BİRİKİMCİ HATUNLAR

flormarın kirpik eklemeli bir rimeli vardı çok güzel yapıyor benim kirpiklerim çok uzun kullanınca kaşlarıma değimişti bir dene bence
teşekkür ederim. bunu da yazdım.. tek tek incelerim artık watsonsa gidince

Ben İzmirde ikamet ediyorum..
Henüz çocugum yok ama büyük konuşmayayım koleje göndermek saçma geliyor bana.
Ki isim yapmış kolejlerin dışında bir sürü kolej açıldı.
adım atsan kolej gibi birşey..
devlet okulu ne oluyor? Ordaki eğitimciler de eğitimci değil mi?
Bir öğretmen kolejde belki bir tık daha fazla çaba sarf eder o da özel okul ve işten çıkarılma endişesine o da belki.
yine alacak olan çocuk..
ister takla atılsın ister okunsun çocuğun istemesi kriter yine.
Ve dediğin gibi bende şuana dek hiç eğitimi süper dediklerini duymadım gönderenlerin..
Geçen mesela kuaföre gittim. Kızı lisede koleje verdim 18 bin .. çok memnunuz. sınıf 16 kişi özel okul gibi. almanca görüyor. hatta ingilizce dersinde bile almanca çeviri istiyormuş öğretmen Türkçe yasakmış..
Şu faliyeti var bu faliyeti var.. yemekler okuldan 5 çeşitmiş.
Bende dedim ki : o kadar ücrete bir zahmet 5 çeşit olsun..!!! ayrıca dil öğrenmeleri geliştirmeleri güzel birşey ama Çoğu öğrenci sınavlarda okuduğu cümleyi anlayamıyor! ne kadar acı değil mi??
Kendi öz dilinde anlam ve ifade becerisi yok.
Her anlamda eğitim sistemi de batmış durumda.

canım maddi olarak kötü değilsiiniz Türkiye şartlarında iyisiz ve tek çocuk . devlet okulunda sınıf mevcudu nası öğretmenelerin ilgisi nası ona bakarak özel okul düşünürdüm. eski çalıştığım yerde sınıflar 20 kişiydi ve hocalarımız fazlasıyla uğraşıyordu özel okula gerek yok. ama bazı şehirlerde sınıflar 50-60 kişilik buralarda çok zor.

kapağı turuncu renk mi _?
tek tek not alıyorum.. 5 tane oldu.. gidip hepsini inceleyeceğim..
dün işyerinde "aaaaaaaaa rimelli halde bu kadar kısa mı " tepkisini alınca şoka girdim kısa süre.
yok kesip geldim deseydin :) birde şu oldu arkadaşım makyaj canarıvadır o kadar para vermişti. 10 tlilik rimel şahane yapmıştı:) markayı hatırlayamıyorum. denemeden asla bilemezsin

pudracım git kozmaetikçeye isteklerini söyle aklıında olsun alma. bir kaç yere daha git hepini dene en son karar ver :)

yok kesip geldim deseydin :) birde şu oldu arkadaşım makyaj canarıvadır o kadar para vermişti. 10 tlilik rimel şahane yapmıştı:) markayı hatırlayamıyorum. denemeden asla bilemezsin

Evet öyle yapacağım..
yoksa bir dünya para verip bir de sonuç hüsran olunca içim yanar.
ki artık birikimci hatun olaraktan yapmam müsriflik

ablacım işbankasının fiyat oranları gayet güzel

Allah şifalar versin bir an önce kuzucuğuna
2350 canım. Nereye gitsem bulamıyordum, en yakın 1 hafta sonra gelir, ön siparişlerin önceliği var falan dediler.
İphone 5s alacaktım, dedim 1900 vereceğim her türlü, az daha sıkayım yenisini alayım dedim.
eşin güle güle kullansın telefonunu
merhaba canm senn bu verdiğin rakam hangi banka halkbankasında ve teb de biraz daha yüksek birde şu an mesai bitti diye sanırım çok farklı rakamlar görünüyor öyle mi oluyor
canım ben sabah erken saatlerde aldım
zaten sonra da bugün hiç nete giremedim
nöbet anneme gittim yemek için
pazar market derken eve inan yarım saat önce girdim
bahsettiğin rakamlar mesai dışı rakamlar

hiç gaza gelmem aklım mantığım neyi kabul etti o papatyacım
kim nereye yollarsa yollasın çocuğunu

Allah çocuklarımıza akıl fikir hidayet ve de başarılı olmayı isteme duygusu versin yeterki işte o zaman çocuklar her yerde her şekilde verimli bir şekilde okuyorlar

