- 21 Ekim 2014
- 92
- 232
- 63
DonukPudra sen kaç kilo aldınki.. ben zayıfım 48 49 kiloyum. sigara içmiyorumya 10 gündür falan hemen fark ediyorum kilo aldığımı. evde mekik aleti var. aslında hergün çeksem ne güzel olur
.
terlemeden olmuyormuş ben bunu öğrendim.Ahh o kilolar bendede gitse
Teşekkür ederim. Ya kızlar bi sorum var. Siz kumbaraya kendinize günlük harçlık belirleyip artanımı mı atıyosunuz. Ben haftalık önlüğümün cebine 5 lira atıyorum. Okul harçlığım oluyo o. Bayramdan bu yana 100 lira gitmiştir markete de. Ama bu para nereye gidiyo anlamıyorym ben
Hmm anladım canım. Aslında bende mi öyle yapsam. Günlük 10 lira değil çünkü otobüs param yok ama 5lira alsam kalanını kumbarama atsam iyi olur. Bende defter tutacam artık.ben kendime günlük 10 tl belirledim, defter de tutuyorum her gün nereye ne kadar harcadığımı yazıyorum böylelikle daha hesaplı kullanmış oluyorum paramı gereksiz harcamalardan kurtuluyorum, ve geldiğimde de o parayı yada ne kadarı kalmışsa kumbaraya atıyorum..
Kızlar bir sürpriz yapacaksın tam olsun dedim ve eşime iphone 6 aldım.
Çok feci içeri girdim, kasım ayı zorlu geçecek belli oldu.
Bir taraftan mutluyum biliyorum çok sevinecek, bir taraftan da zorlanacağım.
Kızlar bir sürpriz yapacaksın tam olsun dedim ve eşime iphone 6 aldım.
hayırlı olsun kuzum eşin uçar eminim ne kadar şu andaKızlar bir sürpriz yapacaksın tam olsun dedim ve eşime iphone 6 aldım.
ben kumbara kullanmıyorum artık. çünkü naikt para sınırlı atm uzak diye tüm ihtiyaçlarımı karttan geçiriyorum haliyle bozukluk olmuyor canımTeşekkür ederim. Ya kızlar bi sorum var. Siz kumbaraya kendinize günlük harçlık belirleyip artanımı mı atıyosunuz. Ben haftalık önlüğümün cebine 5 lira atıyorum. Okul harçlığım oluyo o. Bayramdan bu yana 100 lira gitmiştir markete de. Ama bu para nereye gidiyo anlamıyorym ben
Benim kartım nişanlımda :) ona diyorum bana para çeker misin diye. O çekiyo getirip veriyo. Ben karttan harcamıyorum çünkü o zaman hesap hiç yapamıyorumben kumbara kullanmıyorum artık. çünkü naikt para sınırlı atm uzak diye tüm ihtiyaçlarımı karttan geçiriyorum haliyle bozukluk olmuyor canım
Hmm anladım canım. Aslında bende mi öyle yapsam. Günlük 10 lira değil çünkü otobüs param yok ama 5lira alsam kalanını kumbarama atsam iyi olur. Bende defter tutacam artık.
anladım tatlım normalde ben de nakit kullanıyordum ama olanak meselesi . harcamaları yaz mutlaka bi yere ben exele yazıyorumBenim kartım nişanlımda :) ona diyorum bana para çeker misin diye. O çekiyo getirip veriyo. Ben karttan harcamıyorum çünkü o zaman hesap hiç yapamıyorum
Evet bende defter tutup yanımda taşıyacam:) ek dersim 478 liraymış:))anladım tatlım normalde ben de nakit kullanıyordum ama olanak meselesi . harcamaları yaz mutlaka bi yere ben exele yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?