- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
teşekkür ederim. bunu da yazdım.. tek tek incelerim artık watsonsa gidinceflormarın kirpik eklemeli bir rimeli vardı çok güzel yapıyor benim kirpiklerim çok uzun kullanınca kaşlarıma değimişti bir dene bence
Ben İzmirde ikamet ediyorum..O hesabı bende yaptım sık sık. Bunun yanında öğretmene hediye vs gibi masrafları da oluyor. Bu parayı harcıyorsun ama üniversite sınavında ne yapacak bilmiyorsun. Hani istanbul Ankara gibi büyük bir şehirde olurum. Kendini ispat etmiştir okul. Belki ama brada iş gösterişe girmiş artık. Bu sene buraya yeni bir özel okul açıldı. Insanlar kapsında sıraya girdi. Nerden biliyorsunuz başarılı mı değil mi? Geçmişi var mı? Olsun havası yeter....
Fakat dediğim gibi kendimi kötü ilgisiz anneymişim gibi hissediyorum.
pudracım git kozmaetikçeye isteklerini söyle aklıında olsun alma. bir kaç yere daha git hepini dene en son karar ver :)teşekkür ederim ,not alıyorum
canım maddi olarak kötü değilsiiniz Türkiye şartlarında iyisiz ve tek çocuk . devlet okulunda sınıf mevcudu nası öğretmenelerin ilgisi nası ona bakarak özel okul düşünürdüm. eski çalıştığım yerde sınıflar 20 kişiydi ve hocalarımız fazlasıyla uğraşıyordu özel okula gerek yok. ama bazı şehirlerde sınıflar 50-60 kişilik buralarda çok zor.Bugün 50 tl cüzdanın ücra köşelerine 3.10 tl de kumbaraya gitti. Eve gelince oğlum pizza yemek istedi. Dışarı çıktık. Yedik. 25 tl verdim. Içime oturdu resmen. Ben eskiden bu kadar para hesabı yapmqzdım
Benim oğlum devlet okuluna gidiyor yaşadığım şehirde 3 adet özel okul var. Biri cemaatin. Benim iş çevredeki hem. Hemen herkesin çocuğu özel okula gidiyor. Ve bu sanki olması gerekenmiş Yada ben çocuğuma yeterince ilgi göstermiyor mışım gibi izlenim oluşuyor. Ya da ben öyle hissediyorum.
Aslında konu bu da değil. Seneye oğlum ortaokula başlayacak. Biz ne yapsak bilmiyoruz. Özel okula çocuğunu yollayan arkadaşlarım dil öğreniyor, yemeğini orada yiyor ödevini yapıyor diyorlar. Eğitim yönünden aaaa süper diyeni duymadım.
Benim düşünceme göre ise özel okula verilen paraya acıyorum. Yıllarca para veriyorsun ve çocuğun üniversite sınavında ne yapacağını bilmiyorsun. Ben diyorum ki o parayla özel üniversiteye yollarım.
Burada 3 okul olduğu için çok seçim şansı da yok. Okullar arasında rekabet yok. Çünkü zaten yeterince öğrencileri var.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
yok kesip geldim deseydin :) birde şu oldu arkadaşım makyaj canarıvadır o kadar para vermişti. 10 tlilik rimel şahane yapmıştı:) markayı hatırlayamıyorum. denemeden asla bilemezsinkapağı turuncu renk mi _?
tek tek not alıyorum.. 5 tane oldu.. gidip hepsini inceleyeceğim..
dün işyerinde "aaaaaaaaa rimelli halde bu kadar kısa mı " tepkisini alınca şoka girdim kısa süre.
pudracım git kozmaetikçeye isteklerini söyle aklıında olsun alma. bir kaç yere daha git hepini dene en son karar ver :)
yok kesip geldim deseydin :) birde şu oldu arkadaşım makyaj canarıvadır o kadar para vermişti. 10 tlilik rimel şahane yapmıştı:) markayı hatırlayamıyorum. denemeden asla bilemezsin
abla bana bir yardımcı olurmusun.
ilk gram altınımı aldım. 2 3 sene önce bir kumbara yapmıştım. kaybolmuştu. annem bahçeyi temirlerken bulmuştu. içinde kağır paralar falan küflenmişti. 80TL falan geçti elime merkez bankasına götürdüm falan.
bunlar gram alayım dedim.. extre para yokmuş gibi davranayım dedim.
alışı 88.49 aldım..
halk bankmı kullansam iş bankasınımı kullansam bilemedim.
ektede resim var. anladıklarımı yazdım bakarmısın :)
Allah şifalar versin bir an önce kuzucuğunaMerhaba kızlar,
Ben yine gecenin dördünde öğlumun öksürüğü akabinde de kusmasınlar uyandım.defalarca kustu oğlum. Kusacak birşey kalmayıncada bağlam kusmaya başladı. Sonrada ishal oldu.
Eşim işe gitti bende tuttum acile götürdüm.
Kan aldılar serum taktılar.
İsrar ve kaka tahlili için eve getirdim. Orda kalsak daha da hasta olacaktı. Çişini yaptı ama kakam yok diyo.
eşin güle güle kullansın telefonunu2350 canım. Nereye gitsem bulamıyordum, en yakın 1 hafta sonra gelir, ön siparişlerin önceliği var falan dediler.
