- 21 Ekim 2014
- 92
- 232
- 63
nekadar düşüncelisin
bir kenarda biriken param vardı ama başım sıkışınca harcıyordum ilk onunla aldım sonra gün param geldi sonra bir maaşımdan çok az para ayırdım gerisiyle aldım derken oldu işte ama kuyumcuya biraz borcum var olsun öderim her ay düzenli inşallah... bir başlayınca gerisi geliyor emin olEŞİN A
maşallah kuzum sen 2ayda nasıl 100 çeyrek biriktirdin maşaallah :))
evet mantıklı diyorsun sen...gezerken bile mantıklı idareli omalıyız >:)))
maşallah canm bol bereketli olsun bence bankadan altın hesabından al kuyumcudan al sat çok komisyon varEvettt saydın geldim kumbaramandan toplam 160 tl çıktı bu ayın ortalarında da 1 gr altın almıştım 85 tl den toplamda 245 tl birikimim olmuş... Birazdan gidip kumbaramdaki paralarla çeyrek altın alacağım.....
maşallah canm bol bereketli olsun bence bankadan altın hesabından al kuyumcudan al sat çok komisyon var
canm banka hesabın yok mu ? internetten giriyorsun hesabında olan paran kadar gram altın alıyorsun... sonra diyelim ki altın 100 lira oldu onu o günkü değerinden satıyorsun aradaki komisyon 1 lira bile değil kuyumcu 6-7 liradan aşağı almıyor bende yeni başladım bankadan almaya önceleri kuyumcudan alıyordum yazık oldu 100 çeyrak parama nerden baksam 700 lira zarar oldu ama neyse ani bir çıkış yapar inşallahNasıl canım pek anlamadım bankada altın hesabım yok ki benim öyle gitsem altın alıcam desem verirler mi....
valla bendede para yoktu ama ne yaptım ettim 1.000 tl buldum internetten alacağım birazdan fırsat bu fırsat inşallah biraz daha böyle kalır sonra tavan yaparİnsl ayin 17sindede boyle duserelde para yok
Bulmana sevndim cnm bereketli olsun yatirimin bnm imkanim olsa 1.000 tl Evmdeki eksikleri tammlarn ancak :)valla bendede para yoktu ama ne yaptım ettim 1.000 tl buldum internetten alacağım birazdan fırsat bu fırsat inşallah biraz daha böyle kalır sonra tavan yapar
valla baktım düştü alayım atayım kenara 15 gün sonra maaşımı alınca öderim dedim tamm dedi 15 güne ne olacağı belli değil... olsun canm evliisn ondan bitmez ihtiyaç düzene girer inşallahBulmana sevndim cnm bereketli olsun yatirimin bnm imkanim olsa 1.000 tl Evmdeki eksikleri tammlarn ancak :)
tam takit kuru bakir haldeyim cunku :)
İnsl cnm cok sukur ac degiliz acikta degiliz .maddi sknti vemaas azligindan iste bereketli olsun cnm berektn hayrini gorursun insl sen ve tum birikimci hatunlar insl :)valla baktım düştü alayım atayım kenara 15 gün sonra maaşımı alınca öderim dedim tamm dedi 15 güne ne olacağı belli değil... olsun canm evliisn ondan bitmez ihtiyaç düzene girer inşallah
evet canm inşallah geçer bunlarda sen de bir an önce birikim yapmaya başlarsın saolgüzel dileklerin için Rabbim duysun sesini :)İnsl cnm cok sukur ac degiliz acikta degiliz .maddi sknti vemaas azligindan iste bereketli olsun cnm berektn hayrini gorursun insl sen ve tum birikimci hatunlar insl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?