BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ya kızlar Allah aşkına söyleyin bu normal mi? Bu yıl yeni bir kreşe başladı. Ona başladı başlayalım 2,5 aydır hep ağır hasta.
Benim oğlum mu böyle sadece ? Çıldırırsam artık

Cok gecmis olsun canim en kisa zamanda duzelir insallah üzüldüm

Cok gecmis olsun canim en kisa zamanda duzelir insallah üzüldüm
Düzelmiyor arkadaşım ya kusma geçse öksürük, öksürük geçse karın ağrısı sonra kulak ağrısı....
Baktıracak kimsemiz yok burda. Ili mi bırakayım? Ücretsiz izin alıp evde mi oturtayım bilmiyorum ki
Kaldım böyle çaresiz

yaz gecesi çok geçmiş olsun iyice evde durup dinlenip geçirmesi lazım sanırım canım tam düzelmeden kreşe devam ettiği için sürekli tekrarlıyor galiba,bu hastalıklar istirahat istiyor malesef

yaz gecesi çok geçmiş olsun iyice evde durup dinlenip geçirmesi lazım sanırım canım tam düzelmeden kreşe devam ettiği için sürekli tekrarlıyor galiba,bu hastalıklar istirahat istiyor malesef

kreşe yeni başladıysa maalesef bir seneleri hastalıkla geçiyor, yeğenimden biliyorum 1 sene boyunca hastalıktan kurtulamadı ama sonradan bağışıklığını kazandı, çok zor durum gerçekten en kısa zamanda şifasına kavuşur inşallah , tam düzelmeden kreşe yollama bencede , ücretsiz izin alabilmen mümkünse bence öyle yap Allah b,iran önce acil şifalar ve kolaylık versin canım yaz gecesi

merhaba bayanlar, nezamandır takip ediyorum sizi. yazmak bugüne kısmetmiş,birikim yapma şevkimi arttırdınız

Hoş geldin bende burdaki arkadaşlarım sayesinde baya gaza geldim, normalde alışveriş canavarıyım ama çok şükür kendimi frenledim ve birikim yapmayı başardım sana da bol birikimli mutlu günler diliyorum :)

Kızlar Merhaba

yaz gecesi geçmiş olsun
P PembePaltolu güle güle kullansın eşin
zemzemim Hoşgeldin
DonukPudra Kas ağrıları dinlenmeden pek geçmiyor... Benimde acilen kilo vermem lazım
math27 Ben gün sonunda cüzdanımdaki bozuklukları atıyorum eşimde aynı şekilde..

ve tüm birikim yapanlara ; bereketli olsun kızlar :)

Herkese harika ve birikimli bir gün diliyorummm

Tupperware temsilcisiyim ama sadece kendime ürünler alıyordum.. Çeyizimi falan tamamlamıştım.. bugün çıkışa gelmişim.. 300 liralık sipariş verirsen 5 tane hediye gelicek dediler.. Eşim alma yeterince var evde diyor..
Bakıyorum ihtiyacım olan bir kaç bişey var ama gerçekten de şu an aciliyeti yok.. Fazladan alıp hediye götürsem hediye için gerçekten de pahalı şeyler.. Satış yaparım diye alsam insanlara pahalı geliyor..

O yüzden almayacağım dedim Kenara koyduğum parama kıyamıyorum... Kasımda eşimin doğum günü var ona güzel birşeyler hediye alıcam biriktirdiklerimle.. O yüzden şimdi durduk yere 300 liramdan olamam..

ama hediyelerinden birisnde gözüm kaldı..

Ben de çeyiz zamanlarımda almak için üye oldum. Anladım ki insanın aldıkça alası geliyor onları. Hediye de edilmez ki ucuz gibi gözüküyorlar. Ben artık yanına yanaşmıyorum, hatta evdeki fazlalıklarımdan kurtulmak için satış başlığı bile açtım, satayım evde yer açılsın diye.

İradene güvenip en güzel kararı almışsın.

güle güle kullansın eşin telefonunu..

-------
math27 bende günlük sabit atamıyorum... ama haftalık plana göre param artmıssa kumbarama atıyorum... bazen 10-bazen 20 ..bazen 50

hayırlı olsun kuzum eşin uçar eminim ne kadar şu anda

Dersleri bitirdim eve geldim. Belki oğlumla dışarı çıkarız. Yemek yeriz.
P PembePaltolu güle güle kullansın eşin inşallah
yaz gecesi çok geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim kızlar. Arada çılgınlıklar yapmak lazım dedim, aldım gitti. Eminim eşim çok mutlu olacak. Doğum günü pazartesi ama ben bugün hediyemi vereceğim, dayanamayacağım.

50 gram altın 87 .88 leri görmüşken
merhaba canm senn bu verdiğin rakam hangi banka halkbankasında ve teb de biraz daha yüksek birde şu an mesai bitti diye sanırım çok farklı rakamlar görünüyor öyle mi oluyor

Alacaklarımı başkalarından da alabilirim dedim.. Paramı koydum kenara... Yine de gözüm kaldıı

Napalım artık elimdekilerle idare edip akşam vaktine kadar irademe sahip çıkıcam.. Zaten yarın istesem de alamam bu gece düşecek üyeliğim... Artık başka zaman alırım ihtiyaclarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…