BİRİKİMCİ HATUNLAR

nekadar düşüncelisin

Teşekkür ederim :) bu zamana kadar hiç birikim yapamadım üniversite zamanında yapmıştım onu da kriz zamanı babama vermiştim, ondan sonrada hiç biriktiremedim, eşimde kredi kartlarımı ödememde yardım ediyordu , ev masraflarını da o karşılar, ama şimdi kendimi toparladım birde üstüne tekrar para biriktirmeye başladım , her zaman söylüyorum bunu da bu topic sayesinde başardım 2 aydır baya iyi gidiyorum :)))

EŞİN A

maşallah kuzum sen 2ayda nasıl 100 çeyrek biriktirdin maşaallah :))

evet mantıklı diyorsun sen...gezerken bile mantıklı idareli omalıyız >:)))
bir kenarda biriken param vardı ama başım sıkışınca harcıyordum ilk onunla aldım sonra gün param geldi sonra bir maaşımdan çok az para ayırdım gerisiyle aldım derken oldu işte ama kuyumcuya biraz borcum var olsun öderim her ay düzenli inşallah... bir başlayınca gerisi geliyor emin ol

hayırlı cumalar kızlarr... altın ne oldu böyle ben baya zarar ettim sanırım hep çeyrekleri 146 dan aldım şimdi 134 tl offf çok üzüldüm yaaa hesabımda para olsa bi 50 gr alırım altın ama yok... ne olacak bu altın ya böyle giderse Varyemez ne diyorsun bu işe

maşallah canm bol bereketli olsun bence bankadan altın hesabından al kuyumcudan al sat çok komisyon var

merhaba kızlar yeniden öğleden önce 1 saat dersim vardı gittim geldim
şimdi bir yandan sizlere bakıyorum bir taraftan çocukların yemeğini ısıtıyorum
köfte yuvarlıyorum
diğer yandan akşam için kayısı kompostosu kaynatıyorum

saat 13:10 da dersim

koşşşşşş farmasi koşşşşşş

Tunaydin herkese hayirli cumalar..
Allahim altin tam almalik zmanda cepte para yok...
Bende dr geldim sirami bekliyorum...
Ruya esinle aranin duzelmesine sevindim.. hersey iletisimden geciyor...
Papatya annenlere ev de hayirli olsun.
Farmasi kuzucuklarini tebrik ederim..masallah bilincliler ..

Nasıl canım pek anlamadım bankada altın hesabım yok ki benim öyle gitsem altın alıcam desem verirler mi....
canm banka hesabın yok mu ? internetten giriyorsun hesabında olan paran kadar gram altın alıyorsun... sonra diyelim ki altın 100 lira oldu onu o günkü değerinden satıyorsun aradaki komisyon 1 lira bile değil kuyumcu 6-7 liradan aşağı almıyor bende yeni başladım bankadan almaya önceleri kuyumcudan alıyordum yazık oldu 100 çeyrak parama nerden baksam 700 lira zarar oldu ama neyse ani bir çıkış yapar inşallah

valla bendede para yoktu ama ne yaptım ettim 1.000 tl buldum internetten alacağım birazdan fırsat bu fırsat inşallah biraz daha böyle kalır sonra tavan yapar
Bulmana sevndim cnm bereketli olsun yatirimin bnm imkanim olsa 1.000 tl Evmdeki eksikleri tammlarn ancak :)
tam takit kuru bakir haldeyim cunku :)

eve gittim yemek yedim geldim.
öğlen arası bir saat bizim. arabayla gittiğimden bir saat bana kalıyor.
yemekten sonra oğluma bir de süt dilimi yaptım. sevinir şimdi dolapta görünce. bir de ortalığı topladım. kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim.
bugün işte pek işim yok kitap getirdim okucam...
akşama da yemeğim var.
dünden yaptım yemeklerimi soslu kızartma ve kurufasülye.
akşamda yarının yemeğini yapacağım. zeytinyağlı pırasa ve bulgur pilavı. bir de evi süpürdüm mü hafta sonu full yatacağım..

Bulmana sevndim cnm bereketli olsun yatirimin bnm imkanim olsa 1.000 tl Evmdeki eksikleri tammlarn ancak :)
tam takit kuru bakir haldeyim cunku :)
valla baktım düştü alayım atayım kenara 15 gün sonra maaşımı alınca öderim dedim tamm dedi 15 güne ne olacağı belli değil... olsun canm evliisn ondan bitmez ihtiyaç düzene girer inşallah

valla baktım düştü alayım atayım kenara 15 gün sonra maaşımı alınca öderim dedim tamm dedi 15 güne ne olacağı belli değil... olsun canm evliisn ondan bitmez ihtiyaç düzene girer inşallah
İnsl cnm cok sukur ac degiliz acikta degiliz .maddi sknti vemaas azligindan iste bereketli olsun cnm berektn hayrini gorursun insl sen ve tum birikimci hatunlar insl :)

İnsl cnm cok sukur ac degiliz acikta degiliz .maddi sknti vemaas azligindan iste bereketli olsun cnm berektn hayrini gorursun insl sen ve tum birikimci hatunlar insl :)
evet canm inşallah geçer bunlarda sen de bir an önce birikim yapmaya başlarsın saolgüzel dileklerin için Rabbim duysun sesini :)

keşke param olsaydı biraz altın alırdım ben de.
sabah kumbaramdaki paranın 100 tl sini aldım. bütünlettirecektim. a101 falan açılmamış. şimdi eve giderken girerim bi markete.
size bir şey soracağım. araba kredimiz 15 bin falan kaldı. aslında ekimde gelmesini beklediğim ama kasıma sarkan 11-12 civarında bir para bekliyorum. biz şimdi kasımda arabayı ödeyince 14100 e inecek. gelen paranın üstüne de 1-2 ay içinde birşeyler koyarsak ocak-şubat gibi kapatırız diye umut ediyorum. sizce bu gelecek toplu parayı tl olarak mı tutayım. döviz altın falan alsam da belki zarar ederim diye düşünüyorum. üzerine koyacağım parayı da kredi çektiğim bankadaki hesapta tl olarak koyayım diyorum. ne dersiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…