İphone 5s alacaktım, dedim 1900 vereceğim her türlü, az daha sıkayım yenisini alayım dedim.
canım ben sabah erken saatlerde aldımmerhaba canm senn bu verdiğin rakam hangi banka halkbankasında ve teb de biraz daha yüksek birde şu an mesai bitti diye sanırım çok farklı rakamlar görünüyor öyle mi oluyor
Bugün 50 tl cüzdanın ücra köşelerine 3.10 tl de kumbaraya gitti. Eve gelince oğlum pizza yemek istedi. Dışarı çıktık. Yedik. 25 tl verdim. Içime oturdu resmen. Ben eskiden bu kadar para hesabı yapmqzdım
Benim oğlum devlet okuluna gidiyor yaşadığım şehirde 3 adet özel okul var. Biri cemaatin. Benim iş çevredeki hem. Hemen herkesin çocuğu özel okula gidiyor. Ve bu sanki olması gerekenmiş Yada ben çocuğuma yeterince ilgi göstermiyor mışım gibi izlenim oluşuyor. Ya da ben öyle hissediyorum.
Aslında konu bu da değil. Seneye oğlum ortaokula başlayacak. Biz ne yapsak bilmiyoruz. Özel okula çocuğunu yollayan arkadaşlarım dil öğreniyor, yemeğini orada yiyor ödevini yapıyor diyorlar. Eğitim yönünden aaaa süper diyeni duymadım.
Benim düşünceme göre ise özel okula verilen paraya acıyorum. Yıllarca para veriyorsun ve çocuğun üniversite sınavında ne yapacağını bilmiyorsun. Ben diyorum ki o parayla özel üniversiteye yollarım.
Burada 3 okul olduğu için çok seçim şansı da yok. Okullar arasında rekabet yok. Çünkü zaten yeterince öğrencileri var.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
yok kesip geldim deseydin :)
aa bilmiyodum pudra branşın neevet Farmasi cidden bir ev parası..
okuyup iş sahibi olacağının garantisi var mı?
en azından evi kiraya verir aylık kira geliriyle geçinir..belki uç örnemk ama bu böyle.. Benim fikrim de bu yönde.
Ben de her ne kadar atanamamış da olsam öğretmenim..
artık ülkemiz diplomalı işsizlerle dolu... kücücük cocukları kolejlere gönderip bir de etrafı ile kıyaslayıp aşık attırmak beklenti ile omuzlarına çökmek ne kadar doğru?
aa bilmiyodum pudra branşın ne
anladım canım. meslek liselerine çok az alım oluyorgiyim..
meslek liselerine branş.
84 de kaldı yine.aldıkları kişi sayısını söylemiyorum bile.. 100 ü bile görmedi.
lise ve üniversitede onca emeğime yanıyorum gerçekten.. maddi -manevi..
anladım canım. meslek liselerine çok az alım oluyor
Ahh meslek lisesi ossyede yarari yok kpssyede :-/
Allah emeklerinin karşılığını versin pudracım. Okuyup, çalışmak isteyip de işsiz kalmak ne zor
dimi.. ben çok istemiştim. ne hayaller çizimler tasarımlar..
ünv. sorunsuz kazandım.. ünv de de sorun olmadı ama gel gelelim kpss yaktı yıktı..
matematiği en son lise 1 de görmüş sözelci ben en fazla 15 yaptım bu sene. o da yetmedi..
babam hala hayıflanır sana engel olsaydım keşke ne kadar başarılı azimliydin sonu böyle oldu diye..
bu da benim sabır imtihanım sanırım..
bazen bitti kpss benim için diyorum sonra tekrar ders çalışmaya çalışıyorum..
okul önlerinden geçerken benim için işkence oluyor .kaç kere ağladığımı bilmiyorum. ya da başka branştan öğretmen olan arkadaşlarımla toplandığmızda onların okul öğrenci anlatımları içimi nasıl yakıyor. kıskanma değil ama benim neyim eksik diyorum..
şuan mesela öğretmen olsaydım evimde olacaktım, ya da hafta sonları.. ister istemez kıyaslama yapıyorum.
Umarım hakkımda hayırlısı olur. Bu konuda çok yıprattım kendimi ve eşimi geçen yıl.
bu yıl biraz daha iyiyim ruhen.
o kadar çok şeye şahit oluyoruz mki şaşırmıyor. herkes her gün şu olacakmış diyo evet olabilir modundayım. düşünmüyorum sorgulamıyorum artık. hak edildğimiz gibi davranıloyor galiba bize. doluyum tüm siyasi partilere o ad altında geçinenelere kızgınım. ve artık inanmıyorum bizden bişi olmayacak ülkecek. ben çocuklarıma adaley doğruluk temizlik ahlak kavramlarını öğretmek istemiyorum yok çünkü hepimiz az ya da çok kirlenerek yaşıyoruz. hayırlısı diyorum pudram hayırlısı. ruh sağlığımızı korumank adınaNe yazık ki evet.. Halk eğitimlere de torpille alım var. Ve lise mezunları çoğu..Kaç kere elim,hayalim boş döndüm.
Ülkemizdeki adalet!
o kadar doluyum ki bu konuda anlatsam kafanız şişer.. Severek ,isteyerek başladığım branşımdan nefret ettirdiler.. Şuan özel sektörde branşımla alakalıyım ama içimde yara bu benim.. Çünkü öğretmen-eğitimci olmak küçüklüğümden beri istediğim birşeydi.. Diplomasına sahibim ama .....ama işte...
Teknoloji tasarım derslerinin de eğitimini ve stajını gördük. O branşa bizleri atamazken Beslenme bölümünü atıyorlar.
Ne kadar ironik değil mi
Her kim,kimler ,neler buna sebep oluyorsa hakkımı asla helal etmiyorum... Bizi resmen yaktılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?