BİRİKİMCİ HATUNLAR

suefsan,cnm ben de öyle dolap dolu ama içine olmuyorum,o kadar kıyafet varken almak zoruma da gidiyor,evde bi sürü kot var,içine olmuyorum diye gittim yeni aldım,inşallah veririz bu kiloları,ben de diyet için emzirme dönemi bitsin diye bekliyorum,emsin de kilo da veririz inşallah
kızına bol bol oku cnm,ALLAH yavrularımızı nazarlardan korusun

günaydın kızlar

mutlu huzurlu haftasonları inşaallah hepimize
cumayı çok seviyorum 3 günlük tatile giriyorum bu sene

kuzucuklarıma iyi dileklerini gönderen kızlar sağolun Allah razı olsun

dün akşam eşime yoğurt sipariş etmiştim
dönüşte birkaç parça malzeme daha almış sonrada elime 481 tl verdi

mutfak parasına zam istiyorum deyip kazan kaldırınca sonuç bu olmuş
demekki ağlayana veriyorlarmış emziği

geçmiş olsun canım

çantalarını güzel günlerde kullan

ben de nerede banusultan diyorum şükür kavuşturana

farmasi bişeyi merak ediyorum özelse cevaplamam canım. eşin senin maaşınla ilgili yorum ypmıyor mu ? şu anda çoğu erkek çalışan parar kazanan kızlra daha fala rağbet ediyor. nasıl becerdin bu sistemi oturtmayı :)

günaydın kızlar.
iyi hafta sonları hepimize.
bir arkadaşımız 5. ayında bebeğini kaybetti,onu ziyaret edeceğim bugün.allah sabır versin.
sınıf annesiyim,öğretmenimiz liste göndermiş,onları alacağım.
temizlik var,market alışverişi var.aşure için alacaklarım var.
çamaşır ve ütü var.
var da var.
evdekiler ufaklık hariç uyuyor,ben de onları bekliyorum kahvaltıya.
sütlükahve seni gördüm aşağıda,nasıl evde durumlar.
zeytin limon da bir gitti pir gitti.inşallah iyidir.

tatlım diyet yapamıyorsan da spor yapabilirsin evde.
ben de ufaklık 6 aylıkken spora ve düzenli beslenmeye başladım,kilolar da uçup gitmeye.
leslie sansone u tavsiye ederim,tam evde yapılacak gibi.

Günaydın kızlar
Ben de annemdeyim. Kahvaltıdan sonra evi görmeye gideceğiz. Hayırlısı inşallah
Farmasi senin yazdıklarını okuyunca çok gülüyorum ben ya... Allah da seni güldürsün.
Banucum Allah sabır versin o aileye.

valla stabil :) herşey aynı, kayınbabamın tam olarak iyileşmesini bekliyoruz ben de bu durumda hiç bir konu açamıyorum tabi. hayırlısı bakalım

gayırlı olsun ailen çin canım

canım sana mesaj atamıyoruz galiba bişey söylemem gerekiyor da özel mesaj atarsan bana bende sana söylerim:)

Allah sabır versin

sınıf annelerini çok seviyorum şiyi ki varsınız siz :)

merhaba canım benimkisi baya bir uzun hikaye
eşimden para pul esirgediğim yoktu baştan lakin
bizim evliliğin seyrinde bunun mümkün olmayacağını gördüm

düğünde gelen takıları bir sebepten çekip aldı kız evinin takısı olmazmış filan filan ben böyle oldum dayılarımın eniştemin taktığı bilezikler filan gitti
eşin dostun taktığı altınlar da
tamam o zaman dedim hepsini sen ödersin zamanı geldikçe dedim

ben bana takılan bileziklerime ve de setime sahip çıkabildim

geçinmeye gönlüm var ya baştan Allah için ne yalan söyleyeyim eşim sormuştu bu bilezikleri de kullanır mısın dediğinde gerek yok demişti salak ben :)

