Aslında herşey doğru iletişimden geçiyor. Çok sevindim senin adına.
İnşallah bir daha böyle bir durum yaşanmaz
İşin tatlıya bağlanmasına çok sevindim canım :)
hayırlı olsun şimdiden cnmGünaydın kızlar
Cumamız hayırlı olsun inşallah. Allah dualarımızı kabul eder inşallah
Annemler bir ev bulmuşlar. Bize hemen hemen 40 dk uzaklıkta oturuyor. Bu akşam gidip pazar dönecektim. Dün komşum geldi. Yarın mevlüdü varmış. Anneme hangi ara gitsem bilemedim. Evi de görmek istiyorum. Bu akşam gidip yarın öğlen döneyim diye düşünüyorum. Bakalım kısmet...
rüyacım sevindim cnm,özür dilemesi de iyi olmuşihtiyacım olan bir şey olduğunda aldığımı bildiği için sorun olmuyor canım.. Zaman zaman elbet anlaşmazlıklar olur ama bunu da konuşarak çözmeyi öğrenicez sanırım :) Dün akşam ne kadar kırıldığımı eşime söyledim o da bir daha yapmayacağını söyleyip özür diledi.. Neden yaptığını da anlattı.. Umarım bir daha ters düşmeyiz maddiyat konusunda
rüyacım sevindim cnm,özür dilemesi de iyi olmuş
İnsl ayin 17sindede boyle duserelde para yok
İnslh cnn sagol dualarin icincanım inşallah en kısa zamanda sende iş bulursun yada eşin maddi açıdan daha da rahatlar dualarım seninle..
Hayirli ve bereketli olsun cnmbrn de 3 gram altın aldık,hayırlı olur hepimize birikimlerimiz inşallah
nekadar düşüncelisinbu ay 260 tl biriktirebildim toplam biriktirdiklerimle 300 dolar aldım, dolar biriktirme nedenim yazın yakıt paraları dolar
üzerinden alınıyor eşim zorlanırsa ona sürpriz yapmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?