BİRİKİMCİ HATUNLAR

Allah emeklerinin karşılığını versin pudracım. Okuyup, çalışmak isteyip de işsiz kalmak ne zor
Amin amin herkese...
Sukur ki isim var.. ama meslegimi yapmak ayri ukte icimde.. tesellim de bu.. en azindan calisiyorum ozel sektorde olsam da..
O isin ayri bir yani zaten o konuda bende acayip doluyum.. Bazen bu ulkeden beklentim olmadigi gibi esimle coxuk fikrini konustugumuzda acayip sorguluyorum.. boyle bir ulkeye hele suanki halde cocuk dunyaya getirmek ne derece mantikli diye...

donuk pudracım inşaallah atanırsın
Amin amin Allah agzinizdan duysun tesekkur ederim..

sen getir canım yha :) bebişler varsa umut vardır.

sen getir canım yha :) bebişler varsa umut vardır.
O da bir umut iste
Benim en buyuk tereddutlerimden biri de bu konu.. maddi manevi yetebilir miyim kisminin yaninda..

Bu arada kumbarama 10 tl attim.. ay sonu gelse de saysam
Yarin.esim.evde ben.iste kumbarami saklayayim adam surekli patlatcam bi gun kirli ciki diyor

canım bekarım ama ne bilim bebek varsa çoğu şey yoluna girer diye düşünüyorum sevmesi güzel oluyo. :) İstiyorsan biraz cesaret bazen isediğin zamanda olmayabiliyor

Evet ; bebek bereket huzur saglik mutluluk demek bn evlendigim gunden beri istiyoeum ama olmuyor
pudracim istemesenzde bence ikinzde kontrolleri yaptirin cocik icin en azindan iciniz rahat eder

canım bekarım ama ne bilim bebek varsa çoğu şey yoluna girer diye düşünüyorum sevmesi güzel oluyo. :) İstiyorsan biraz cesaret bazen isediğin zamanda olmayabiliyor
Evet isin o boyutu da var.. bizde esim isteywn taraf ben hazir hissetmedimbsuana dek kendimi. Cunku hazir olmak bedenen ozellikle ve sonrasi ruhen de bence cok onemli..suan kg vermek istememin bir nedeni hem eski halime donmek hem de cocuk dusunuldugunde daha saglikli olabilmek.. ve de esim is kurdu.. madden bitik haldeyiz.. biraz daha beklemedeyiz.. yoksa fikre isinmaya basladim.. evet derin sorgulamamak gerek.

Evet ; bebek bereket huzur saglik mutluluk demek bn evlendigim gunden beri istiyoeum ama olmuyor
pudracim istemesenzde bence ikinzde kontrolleri yaptirin cocik icin en azindan iciniz rahat eder
Genel kontrollerde bir sorun cikmadi ama onun icin de ayri neler yapiliyor acikcasi bilgim yok..
Sen daha yeni evliydin degil mi 7ay miydi?
Biraz sbirli olmak gerek.. en az 1 sene dogal surecmis

Cnm pudracim 2,5senelik evliyim eskidim artik :) en son gittigimiz de testleerde esimde hareketlilik sorunu cikmisti
bitkisel seylerede maddi biraz skntili bakalim allaha emanetiz cnm bzde bebegimizde evlendigimden beri korunmadik

Bende bir servet ödedim Donukpudra şükür ki bu akşam düştü üyeliğim.. Artık üye değilim.. Beğenip istediğim birşey olursa istediğim zaman başka birinden alabilirim...

Rimel konusunda da benim kirpiklerim pek kısa değildir ama Avon un luxe rimelini kullanıyorum memnunum.. topaklanma yapaması benim için tek tercih sebebi :)

delimideli cnm benim eşimde de aynı sıkıntı vardı,doktor aynen bitkisel bir ilaç verdi, 3 ay kullandık ilaç bitti ben hamile kaldım Rabbime şükürler olsun.darısı başınıza cnm

Cnm pudracim 2,5senelik evliyim eskidim artik :) en son gittigimiz de testleerde esimde hareketlilik sorunu cikmisti
bitkisel seylerede maddi biraz skntili bakalim allaha emanetiz cnm bzde bebegimizde evlendigimden beri korunmadik

Ben seni yesa ile mi karistirdim ki Rabbim hepimize hayirli zamanda versin.. Evet hepimiz Allaha emanetiz.. ol der ve olur.

Ruya , evet urunler cok guzel?. Senin icin de iyi olmus... birikimci hatun yonun agir basmis...

Ben seni yesa ile mi karistirdim ki Rabbim hepimize hayirli zamanda versin.. Evet hepimiz Allaha emanetiz.. ol der ve olur.

Ruya , evet urunler cok guzel?. Senin icin de iyi olmus... birikimci hatun yonun agir basmis...

Birikimci yönüm ağır bastı evet Çokta iyi oldu valla

Iyi aksamlar bayanlar maşallah sayfaları en hızlı ilerleyen topik okuyamıyorum yetişemiyorum zamının olunca okuyorum kusuruma bakmayın bugun kumbarama 10 tl attım oğluşum verdi kendi kumbarasından çıkarmış illa bana verecekmiş kırmadım onu aldım belki yarın geri ister bugunluk 10 tl attık kumbaraya Biran önce saymak için sabırsızlanıyorum....

bizim önce sayı az dendi onun için bi ilaç kullandı sonra o normale döndü ama hareketlilikte sıkıntı vardı bunun içinde vitamin verdi sana yazdığım.1 sene kadar sürdü bu süreç cnm
Tabiki pat diye duzelmesini bekleyemyiz ilacla zamani vardir

bu vitamin tedavisi 3 aylık bi süreçti,onun bittiği ay ben hamile kaldım işte cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…