- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Ruya , en güzelini yapmıssın.. bende ceyiz zamanı tupperlara servet ödedim.. şimdi kullanamadığım ürünler var... dolapta kenarda yatıyorlar...
kızlar size birşey danışacağım..makyaj malzemesi konusunda
benim kirpiklerim çok kısa...ve istediğim tarzda rimel bulamadım..
maybelinn kullanıyorum günlük ama onla bile kısa
bir öneriniz var mısatıcılar genelde satmak icin yanastıkları için güvenemiyorum
Loreal Lash Arcitect 4d benim en memnun kaldığım rimel. Kozmetikçiye gidince bir dene istersen.
arkadşın maci kullanıyordu onu sevmiştim birdeRuya , en güzelini yapmıssın.. bende ceyiz zamanı tupperlara servet ödedim.. şimdi kullanamadığım ürünler var... dolapta kenarda yatıyorlar...
bir öneriniz var mısatıcılar genelde satmak icin yanastıkları için güvenemiyorum
teşekkür ederim ,not alıyorumarkadşın maci kullanıyordu onu sevmiştim birde
Lancome Hypnose Doll Eyes Mascara var. bunl
Ben de yıllarca istediğim gibi bir rimel bulamadım. Sonra gittiğim yerde satıcı kız bana RIMMEL diye bir markanın rimelini verdi. Çok memnun kaldım. Çok uzun gösteriyor.Ruya , en güzelini yapmıssın.. bende ceyiz zamanı tupperlara servet ödedim.. şimdi kullanamadığım ürünler var... dolapta kenarda yatıyorlar...
Özel üniversiteler öğretim üyesi çocuklarına indirim yapıyor. Bir arkadaşın oğlu hukuğa gitti bu sene yurt parası da dahil 18 bin ödedi yıllık.Sana katiliyoeum papatyacim ozel olcaksa uni olur en azindan universtede okur daha guzel egitim alir univversitenn ozelinde egitim guzel die duydum imkanlari flan daha genis
kapağı turuncu renk mi _?Ben de yıllarca istediğim gibi bir rimel bulamadım. Sonra gittiğim yerde satıcı kız bana RIMMEL diye bir markanın rimelini verdi. Çok memnun kaldım. Çok uzun gösteriyor.
flormarın kirpik eklemeli bir rimeli vardı çok güzel yapıyor benim kirpiklerim çok uzun kullanınca kaşlarıma değimişti bir dene benceRuya , en güzelini yapmıssın.. bende ceyiz zamanı tupperlara servet ödedim.. şimdi kullanamadığım ürünler var... dolapta kenarda yatıyorlar...
O hesabı bende yaptım sık sık. Bunun yanında öğretmene hediye vs gibi masrafları da oluyor. Bu parayı harcıyorsun ama üniversite sınavında ne yapacak bilmiyorsun. Hani istanbul Ankara gibi büyük bir şehirde olurum. Kendini ispat etmiştir okul. Belki ama brada iş gösterişe girmiş artık. Bu sene buraya yeni bir özel okul açıldı. Insanlar kapsında sıraya girdi. Nerden biliyorsunuz başarılı mı değil mi? Geçmişi var mı? Olsun havası yeter....yılda kaba taslak 20 bin bir çocuga harcandıgını düşünürsek...
8 senede 160 bin eder.
eeee üniversitesi nerde?
İnsanların bakış açısı boşver. Benim kuzenim 3.sınıfa gidiyor kızı 15bin veriyormuş... bunun ucu bucagı nerede?_ ve dediğin gibi yok su aktivite var yemegi var..
ee devlete gitsin sen yine aktivitesine gönder..
insanlar kendilerini paralıyorlar özele gitsin diye maddi acıdan değer mi_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?