BİRİKİMCİ HATUNLAR

hepimizin hakkında hayırlısı cnm,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah.ama bir doktora danışmadan hareket etmeyin derim
Sorun brlli zaten cnm kac tane doktora gittik universiteden ozele devlete kimse ilac flan vermedi bakalim aliyimda insl 2/3aya anck duzelir durum zatenn hemn alamam saglikla alirsin insl kucagina

Iyi aksamlar arkadaslar. Bir suredir takip ediyorum topiginizi. Azminiz&birbirinize desteginiz hosuma gidiyor. Biz de ev almak icin birikim yapmaya calisiyoruz. Oglumuza da altin hesabi actik. Egitimi icin her ay aliyoruz.

Iyi aksamlar arkadaslar. Bir suredir takip ediyorum topiginizi. Azminiz&birbirinize desteginiz hosuma gidiyor. Biz de ev almak icin birikim yapmaya calisiyoruz. Oglumuza da altin hesabi actik. Egitimi icin her ay aliyoruz.
hoşgeldin,ne güzel hem oğlun için hem de ev alabilmek için birikim yapıyomuşsun.daha çok birikimlerin olsun inşaallah

Merhaba kızlar
Arkadaşlar ile dışarıdaydık. Yemek parası ödedik 70 tl.
Oğluma mont aldık. 60 tl. Yani bizim karta koyduğumuz 2500 tl lik limiti aştık malesef.
Özel okulla ilgili yazdıklarınıza katılıyorum. Maddi durumum iyi çok şükür. Tek çocuğum var ama inanın özel okul bana hiç cazip gelmiyor. Sadece ben söylenenlerden ima edilenlerden rahatsız oluyorum. Çok şükür şimdi öderim de ileri de başımıza birşey gelse okula devam edemese devlet okuluna geçse psikolojisi çok kötğ. olur. Rabbim zihin açıklığı versin inaşşal.
DonukPudra İmşallah atanırsın canım.
Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar
Haftanın ortası tatil. Amanın pek tuhaf oldu.
Şu size geçenlerde bahsettiğim akraba mesaj atmış. Bugün için dışarıda buluşalım Yada ben size geleyim diye. Işim var dedim. Ay günah girdim biliyorum ama hiç çekemicem. Dışarıda bütün hesabı ben ödeyeceğim çok zenginim ya. Bir de dışarıda yemek yediğimiz zaman çorbasından tatlısına herşeyi yer. Evde de çekemicem şimdi.
Kötü mü yapmışım kızlar ya. Şimdi de huzursuz oldum.
Yaşımdan mıdır nedir artık eskisi kadar insanlarla görüşmek istemiyorum. Evimde oturayım spor yapayım ibadet eseyim kitap okuyayım çocuğumla olayım. Bana ve hayatıma faydası olmayan insanı yanımda görmek zamanımı sokaklarda boş boş dolaşarak geçirmek istemiyorum
Yaşlanıyor muyum ne?????

Gunaydin arkadaslar, guzel bir tatil gunu olsun. Bol bol istirahat edin

Olgunlastikca tercihlerin&onceliklerin degisiyor canim. Karsindakine de kirmadan istemedigini soylersen yalan soylemis olmazsin

Gunaydin arkadaslar, guzel bir tatil gunu olsun. Bol bol istirahat edin

Olgunlastikca tercihlerin&onceliklerin degisiyor canim. Karsindakine de kirmadan istemedigini soylersen yalan soylemis olmazsin
Gerçekten artık zamanımı buna değecek bana birşeyler katacak insanlarla geçirmek istiyorum. Benden 10 yaş küçük bu kişiyle sokaklarda dolaşmak ya da evde tv izlemek istemiyorum.
Sanırım geçde olsa zamanımın kıymetini öğrendim.

hiç yaşla ilgisi yok papatya ya da ben de yaşlandım. sadece görüşmek istedklermle görüşüyorum diğer insanlarla arama mesafe koyuyorum çıkmıyorum. hem maddi hemen manen kayıptaysan kendinşş düşünmelisin. bizim genel sorunumuz hayır diyememek. ben diyorum yakınlarım bozulmaz artık mesela. evde kalmak istiyorum ve özel işlerim var. buna küsecek tavır alacak insanın zaten hayatımda yeri yok.

paptya birde evde işin var bu da doğru olmuş ibadet kitap okumak spor yapmak gayette iş. oyum alıcı işler :) yalan değil yani

Canim vaktiyle disarida dolasmaktan ve tv izlemekten zevk aliyordun, artik almiyorsun. Gecmise hic kayip olarak bakma. Her tecrube insana baska birsey ogretir. Dedigim gibi simdi tercihlerin baska. Zamanla arkadas tercihlerin de degisecek. Hayatin bir parcasi bu degisimler

Bence gayet iyi yapiyorsun gereksiz insanlarla bos yere zamanini harcama belirttigin gibi daha kaliteli zaman harciyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…