BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ruya , en güzelini yapmıssın.. bende ceyiz zamanı tupperlara servet ödedim.. şimdi kullanamadığım ürünler var... dolapta kenarda yatıyorlar...

kızlar size birşey danışacağım.. makyaj malzemesi konusunda
benim kirpiklerim çok kısa...ve istediğim tarzda rimel bulamadım..
maybelinn kullanıyorum günlük ama onla bile kısa
bir öneriniz var mı satıcılar genelde satmak icin yanastıkları için güvenemiyorum

Loreal Lash Arcitect 4d benim en memnun kaldığım rimel. Kozmetikçiye gidince bir dene istersen.

arkadşın maci kullanıyordu onu sevmiştim birde
Lancome Hypnose Doll Eyes Mascara var. bunl

Ben de yıllarca istediğim gibi bir rimel bulamadım. Sonra gittiğim yerde satıcı kız bana RIMMEL diye bir markanın rimelini verdi. Çok memnun kaldım. Çok uzun gösteriyor.

Bugün 50 tl cüzdanın ücra köşelerine 3.10 tl de kumbaraya gitti. Eve gelince oğlum pizza yemek istedi. Dışarı çıktık. Yedik. 25 tl verdim. Içime oturdu resmen. Ben eskiden bu kadar para hesabı yapmqzdım

Benim oğlum devlet okuluna gidiyor yaşadığım şehirde 3 adet özel okul var. Biri cemaatin. Benim iş çevredeki hem. Hemen herkesin çocuğu özel okula gidiyor. Ve bu sanki olması gerekenmiş Yada ben çocuğuma yeterince ilgi göstermiyor mışım gibi izlenim oluşuyor. Ya da ben öyle hissediyorum.
Aslında konu bu da değil. Seneye oğlum ortaokula başlayacak. Biz ne yapsak bilmiyoruz. Özel okula çocuğunu yollayan arkadaşlarım dil öğreniyor, yemeğini orada yiyor ödevini yapıyor diyorlar. Eğitim yönünden aaaa süper diyeni duymadım.
Benim düşünceme göre ise özel okula verilen paraya acıyorum. Yıllarca para veriyorsun ve çocuğun üniversite sınavında ne yapacağını bilmiyorsun. Ben diyorum ki o parayla özel üniversiteye yollarım.
Burada 3 okul olduğu için çok seçim şansı da yok. Okullar arasında rekabet yok. Çünkü zaten yeterince öğrencileri var.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.

Sana katiliyoeum papatyacim ozel olcaksa uni olur en azindan universtede okur daha guzel egitim alir univversitenn ozelinde egitim guzel die duydum imkanlari flan daha genis

Sana katiliyoeum papatyacim ozel olcaksa uni olur en azindan universtede okur daha guzel egitim alir univversitenn ozelinde egitim guzel die duydum imkanlari flan daha genis
Özel üniversiteler öğretim üyesi çocuklarına indirim yapıyor. Bir arkadaşın oğlu hukuğa gitti bu sene yurt parası da dahil 18 bin ödedi yıllık.

Ben de yıllarca istediğim gibi bir rimel bulamadım. Sonra gittiğim yerde satıcı kız bana RIMMEL diye bir markanın rimelini verdi. Çok memnun kaldım. Çok uzun gösteriyor.
kapağı turuncu renk mi _?
tek tek not alıyorum.. 5 tane oldu.. gidip hepsini inceleyeceğim..
dün işyerinde "aaaaaaaaa rimelli halde bu kadar kısa mı " tepkisini alınca şoka girdim kısa süre.

DonukPudra fotosunu çektim ama eklenmedi. Kapağı siyah. LASH ACCELETOR yazıyor

Eklentiler

• image.webp
    72 KB · Görüntüleme: 140
iyi akşamlar kızlar.
@darkseaa geçmiş olsun yavruna,üzüldüm,inşallah iyileşir.
anlattğın durum bizde de mevcut,ilk sene böyle geçecek,sonra düzelecek.bağışıklığı güçlendirici takviyeler alabilirsin.balıkyağı ve mesir macunu öneririm.
M maviduvar1 ben de senin gibi bakıyorum özel okul fikrine.
çocukta varsa öğretmenleri iyiyse varsın köy okulunda okusun çocuğum.
burada da öyle,seninki devlette mi diye bir soruşları var görsen.ama ak koyun kara koyun ortak sınavlarda çıkıyor ortaya.
bu arada kuzunun başarısını kutlarım.maşallah ona.

M maviduvar1 tamam netten buldum. teşekkür ederim seni de uğraştırdım..
Özel okul konusunda benim düşüncem havaya para gibi geliyor. Hepimiz biliyoruz ki çocuklara sınırsız olanaklar sunulsa da cocugun performansı ve alması ile alakalı..
şuanki 4+4 sistem de hoş değil bana göre. belki birçok insan o yüzden özele yöneldi ama....
devletin bir el atmadığı eğitimdi o da oldu..
nerden para kırpılır mantıgı..
buna çok ama çok karşıyım...
eğitim de ticarete dönüştü...

banusultan DonukPudra burada da öyle. Sanki suç işliyor mışım gibi hissediyorum. Ama gerçekten de o kadar para vermek istemiyorum. Paradan kaçtığım içşn değil ama hiç sıcak gelmiyor bana özel okul. Iş sonuçta çocukta bitiyor. İşte orada kurslar var. Ben oğlumu satranç futbol yüzme kurslarına gönderdim. Olmadı hiç biri. Sonra bir gün dağa gittik. Kendi kendine kaymayı öğrendi. Bu sene takıma girip lisans alacak. Ne kurs parası verdik ne hoca tuttuk.
Bir arkadaş özel okula yolluyor çocuğunu. 13 bin verdi bu yıl. Kıyafet ve kitap parası olarak da 2500 tl verdi. Yuhhhh dedim.
Insanların bakışları, nasıl yani tek çocuğun devlet okuluna mı gidiyor imaları beni sinir ediyor.
Bu eğitim ne hale geldi o ayrı bir muamma zaten

yılda kaba taslak 20 bin bir çocuga harcandıgını düşünürsek...
8 senede 160 bin eder.
eeee üniversitesi nerde?

İnsanların bakış açısı boşver. Benim kuzenim 3.sınıfa gidiyor kızı 15bin veriyormuş... bunun ucu bucagı nerede?_ ve dediğin gibi yok su aktivite var yemegi var..
ee devlete gitsin sen yine aktivitesine gönder..

insanlar kendilerini paralıyorlar özele gitsin diye maddi acıdan değer mi_?

flormarın kirpik eklemeli bir rimeli vardı çok güzel yapıyor benim kirpiklerim çok uzun kullanınca kaşlarıma değimişti bir dene bence

O hesabı bende yaptım sık sık. Bunun yanında öğretmene hediye vs gibi masrafları da oluyor. Bu parayı harcıyorsun ama üniversite sınavında ne yapacak bilmiyorsun. Hani istanbul Ankara gibi büyük bir şehirde olurum. Kendini ispat etmiştir okul. Belki ama brada iş gösterişe girmiş artık. Bu sene buraya yeni bir özel okul açıldı. Insanlar kapsında sıraya girdi. Nerden biliyorsunuz başarılı mı değil mi? Geçmişi var mı? Olsun havası yeter....
Fakat dediğim gibi kendimi kötü ilgisiz anneymişim gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…