BİRİKİMCİ HATUNLAR

Hay maşallah Varyemez . Allah bereket versin

Masaallah canim Varyemez cocuklarinda senn gibi tutumlu birikimci :)

sağolun kızlar Allah razı olsun

evet baya bir tutumlular

bugün altınlarını saydık
bir tanesinin 2 cumhuriyet 4 yarım 10 çeyrek şeklinde
eşit miktarda altınları var
bir de hediye gelen kolye ve künye

altın yükselince bozdurup tekrar düştüğünde gram altın almayı düşünüyoruz
hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Himm sen nerede oturuyon kiiiii bana sole biz kitaplarimizi paylasak okumak için cok zekice dimi heh heh heee :)

Bu ıstanbul avm nerede ki avm ?

Kizlar bise soracağım size ben birikim yapmaya yeni başladım eşimle beraber yapıyorduk ama ben tek başladım ondan habersiz acaba diyorum bunları nasıl degerlendirsem ceyrekmi alsam grammi alsam yada nakitmi tutsam yeni hamileyim doğumda falan lazim olur belki diye altin almayayim şimdi diyorum sonrada diyorum bi sekilde atlatiriz zaten öyle böyle geçer hem daha 9 ay var ben altin alayim doğumu zaten eşim karşılayacak çok ta sikissak bi sekilde geciyo gunler sonra biriken yanına kaliyo bi türlü karar veremedim bana bi onerisi olan varmi çalışmıyorum bu arada sadece eşimin maaşı oda 1400 ancak oluyo cokta büyük meblağlar almiyo zorlanirsa kiyamam diye dusunuyom ama altın olursa bozulmaz o kalır off iyice sacmaladim :) biri bana bi öneride bulunsun lutfennnn

Farmasi canım ben şimdiden bildireyim yarın belki giremem 200 tl biriktirdim bu ay bu benim birikimim eşimle bi kutuya 1 tl atıyoruz yani bozukluklari biriktiriyoruz orasida 580 tl yani 580 tane 1 liralık var kaldırınca kolumu zorluyo bundan başka da eşim kendi atiyo 3-5 kenara oda beni pek ilgilendirmiyor o onun hesabı dimi herkesin birikimi bereketli olsun insallahhhh 1 koyup 100ler alalım insallah öptüm hepinizi

Günaydın kızlar
Cumamız hayırlı olsun inşallah. Allah dualarımızı kabul eder inşallah
Annemler bir ev bulmuşlar. Bize hemen hemen 40 dk uzaklıkta oturuyor. Bu akşam gidip pazar dönecektim. Dün komşum geldi. Yarın mevlüdü varmış. Anneme hangi ara gitsem bilemedim. Evi de görmek istiyorum. Bu akşam gidip yarın öğlen döneyim diye düşünüyorum. Bakalım kısmet...

hayırlısıyla inşaallah Allah denk getirsin papatyacım :)

Güzel günler,hayırlı cumalar arkadaşlar

Okul çıkışı okulumuza yeni tayin olan arkadaşımız bizi evine davet etti. Ne güzel haftanın son günü güzel geçecekti ama baktım bana toplantı çıkmış saat 14.00 de. Hem de TEOG hakkında. Bilmediğim bir şey olsa hevesle giderdim ama böylesi resmen angarya oldu.

Edit: Nasıl bir kafayla bakmışsam duyuruya, toplantı pazartesi günüymüş

Son düzenleme:
Esinin bir sey dememsi senin kendine guvendirmenden kaynakli galiba kendini biliyorsun ne hos..cogu insN esinden fesmen faydalanıyor bu maddiyat konusunda .

ihtiyacım olan bir şey olduğunda aldığımı bildiği için sorun olmuyor canım.. Zaman zaman elbet anlaşmazlıklar olur ama bunu da konuşarak çözmeyi öğrenicez sanırım :) Dün akşam ne kadar kırıldığımı eşime söyledim o da bir daha yapmayacağını söyleyip özür diledi.. Neden yaptığını da anlattı.. Umarım bir daha ters düşmeyiz maddiyat konusunda

Aslında herşey doğru iletişimden geçiyor. Çok sevindim senin adına.
İnşallah bir daha böyle bir durum yaşanmaz

İşin tatlıya bağlanmasına çok sevindim canım :)

kızlar listede toplam birikimler yazmıyor değilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…