ne kadar harcadığımı yazıyorum böylelikle daha hesaplı kullanmış oluyorum paramı gereksiz harcamalardan kurtuluyorum, ve geldiğimde de o parayı yada ne kadarı kalmışsa kumbaraya atıyorum..

Hmm anladım canım. Aslında bende mi öyle yapsam. Günlük 10 lira değil çünkü otobüs param yok ama 5lira alsam kalanını kumbarama atsam iyi olur. Bende defter tutacam artık.

Kızlar bir sürpriz yapacaksın tam olsun dedim ve eşime iphone 6 aldım.
Çok feci içeri girdim, kasım ayı zorlu geçecek belli oldu.
Bir taraftan mutluyum biliyorum çok sevinecek, bir taraftan da zorlanacağım.

Bazen olur öyle harcamalar bence hem güzel harcamalar karşındakinin mutluluğunu görünce kendin de çok seviniyorsun :)

Hem biraz da paranın kölesi olmamak lazım, müsriflik dışında tabi, harcanması lazım o seni değil sen onu yöneteceksin fikrimce

güle güle kullansın eşin telefonunu..

-------
math27 bende günlük sabit atamıyorum... ama haftalık plana göre param artmıssa kumbarama atıyorum... bazen 10-bazen 20 ..bazen 50

hayırlı olsun kuzum eşin uçar eminim ne kadar şu anda

ben kumbara kullanmıyorum artık. çünkü naikt para sınırlı atm uzak diye tüm ihtiyaçlarımı karttan geçiriyorum haliyle bozukluk olmuyor canım

ben kumbara kullanmıyorum artık. çünkü naikt para sınırlı atm uzak diye tüm ihtiyaçlarımı karttan geçiriyorum haliyle bozukluk olmuyor canım
Benim kartım nişanlımda :) ona diyorum bana para çeker misin diye. O çekiyo getirip veriyo. Ben karttan harcamıyorum çünkü o zaman hesap hiç yapamıyorum

Hmm anladım canım. Aslında bende mi öyle yapsam. Günlük 10 lira değil çünkü otobüs param yok ama 5lira alsam kalanını kumbarama atsam iyi olur. Bende defter tutacam artık.

Kesinlikle bir dene bence defterin yanına o gün kumbaraya attığın parayı da yaz, ay sonunda baya bir birikmiş oluyor :)

Benim kartım nişanlımda :) ona diyorum bana para çeker misin diye. O çekiyo getirip veriyo. Ben karttan harcamıyorum çünkü o zaman hesap hiç yapamıyorum
anladım tatlım normalde ben de nakit kullanıyordum ama olanak meselesi . harcamaları yaz mutlaka bi yere ben exele yazıyorum

Merhaba kızlar,
Ben yine gecenin dördünde öğlumun öksürüğü akabinde de kusmasınlar uyandım.defalarca kustu oğlum. Kusacak birşey kalmayıncada bağlam kusmaya başladı. Sonrada ishal oldu.
Eşim işe gitti bende tuttum acile götürdüm.
Kan aldılar serum taktılar.
İsrar ve kaka tahlili için eve getirdim. Orda kalsak daha da hasta olacaktı. Çişini yaptı ama kakam yok diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…