hepimizin hakkında hayırlısı cnm,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah.ama bir doktora danışmadan hareket etmeyin derimO zn bizde 3 ay deneriz takdir allahtan
Sorun brlli zaten cnm kac tane doktora gittik universiteden ozele devlete kimse ilac flan vermedi bakalim aliyimda insl 2/3aya anck duzelir durum zatenn hemn alamam saglikla alirsin insl kucaginahepimizin hakkında hayırlısı cnm,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah.ama bir doktora danışmadan hareket etmeyin derim
amin canım çok sağolSorun brlli zaten cnm kac tane doktora gittik universiteden ozele devlete kimse ilac flan vermedi bakalim aliyimda insl 2/3aya anck duzelir durum zatenn hemn alamam saglikla alirsin insl kucagina
hoşgeldin,ne güzel hem oğlun için hem de ev alabilmek için birikim yapıyomuşsun.daha çok birikimlerin olsun inşaallahIyi aksamlar arkadaslar. Bir suredir takip ediyorum topiginizi. Azminiz&birbirinize desteginiz hosuma gidiyor. Biz de ev almak icin birikim yapmaya calisiyoruz. Oglumuza da altin hesabi actik. Egitimi icin her ay aliyoruz.
Iyi aksamlar arkadaslar. Bir suredir takip ediyorum topiginizi. Azminiz&birbirinize desteginiz hosuma gidiyor. Biz de ev almak icin birikim yapmaya calisiyoruz. Oglumuza da altin hesabi actik. Egitimi icin her ay aliyoruz.
hoşgeldin,ne güzel hem oğlun için hem de ev alabilmek için birikim yapıyomuşsun.daha çok birikimlerin olsun inşaallah
Hosgeldin aramiza bereketli olsun birikimlerin :)
Günaydın kızlar
Haftanın ortası tatil. Amanın pek tuhaf oldu.
Şu size geçenlerde bahsettiğim akraba mesaj atmış. Bugün için dışarıda buluşalım Yada ben size geleyim diye. Işim var dedim. Ay günah girdim biliyorum ama hiç çekemicem. Dışarıda bütün hesabı ben ödeyeceğim çok zenginim ya. Bir de dışarıda yemek yediğimiz zaman çorbasından tatlısına herşeyi yer. Evde de çekemicem şimdi.
Kötü mü yapmışım kızlar ya. Şimdi de huzursuz oldum.
Yaşımdan mıdır nedir artık eskisi kadar insanlarla görüşmek istemiyorum. Evimde oturayım spor yapayım ibadet eseyim kitap okuyayım çocuğumla olayım. Bana ve hayatıma faydası olmayan insanı yanımda görmek zamanımı sokaklarda boş boş dolaşarak geçirmek istemiyorum
Yaşlanıyor muyum ne?????
Gerçekten artık zamanımı buna değecek bana birşeyler katacak insanlarla geçirmek istiyorum. Benden 10 yaş küçük bu kişiyle sokaklarda dolaşmak ya da evde tv izlemek istemiyorum.Gunaydin arkadaslar, guzel bir tatil gunu olsun. Bol bol istirahat edin
Olgunlastikca tercihlerin&onceliklerin degisiyor canim. Karsindakine de kirmadan istemedigini soylersen yalan soylemis olmazsin
hiç yaşla ilgisi yok papatya ya da ben de yaşlandım. sadece görüşmek istedklermle görüşüyorum diğer insanlarla arama mesafe koyuyorum çıkmıyorum. hem maddi hemen manen kayıptaysan kendinşş düşünmelisin. bizim genel sorunumuz hayır diyememek. ben diyorum yakınlarım bozulmaz artık mesela. evde kalmak istiyorum ve özel işlerim var. buna küsecek tavır alacak insanın zaten hayatımda yeri yok.Günaydın kızlar
Şu size geçenlerde bahsettiğim akraba mesaj atmış. Bugün için dışarıda buluşalım Yada ben size geleyim diye. Işim var dedim. Ay günah girdim biliyorum ama hiç çekemicem. Dışarıda bütün hesabı ben ödeyeceğim çok zenginim ya. Bir de dışarıda yemek yediğimiz zaman çorbasından tatlısına herşeyi yer. Evde de çekemicem şimdi.
Yaşımdan mıdır nedir artık eskisi kadar insanlarla görüşmek istemiyorum. Evimde oturayım spor yapayım ibadet eseyim kitap okuyayım çocuğumla olayım. Bana ve hayatıma faydası olmayan insanı yanımda görmek zamanımı sokaklarda boş boş dolaşarak geçirmek istemiyorum
Yaşlanıyor muyum ne?????
paptya birde evde işin var bu da doğru olmuş ibadet kitap okumak spor yapmak gayette iş. oyum alıcı işler :) yalan değil yaniGerçekten artık zamanımı buna değecek bana birşeyler katacak insanlarla geçirmek istiyorum. Benden 10 yaş küçük bu kişiyle sokaklarda dolaşmak ya da evde tv izlemek istemiyorum.
Sanırım geçde olsa zamanımın kıymetini öğrendim.
Gerçekten artık zamanımı buna değecek bana birşeyler katacak insanlarla geçirmek istiyorum. Benden 10 yaş küçük bu kişiyle sokaklarda dolaşmak ya da evde tv izlemek istemiyorum.
Sanırım geçde olsa zamanımın kıymetini öğrendim.
Günaydın kızlar
Yaşlanıyor muyum ne?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?