BİRİKİMCİ HATUNLAR

arabanın kredisini toplu olarak kapatma vadesinde öde çünkü zaten faizini ödemişsindir kapatmak zarar olur... bence altın olarak tutmak mantıklı altın her zaman geçerlidir ama döviz ticarete ülke siyasetine göre şekilleniyor

aynen komısyonum yok dolar ıle bırıktırıdım parayı degıs tokus ettım
nıye cımrılık yaptıysam kısa yoldan 240 tamamlamamısım neyse
aslında bende primleri falan dolarla alıyorum ama nedense dolar beni çok çekmiyor sevmiyorum dolar biriktirmeyi... olsun sen öyle başladıysan devam et bol bereketli olsun

ne bılım sankı dolar almalık zamanmıs gıbı geldı bana dusuk buldum dolrı ama
vala birikim birikimdir gidip iki eteğe o parayı verene kadar altın olsun döviz olsun satınca para ediyor eteği satabiliyor musun ben altın almasam giderim bir güzel o parayla 2 ceket alıp çıkarım yaık yani para kalmayınca alma hevesim olmuyor :)

evet aslında faizi bitti sayılır da ev kredisi de var. ve yaz aylarında zorlanıyoruz. elimize para gelecekken kapatalım diye düşünmüştük. sonra da yatak odamı değiştireceğim onu hallederiz dedik. diğer kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. kapatmadan ödemeye devam mı etsek.

K kalemero
cok sagaolasın ya bereketlı olsun ınsallah
onumuzdekı persembede esım yarım maas alacak ondan odenecek bısey yok alısverısoradan yapabılırız ama yanı ben ne bılım pantolon harıc bır parcaya 50 tl bıle vermem

güzelde gıyındıgımı dusunurum

bak bilen kişiye danış hep aynı şeyi söylerler nakit parayla kredi kapatılmaz helede faizi ödenen kredi kapatılmaz sen onun zaten ilk yıl faizini ödüyorsun sonra anaparayı ödemeye başlıyorsun yazık olur yani bence bir kenara altın döviz yap koy zorlandığın ay destek olarak alırsın tabi sen bilirsin

valla ben o konuda çok müsriftim yani ipekyoldan alırdım hep 2 ceket 1.000 tl yani her ay 3-5 bin tl alışveriş yapardım kredi kartından vs... ama bıraktım çok şükür evdekilerle her gün değişik kombin yapıp giyiyorum milletin dibi düşüyor ben hep yenisini isterdim aç gözlülük işte :) amin canm bol bereketli ve daim olsun hepimizin birikimleri

aman allahım
hakkettenmı ya o kadar pahalıya gıysı fılan aldınmı
bende hep yenısını ısterım
kotu hıssedıyorum kendımı ama ne bılım ben bir abiyeye bile 500 tl vermedim daha
ama vereceğim güblerim olsun napalım

valla verdim canım ne yapayım alıyordum yani ama artık almıyorum :) ben abiyeye de çok para verdim evde bir sürü var artık giymeyeceğim de çok internete koyup satmayı düşünüyorum onları da :) yazık durana kadar

koy bakalım koy ılgımı cekebılır
bende kına elbısmmı sadece 1 kere gıydım onu bende satmayı dusunuyorum

Merhabalar hanımlar fikrinizi almak istiyorum
Şimdiye kadar evde para konularını eşim halletti ben hiç karışmadım
Hamilelik Doğumlarım sorunlu geçti buyüzden fırsatımda olmadı
Ama çocuklar büyüdü okula başladı
Bende artık kendi çapımda birikim yapmak istiyorum onların geleceği masarafları için
ev hanımıyım buarada :)
İlk olarak çocukların Bayram doğum günü vs. birikmiş 400-500 tl kadar paraları var
Ben altın almayı düşünüyorum sizce nasıl değerlendirmeliyim
Gram altın yada çeyrek falanmı
Tecrübeli hanımlar fikirlerinizi bekliyorum

koy bakalım koy ılgımı cekebılır
bende kına elbısmmı sadece 1 kere gıydım onu bende satmayı dusunuyorum
bencede elde durana kadar satalım gitsin ve hepsini giydim bir daha giymem yani burdan çarım sanırım satışıda hepsine bir sürü para verdim... satıp altın alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…