BİRİKİMCİ HATUNLAR

sizin dedikleriniz daha mantıklı. Eşimle konuşup bir karara varırız inşallah.
Yani biz eskisi gibi ödemeye devam edeceğiz ve bankada paramız olacak. Diğer türlü borcumuz olmayacak ama paramızda olmayacak.
direk bankaya yatırma ama bir kısmını altına falan yatır bırak unut 5-6 ay gör bak nasıl değerleniyor nisanda düğünler başlayınca :) ve emin ol o parayı gidip borcuna yatırınca her ay o krediye yatırdığın parayıda harcayacaksın birikim yapmayacaksın rahat edip para harcayacaksın :) bunalmadan güzel güzel ödenir gider inşallah 1 buçuk yıl sonra krediniz bittiğinde küçük bir ev alırsınız bir bakarsınız onuda kiraya verirsiniz ohhh misss :)

canım bakış açısı işte böyle düşünecek olsa
bu ay mutfak parası almadım arada aldığım 175 tl nin de hepsini harcadım geçtim bu ay birikim yok
canm altın alıyordun ya onlara ne oldu ?

maşallah onlara

kalemerocum ben maaşımı direk birikime atıyorum ben onları saymıyorum

eşimin bana verdiği mutfak harçlığından ne kadar biriktirebiliyorum onu yazıyorum :)

aylık hedef olarak

kendi maaşımı orta ve uzun vadeli hedeflerim için kullanmayı düşünüyorum ev arsa alma araba yenileme gibi

olsun canm gene birikim sonuçta :) ben de öyle bir şeyler için biriktiriyorum orta vadeli olarak inşallah nisanda ne yapacağıma karar vereceğim... maaşımın %70 ini biriktiriyorum bende zaten tüm gün işyerindeyim şöyle bir baktığımda aslında bir giderim yok böyle başlamam çok iyi oldu

Ay farmasi bilemedim ben ya... Bşr taraftan borçtan kurtulmak istiyorum. Bir taraftan da kenarda para olsun. Zaten alıştık ödemeye diyorum. Sağol canım önerilerin için.

Zaten benim korkumda bu. Kredi parasını her ay sanki onu ödüyormuş gibi kenara koymayacağız.
Ben de krediyi kapatmazsam ki yine sizden öneri alırım. Üçe bölmeyi ve altın Euro dolar olarak değerlendirmeyi düşünüyorum.
Maşallah. Allah daim etşsn.

Maşallah kuzularına Farmasi

hayırlı akşamlar kızlar birikimleriniz bereketli olsun
benim kumbaradan 83.75 çıktı,ilk birikimim bakalım
bugün doktor kontrolüm vardı suyumda artma olmamış ama azalmada olmamış bu da iyiymiş bizim için.artık hergün göbekten iğne yapıcam doğuma kadar.1 ay kadar erken alabiliriz dedi doktor 2 kilo civarı falan olur ortamala dedi,26 haftalık 930 gr 31 cm miş kızım,Rabbim hayırlısıyla kucağıma aldığım günleri gösterir inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…