- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Merhaba kızlar,
Ben yine gecenin dördünde öğlumun öksürüğü akabinde de kusmasınlar uyandım.defalarca kustu oğlum. Kusacak birşey kalmayıncada bağlam kusmaya başladı. Sonrada ishal oldu.
Eşim işe gitti bende tuttum acile götürdüm.
Kan aldılar serum taktılar.
İsrar ve kaka tahlili için eve getirdim. Orda kalsak daha da hasta olacaktı. Çişini yaptı ama kakam yok diyo.
Düzelmiyor arkadaşım ya kusma geçse öksürük, öksürük geçse karın ağrısı sonra kulak ağrısı....Cok gecmis olsun canim en kisa zamanda duzelir insallah üzüldüm
yaz gecesi çok geçmiş olsun iyice evde durup dinlenip geçirmesi lazım sanırım canım tam düzelmeden kreşe devam ettiği için sürekli tekrarlıyor galiba,bu hastalıklar istirahat istiyor malesef
merhaba bayanlar, nezamandır takip ediyorum sizi. yazmak bugüne kısmetmiş,birikim yapma şevkimi arttırdınız
2350 canım. Nereye gitsem bulamıyordum, en yakın 1 hafta sonra gelir, ön siparişlerin önceliği var falan dediler.hayırlı olsun kuzum eşin uçar eminim ne kadar şu anda
Kızlar Merhaba
yaz gecesi geçmiş olsun
P PembePaltolu güle güle kullansın eşin
zemzemim Hoşgeldin
DonukPudra Kas ağrıları dinlenmeden pek geçmiyor... Benimde acilen kilo vermem lazım
math27 Ben gün sonunda cüzdanımdaki bozuklukları atıyorum eşimde aynı şekilde..
ve tüm birikim yapanlara ; bereketli olsun kızlar :)
Herkese harika ve birikimli bir gün diliyorummm
Tupperware temsilcisiyim ama sadece kendime ürünler alıyordum.. Çeyizimi falan tamamlamıştım.. bugün çıkışa gelmişim.. 300 liralık sipariş verirsen 5 tane hediye gelicek dediler.. Eşim alma yeterince var evde diyor..
Bakıyorum ihtiyacım olan bir kaç bişey var ama gerçekten de şu an aciliyeti yok.. Fazladan alıp hediye götürsem hediye için gerçekten de pahalı şeyler.. Satış yaparım diye alsam insanlara pahalı geliyor..
O yüzden almayacağım dedim Kenara koyduğum parama kıyamıyorum... Kasımda eşimin doğum günü var ona güzel birşeyler hediye alıcam biriktirdiklerimle.. O yüzden şimdi durduk yere 300 liramdan olamam..
ama hediyelerinden birisnde gözüm kaldı..
Bazen olur öyle harcamalar bence hem güzel harcamalar karşındakinin mutluluğunu görünce kendin de çok seviniyorsun :)
Hem biraz da paranın kölesi olmamak lazım, müsriflik dışında tabi, harcanması lazım o seni değil sen onu yöneteceksin fikrimce
güle güle kullansın eşin telefonunu..
-------
math27 bende günlük sabit atamıyorum... ama haftalık plana göre param artmıssa kumbarama atıyorum... bazen 10-bazen 20 ..bazen 50
hayırlı olsun kuzum eşin uçar eminim ne kadar şu anda
Dersleri bitirdim eve geldim. Belki oğlumla dışarı çıkarız. Yemek yeriz.
P PembePaltolu güle güle kullansın eşin inşallah
yaz gecesi çok geçmiş olsun.
merhaba canm senn bu verdiğin rakam hangi banka halkbankasında ve teb de biraz daha yüksek birde şu an mesai bitti diye sanırım çok farklı rakamlar görünüyor öyle mi oluyor50 gram altın 87 .88 leri görmüşken
lavin ne marka aldin esine telefonu kacirmisin ben orayi
Ben de çeyiz zamanlarımda almak için üye oldum. Anladım ki insanın aldıkça alası geliyor onları. Hediye de edilmez ki ucuz gibi gözüküyorlar. Ben artık yanına yanaşmıyorum, hatta evdeki fazlalıklarımdan kurtulmak için satış başlığı bile açtım, satayım evde yer açılsın diye.
İradene güvenip en güzel kararı almışsın.
Gule gule kullansn cnm esin ...iphone 6 aldım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?