özel okula binler tl yi neredeyse bir daire parasını gömmem
o kadar parayı eğitime harcamam gerekirse bu kesinlikle yüksek öğrenim için olur

oğlum 5. sınıfta ve de teogs sınavına kadar okulunda aynen devam edecek
haftasonu ilçede açılan destek kurslarına da gidiyor

oğlum çalışmayı çok seviyor ,hayalleri şimdilik baya büyük inşaallah herkesin çocuğu ile birlikte Rabbim onun da gönlünün muradını verir AMİN

evet Farmasi cidden bir ev parası..
okuyup iş sahibi olacağının garantisi var mı?
en azından evi kiraya verir aylık kira geliriyle geçinir.. belki uç örnemk ama bu böyle.. Benim fikrim de bu yönde.
Ben de her ne kadar atanamamış da olsam öğretmenim..

artık ülkemiz diplomalı işsizlerle dolu... kücücük cocukları kolejlere gönderip bir de etrafı ile kıyaslayıp aşık attırmak beklenti ile omuzlarına çökmek ne kadar doğru?

aa bilmiyodum pudra branşın ne

giyim..
meslek liselerine branş.
84 de kaldı yine. aldıkları kişi sayısını söylemiyorum bile.. 100 ü bile görmedi.
lise ve üniversitede onca emeğime yanıyorum gerçekten.. maddi -manevi..
anladım canım. meslek liselerine çok az alım oluyor

anladım canım. meslek liselerine çok az alım oluyor

Ne yazık ki evet.. Halk eğitimlere de torpille alım var. Ve lise mezunları çoğu..Kaç kere elim,hayalim boş döndüm.
Ülkemizdeki adalet!
o kadar doluyum ki bu konuda anlatsam kafanız şişer.. Severek ,isteyerek başladığım branşımdan nefret ettirdiler.. Şuan özel sektörde branşımla alakalıyım ama içimde yara bu benim.. Çünkü öğretmen-eğitimci olmak küçüklüğümden beri istediğim birşeydi.. Diplomasına sahibim ama .....ama işte...
Teknoloji tasarım derslerinin de eğitimini ve stajını gördük. O branşa bizleri atamazken Beslenme bölümünü atıyorlar.
Ne kadar ironik değil mi
Her kim,kimler ,neler buna sebep oluyorsa hakkımı asla helal etmiyorum... Bizi resmen yaktılar.

Ahh meslek lisesi ossyede yarari yok kpssyede :-/

dimi.. ben çok istemiştim. ne hayaller çizimler tasarımlar..
ünv. sorunsuz kazandım.. ünv de de sorun olmadı ama gel gelelim kpss yaktı yıktı..
matematiği en son lise 1 de görmüş sözelci ben en fazla 15 yaptım bu sene. o da yetmedi..
babam hala hayıflanır sana engel olsaydım keşke ne kadar başarılı azimliydin sonu böyle oldu diye..
bu da benim sabır imtihanım sanırım..
bazen bitti kpss benim için diyorum sonra tekrar ders çalışmaya çalışıyorum..
okul önlerinden geçerken benim için işkence oluyor .kaç kere ağladığımı bilmiyorum. ya da başka branştan öğretmen olan arkadaşlarımla toplandığmızda onların okul öğrenci anlatımları içimi nasıl yakıyor. kıskanma değil ama benim neyim eksik diyorum..
şuan mesela öğretmen olsaydım evimde olacaktım, ya da hafta sonları.. ister istemez kıyaslama yapıyorum.
Umarım hakkımda hayırlısı olur. Bu konuda çok yıprattım kendimi ve eşimi geçen yıl.
bu yıl biraz daha iyiyim ruhen.

Katiliyoeum pudracim sozlerine iste adalet sistemi bu bizm ulkemzde egitim sistemi bu arm atanirsin bi gun cnm

Allah emeklerinin karşılığını versin pudracım. Okuyup, çalışmak isteyip de işsiz kalmak ne zor

o kadar çok şeye şahit oluyoruz mki şaşırmıyor. herkes her gün şu olacakmış diyo evet olabilir modundayım. düşünmüyorum sorgulamıyorum artık. hak edildğimiz gibi davranıloyor galiba bize. doluyum tüm siyasi partilere o ad altında geçinenelere kızgınım. ve artık inanmıyorum bizden bişi olmayacak ülkecek. ben çocuklarıma adaley doğruluk temizlik ahlak kavramlarını öğretmek istemiyorum yok çünkü hepimiz az ya da çok kirlenerek yaşıyoruz. hayırlısı diyorum pudram hayırlısı. ruh sağlığımızı korumank adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…