- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Amin amin herkese...Allah emeklerinin karşılığını versin pudracım. Okuyup, çalışmak isteyip de işsiz kalmak ne zor
O isin ayri bir yani zaten o konuda bende acayip doluyum.. Bazen bu ulkeden beklentim olmadigi gibi esimle coxuk fikrini konustugumuzda acayip sorguluyorum.. boyle bir ulkeye hele suanki halde cocuk dunyaya getirmek ne derece mantikli diye...o kadar çok şeye şahit oluyoruz mki şaşırmıyor. herkes her gün şu olacakmış diyo evet olabilir modundayım. düşünmüyorum sorgulamıyorum artık. hak edildğimiz gibi davranıloyor galiba bize. doluyum tüm siyasi partilere o ad altında geçinenelere kızgınım. ve artık inanmıyorum bizden bişi olmayacak ülkecek. ben çocuklarıma adaley doğruluk temizlik ahlak kavramlarını öğretmek istemiyorum yok çünkü hepimiz az ya da çok kirlenerek yaşıyoruz. hayırlısı diyorum pudram hayırlısı. ruh sağlığımızı korumank adına
Amin amin Allah agzinizdan duysun tesekkur ederim..donuk pudracım inşaallah atanırsın
sen getir canım yha :) bebişler varsa umut vardır.Amin amin herkese...
Sukur ki isim var.. ama meslegimi yapmak ayri ukte icimde.. tesellim de bu.. en azindan calisiyorum ozel sektorde olsam da..
O isin ayri bir yani zaten o konuda bende acayip doluyum.. Bazen bu ulkeden beklentim olmadigi gibi esimle coxuk fikrini konustugumuzda acayip sorguluyorum.. boyle bir ulkeye hele suanki halde cocuk dunyaya getirmek ne derece mantikli diye...
Amin amin Allah agzinizdan duysun tesekkur ederim..
O da bir umut istesen getir canım yha :) bebişler varsa umut vardır.
canım bekarım ama ne bilim bebek varsa çoğu şey yoluna girer diye düşünüyorum sevmesi güzel oluyo. :) İstiyorsan biraz cesaret bazen isediğin zamanda olmayabiliyorO da bir umut iste
Benim en buyuk tereddutlerimden biri de bu konu.. maddi manevi yetebilir miyim kisminin yaninda..
Bu arada kumbarama 10 tl attim.. ay sonu gelse de saysam
Yarin.esim.evde ben.iste kumbarami saklayayimadam surekli patlatcam bi gun kirli ciki diyor
Evet isin o boyutu da var.. bizde esim isteywn taraf ben hazir hissetmedimbsuana dek kendimi. Cunku hazir olmak bedenen ozellikle ve sonrasi ruhen de bence cok onemli..suan kg vermek istememin bir nedeni hem eski halime donmek hem de cocuk dusunuldugunde daha saglikli olabilmek.. ve de esim is kurdu.. madden bitik haldeyiz.. biraz daha beklemedeyiz.. yoksa fikre isinmaya basladim.. evet derin sorgulamamak gerek.canım bekarım ama ne bilim bebek varsa çoğu şey yoluna girer diye düşünüyorum sevmesi güzel oluyo. :) İstiyorsan biraz cesaret bazen isediğin zamanda olmayabiliyor
Genel kontrollerde bir sorun cikmadi ama onun icin de ayri neler yapiliyor acikcasi bilgim yok..Evet ; bebek bereket huzur saglik mutluluk demek bn evlendigim gunden beri istiyoeum ama olmuyor
pudracim istemesenzde bence ikinzde kontrolleri yaptirin cocik icin en azindan iciniz rahat eder
Cnm pudracim 2,5senelik evliyim eskidim artik :) en son gittigimiz de testleerde esimde hareketlilik sorunu cikmistiEvet isin o boyutu da var.. bizde esim isteywn taraf ben hazir hissetmedimbsuana dek kendimi. Cunku hazir olmak bedenen ozellikle ve sonrasi ruhen de bence cok onemli..suan kg vermek istememin bir nedeni hem eski halime donmek hem de cocuk dusunuldugunde daha saglikli olabilmek.. ve de esim is kurdu.. madden bitik haldeyiz.. biraz daha beklemedeyiz.. yoksa fikre isinmaya basladim.. evet derin sorgulamamak gerek.
Genel kontrollerde bir sorun cikmadi ama onun icin de ayri neler yapiliyor acikcasi bilgim yok..
Sen daha yeni evliydin degil mi 7ay miydi?
Biraz sbirli olmak gerek.. en az 1 sene dogal surecmis
Ruya , en güzelini yapmıssın.. bende ceyiz zamanı tupperlara servet ödedim.. şimdi kullanamadığım ürünler var... dolapta kenarda yatıyorlar...
kızlar size birşey danışacağım..makyaj malzemesi konusunda
benim kirpiklerim çok kısa...ve istediğim tarzda rimel bulamadım..
maybelinn kullanıyorum günlük ama onla bile kısa
bir öneriniz var mısatıcılar genelde satmak icin yanastıkları için güvenemiyorum
Cnm pudracim 2,5senelik evliyim eskidim artik :) en son gittigimiz de testleerde esimde hareketlilik sorunu cikmisti
bitkisel seylerede maddi biraz skntili bakalim allaha emanetiz cnm bzde bebegimizde evlendigimden beri korunmadik
Ozelden atsana hangileri canim cpkmu pahalidelimideli cnm benim eşimde de aynı sıkıntı vardı,doktor aynen bitkisel bir ilaç verdi, 3 ay kullandık ilaç bitti ben hamile kaldım Rabbime şükürler olsun.darısı başınıza cnm
Ben seni yesa ile mi karistirdim ki Rabbim hepimize hayirli zamanda versin.. Evet hepimiz Allaha emanetiz.. ol der ve olur.
Ruya , evet urunler cok guzel?. Senin icin de iyi olmus... birikimci hatun yonun agir basmis...
yazdım cnm ama size de uygun olur mu bilmiyorum sen bi araştır kendi doktorunuz ne tavsiye ediyor ona göre hakeret edersinOzelden atsana hangileri canim cpkmu pahali
Bzm doktor hic ilac flan vermedidelimideli cnm benim eşimde de aynı sıkıntı vardı,doktor aynen bitkisel bir ilaç verdi, 3 ay kullandık ilaç bitti ben hamile kaldım Rabbime şükürler olsun.darısı başınıza cnm
bizim önce sayı az dendi onun için bi ilaç kullandı sonra o normale döndü ama hareketlilikte sıkıntı vardı bunun içinde vitamin verdi sana yazdığım.1 sene kadar sürdü bu süreç cnmBzm doktor hic ilac flan vermedi
Tabiki pat diye duzelmesini bekleyemyiz ilacla zamani vardirbizim önce sayı az dendi onun için bi ilaç kullandı sonra o normale döndü ama hareketlilikte sıkıntı vardı bunun içinde vitamin verdi sana yazdığım.1 sene kadar sürdü bu süreç cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?