BİRİKİMCİ HATUNLAR

cnm sağlıkla alırsın inşallah kucağına
farmasicim tebrikler kuzucuklara
birikimlerimiz bereketli olsun kızlar
bebişi banyo yaptırdık,besle,uyut,çooooook yoruldum,hafta sonu sadece yatmak istiyorum

Bende evden çıkmadan 5.3 tl attım kumbaraya.
Ben kumbaradaki paraları Euro olarak biriktireceğim. Mayıs'ta Allah nasip ederse yurtdışında kısa süreli bir görevim var. Gerçi iş yerim veriyor ama 3 kişi gideceğimiz için yqnımızda olsun diye düşündüm.

Iyi aksamlar herkese... dr da 2 tup kan alindi .. hormonlara bakilacak..kan testi istedi tekrardan.. ultrason temiz dedi ..hastahane cikisi gezdim biraz 2 tane canta aldim 50 tl gitti...
Eve gelince de yemek yapasim gelmedi marketten barbunya pilaki aldim oylece gecistirdim...
Hepimizin birikimi bereketli olsun insallah..
Bebegi iyi olan arkadasim hayirli kucagina al ins..

Hayırlı aksamlar birikimci hatunlar..29 ekim tatili bayağı bana yaradı..yapmam gereken işlerim vardı onları hallettim...cok samimi 3 arkadaşım var onlarla aksam eslerimizle beraber bir araya geldik..cok güzeldi...samimi dostluklar bir başka..bol bol kızımla oynadım..kuzucuğum bu ay bir yasına gircek nasılda geçti zaman:)38 yasımın gulu hayatımın neşesi oldu pıtırcık...tabii uykusuzluk problemi zaman zaman zorlasada beni:)birde yolda kim görse cok sempatik ve güzel buluyor kızımı .onceleri cok hoşuma gidiyordu ama nazardan korkmaya başladım Rabbim herkesin evladını bagıslasın....2 tane cok güzel kitap bitirdim..hele birine bayıldım...benimde doğumdan sonra maalesef kilo veremedim...işyerine dolabım dolu ama hiçbiri olmuyor..hep aynı seyleri giyyiyorum...kışlıklar cok pahalı ne yapcam bilmiyorum..maşallah ne güzel birikim yapmışsınız hayırlı günlerde harcayın inş...ben eldeki parayı borçlara ve temel ihtiyaçlarımıza harcadım..ancak denk geldi..bu ay birikimim sadece 100 tl.

COk tsk ederim..
suefsan kizina bol bol oku.. uzerinde mumkunse dua ya da sap tasi..
Sempatik biri ise ve yildizi dusukse kizinin zor olur..
Insanlar sadece art niyetle de goz.degdirmiyo.
cnm babası bol bol okuyor bana hiç fırsat vermiyor.bebeklerin hepsi güzeldir zaten ..bizimkinin biraz kanı şiirn derlerya herkese gulucukler dağıtıyor:)

cnm babası bol bol okuyor bana hiç fırsat vermiyor.bebeklerin hepsi güzeldir zaten ..bizimkinin biraz kanı şiirn derlerya herkese gulucukler dağıtıyor:)
Bu arada donuk pudra çantaların hayırlı olsun çanta hastası biri olarak güle güle kullan cnm..keşke resmini koysaydın merak ettim çantalarını:)

geçmiş olsun canım. hayırdır ?

iyi geceler kızlar.
bugün bayağı gezdim,önümüzdeki hafta da şimdiden doldu.
yoruldum ama değdi.
birikim bildirimini kaçırmışım,kafa dağınık tabii.
şimdi farmasime mesaj attım.bu arada kuzulara kocaman bir maşallah benden.
suyu azalan arkadaşıma da sağlık diliyorum.inşallah son ana kadar güvenle anne karnında durur yavrucuk.hepimiz dua edelim.
atlaya zıplaya okudum kızlar,kaçırdığım şeyler de vardır mutlaka.kusura bakmayın.
hepinizin birikimleri bol ve bereketli olsun,hayırlı geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…