arabanın kredisini toplu olarak kapatma vadesinde öde çünkü zaten faizini ödemişsindir kapatmak zarar olur... bence altın olarak tutmak mantıklı altın her zaman geçerlidir ama döviz ticarete ülke siyasetine göre şekilleniyorkeşke param olsaydı biraz altın alırdım ben de.
sabah kumbaramdaki paranın 100 tl sini aldım. bütünlettirecektim. a101 falan açılmamış. şimdi eve giderken girerim bi markete.
size bir şey soracağım. araba kredimiz 15 bin falan kaldı. aslında ekimde gelmesini beklediğim ama kasıma sarkan 11-12 civarında bir para bekliyorum. biz şimdi kasımda arabayı ödeyince 14100 e inecek. gelen paranın üstüne de 1-2 ay içinde birşeyler koyarsak ocak-şubat gibi kapatırız diye umut ediyorum. sizce bu gelecek toplu parayı tl olarak mı tutayım. döviz altın falan alsam da belki zarar ederim diye düşünüyorum. üzerine koyacağım parayı da kredi çektiğim bankadaki hesapta tl olarak koyayım diyorum. ne dersiniz....
öyle gibi sanki :) ama sen dolar alıyorsan maaşını dolar birikitr bişey olmaz ki al sat komisyonu olmazbuarada ben harıcı herkez altınamı yoneldı yoksa?
ama dolar her zaman istikrar göstermez çok dalgalanırbuarada ben harıcı herkez altınamı yoneldı yoksa?
aynen komısyonum yok dolar ıle bırıktırıdım parayı degıs tokus ettımöyle gibi sanki :) ama sen dolar alıyorsan maaşını dolar birikitr bişey olmaz ki al sat komisyonu olmaz
ne bılım sankı dolar almalık zamanmıs gıbı geldı bana dusuk buldum dolrı amaama dolar her zaman istikrar göstermez çok dalgalanır
aslında bende primleri falan dolarla alıyorum ama nedense dolar beni çok çekmiyor sevmiyorum dolar biriktirmeyi... olsun sen öyle başladıysan devam et bol bereketli olsunaynen komısyonum yok dolar ıle bırıktırıdım parayı degıs tokus ettım
nıye cımrılık yaptıysam kısa yoldan 240 tamamlamamısım neyse
vala birikim birikimdir gidip iki eteğe o parayı verene kadar altın olsun döviz olsun satınca para ediyor eteği satabiliyor musun ben altın almasam giderim bir güzel o parayla 2 ceket alıp çıkarım yaık yani para kalmayınca alma hevesim olmuyor :)ne bılım sankı dolar almalık zamanmıs gıbı geldı bana dusuk buldum dolrı ama
evet aslında faizi bitti sayılır da ev kredisi de var. ve yaz aylarında zorlanıyoruz. elimize para gelecekken kapatalım diye düşünmüştük. sonra da yatak odamı değiştireceğim onu hallederiz dedik. diğer kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. kapatmadan ödemeye devam mı etsek.arabanın kredisini toplu olarak kapatma vadesinde öde çünkü zaten faizini ödemişsindir kapatmak zarar olur... bence altın olarak tutmak mantıklı altın her zaman geçerlidir ama döviz ticarete ülke siyasetine göre şekilleniyor
bak bilen kişiye danış hep aynı şeyi söylerler nakit parayla kredi kapatılmaz helede faizi ödenen kredi kapatılmaz sen onun zaten ilk yıl faizini ödüyorsun sonra anaparayı ödemeye başlıyorsun yazık olur yani bence bir kenara altın döviz yap koy zorlandığın ay destek olarak alırsın tabi sen bilirsinevet aslında faizi bitti sayılır da ev kredisi de var. ve yaz aylarında zorlanıyoruz. elimize para gelecekken kapatalım diye düşünmüştük. sonra da yatak odamı değiştireceğim onu hallederiz dedik. diğer kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. kapatmadan ödemeye devam mı etsek.
valla ben o konuda çok müsriftim yani ipekyoldan alırdım hep 2 ceket 1.000 tl yani her ay 3-5 bin tl alışveriş yapardım kredi kartından vs... ama bıraktım çok şükür evdekilerle her gün değişik kombin yapıp giyiyorum milletin dibi düşüyor ben hep yenisini isterdim aç gözlülük işte :) amin canm bol bereketli ve daim olsun hepimizin birikimleri
aman allahımvalla ben o konuda çok müsriftim yani ipekyoldan alırdım hep 2 ceket 1.000 tl yani her ay 3-5 bin tl alışveriş yapardım kredi kartından vs... ama bıraktım çok şükür evdekilerle her gün değişik kombin yapıp giyiyorum milletin dibi düşüyor ben hep yenisini isterdim aç gözlülük işte :) amin canm bol bereketli ve daim olsun hepimizin birikimleri
valla verdim canım ne yapayım alıyordum yani ama artık almıyorum :) ben abiyeye de çok para verdim evde bir sürü var artık giymeyeceğim de çok internete koyup satmayı düşünüyorum onları da :) yazık durana kadaraman allahım
hakkettenmı ya o kadar pahalıya gıysı fılan aldınmı
bende hep yenısını ısterım
kotu hıssedıyorum kendımı ama ne bılım ben bir abiyeye bile 500 tl vermedim daha
ama vereceğim güblerim olsun napalım
koy bakalım koy ılgımı cekebılırvalla verdim canım ne yapayım alıyordum yani ama artık almıyorum :) ben abiyeye de çok para verdim evde bir sürü var artık giymeyeceğim de çok internete koyup satmayı düşünüyorum onları da :) yazık durana kadar
bencede elde durana kadar satalım gitsin ve hepsini giydim bir daha giymem yani burdan çarım sanırım satışıda hepsine bir sürü para verdim... satıp altın alırızkoy bakalım koy ılgımı cekebılır
bende kına elbısmmı sadece 1 kere gıydım onu bende satmayı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?