Hay maşallahVaryemez . Allah bereket versin
Masaallah canimVaryemez cocuklarinda senn gibi tutumlu birikimci :)
Himm sen nerede oturuyon kiiiii bana sole biz kitaplarimizi paylasak okumak için cok zekice dimi heh heh heee :)dün tam d&r a giriyordum ki son anda irademle kapıdan geri döndüm evde henüz okumadığım 30 a yakın kitap var gözüm doymuyor onlar bitsin 2 ay sonra alacağım ancak okurum zaten şu an aldığım müsriflik olacak
Bu ıstanbul avm nerede ki avm ?Borcumuz cok yok 368tl sadece istanbl avmde aldklarim vardi
malesef basvirmadigin yer kalmadi bn is bulamiyorum esim 1,100 aliyor normalde bu ay 1400yaticakmis bayram mesaisi ama yetmeyince market vs sfrlannca yetmio iste
esim taseron isci belediyedr 109 bes hesabimiz var birikm adina 300 kira veriyoruz gerisi ful ev ihtiyacina gidiyor hic eglenerk gitmiyor maas az cnm bi tek istanvul avmdeki borc skstrio gibi gozukuor bzizi ama yuk degl aslinda boyle uste 700 tl ile ve esimin gunluk 5/10tl kazncla geciniyoruz cnm durum bu
Kocaeli golcukteki bn gokcukteymBu ıstanbul avm nerede ki avm ?
Esinin bir sey dememsi senin kendine guvendirmenden kaynakli galibaAnlamadım canım ? Sanırım eksik yazdın ???
maşallah kuzucuklara cnmbenim kuzucuklar da yarın altın alacaklar nasipse
küçük oğlan 85 tl
büyük oğlan 455 tl verdi
Günaydın kızlar
Cumamız hayırlı olsun inşallah. Allah dualarımızı kabul eder inşallah
Annemler bir ev bulmuşlar. Bize hemen hemen 40 dk uzaklıkta oturuyor. Bu akşam gidip pazar dönecektim. Dün komşum geldi. Yarın mevlüdü varmış. Anneme hangi ara gitsem bilemedim. Evi de görmek istiyorum. Bu akşam gidip yarın öğlen döneyim diye düşünüyorum. Bakalım kısmet...
İnşalalh canım. Annemle babam çok beğenmiş. Pazartesiye kadar musade istemişler. Hayırlısı olsun inşallahhayırlısıyla inşaallah Allah denk getirsin papatyacım :)
Esinin bir sey dememsi senin kendine guvendirmenden kaynakli galibakendini biliyorsun ne hos..cogu insN esinden fesmen faydalanıyor bu maddiyat konusunda .
Aslında herşey doğru iletişimden geçiyor. Çok sevindim senin adına.ihtiyacım olan bir şey olduğunda aldığımı bildiği için sorun olmuyor canım.. Zaman zaman elbet anlaşmazlıklar olur ama bunu da konuşarak çözmeyi öğrenicez sanırım :) Dün akşam ne kadar kırıldığımı eşime söyledim o da bir daha yapmayacağını söyleyip özür diledi.. Neden yaptığını da anlattı.. Umarım bir daha ters düşmeyiz maddiyat konusunda
ihtiyacım olan bir şey olduğunda aldığımı bildiği için sorun olmuyor canım.. Zaman zaman elbet anlaşmazlıklar olur ama bunu da konuşarak çözmeyi öğrenicez sanırım :) Dün akşam ne kadar kırıldığımı eşime söyledim o da bir daha yapmayacağını söyleyip özür diledi.. Neden yaptığını da anlattı.. Umarım bir daha ters düşmeyiz maddiyat konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?