neyse ben ondan sonra anladım ki bu adamla parasal anlamda daha muhatap olunmaz yoksa yıllar geçse aradan eli hamur karnı aç kalmak var bu zihniyette insanların yanında
hemen aklımı başıma alıverdim anlıyacağın işte derler ya her hayırda şer herde hayır vardır o misal çok iyi oldu taaaaaaaaaaa en başta eşimin parasal konudaki tutumunu öğrenmiş olmam kendisi için pahalıya patladı bu durum deyim yerindeyse beni de Allah korudu

sonra eşim ticaret ehli bir insan evlendiğimizde henüz işi yoktu askere de gitmemişti
üniversiteden mezun olmadan önce staj yaptığı yer ile ortak olacaklardı ama adam bunlara işletmenin hissesini satmakta baya nazlandı sanırım yorgunu yokuşa sürdü ve ortaklık muhabbeti bitti
o sıralarda şimdiki ortağı eşime kendisiyle ortak olmasını teklif ediyor
ama benimkisinde para yokki babası da o kadar ciğersiz bir adam deyim yerindeyse resmen evladına iş kuruvereceği parayı verene kadar kedinin ciğere döndüğü gibi benimkisini etrafında döndürttü
beni zaten içlerine oldum olası almadılar almazlarda türlü pisliklerini görgüsüzlüklerini öğrenmeyeyim diye ama nafile burası küçük bir yer kim kimin ne mal olduğunu ne kadar şerefsiz olduğunu çok iyi biliyor ( başka yazmayacağım bir sürü şey var)
neyse bana bir ara eşim birşeyler anlatmıştı amam ben pek dünya malına bel bağlamam nedenle de aklımda da tutmam tutamam o nedenle bu sefer bir yere not alıp bu aralar anlattıklarını ona göre gardımı alacağım nasipse ...

anlattıkları da şu
babası eşime 40000 mark vermiş işletmeye ortak olmak için ama verirken de demişki bu paranın yarısı diğer kardeşinin
lakin geçen 11 yıl içinde

diğer beyzademiz babasının evinde 35 yaşına bekar durdu hala da duruyor kendisi mühendis eve 5 kuruş faydası yok olmaz da eşimin deyimiyle bir gofret parası harcamış değil lahana bebek gibi içine dürülüyor maddi anlamda...

benim aptal adam ise aldığı sermayeyi fazlasıyla geri vermiş durumda bu süre zarfında şöyleki
evin sıvanacak dış cephesi vardı 7 katlı binanın sıvatıldı.
asansör taktırıldı
eve kömür alınır
2 defa kalorifer kazanı değiştirildi
güneş enerjisi taktırıldı
evlerine arıtma cihazı taktırıldı
bütün bunların parasını eşim veriyor
daha anlatmadıkları kimbilir neler var umrumda değil kullandırtmasın kendini akıllı olsun da ....hadi ben bir tarafa ..... çocuklarının geleceğini düşünsün maddi manevi açıdan

ben böyle adaletsiz ,evlatlar arası bariz ayrımcılık yapılan bir ortamda paramı ortaya koyacak kadar aptal gerizekalı değilim
benden sonra hiç olmazsa çocuklarıma kalsın neyim varsa onlar hayatta bir nebze de olsun rahat yaşasınlar
işte hepsi bu tatlım

canım benim ya. en güzelini yapmışsın en azından evliliğiniz sıkıntıya girmemiş bu olaylar çoğu evliliği sarsabilirdi çok şükür. en güzelini yapmışsın ağlayıp sızlanmak yerine önlemini alıp ona göre hareket ediyorsun ve artık kafayı takmıyorsun ne güzel . arada kullanma durumu olmasa sen esirgeyecek biri değilsin. Rabbim hayırlı kayınvalideler kayınbablar versin onlar hayırlı olunca genelde eşler de hayırşı oluyor :)

Vallahi akıllı kadınsın farmasi. Çok iyi yapmışsın.

Guzel Hafta sonları kızlar...cayımı demledim pıtırcıgımı uyuttum..eşimide bir kaç sey için markete gönderdim...hafta sonu kahfaltılarını cok seviyorum:) bugun arkadaş davet etti...gezmelerde olcam:)sefam olsun.hepinize gonlunuzce hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…