amin canım çok sağolİnslh @joueyfun hakkiizda hayirlisi kizinla sana :)
cnm sağlıkla alırsın inşallah kucağınahayırlı akşamlar kızlar birikimleriniz bereketli olsun
benim kumbaradan 83.75 çıktı,ilk birikimim bakalım
bugün doktor kontrolüm vardı suyumda artma olmamış ama azalmada olmamış bu da iyiymiş bizim için.artık hergün göbekten iğne yapıcam doğuma kadar.1 ay kadar erken alabiliriz dedi doktor 2 kilo civarı falan olur ortamala dedi,26 haftalık 930 gr 31 cm miş kızım,Rabbim hayırlısıyla kucağıma aldığım günleri gösterir inşaallah
COk tsk ederim..
cnm babası bol bol okuyor bana hiç fırsat vermiyor.bebeklerin hepsi güzeldir zaten ..bizimkinin biraz kanı şiirn derlerya herkese gulucukler dağıtıyor:)COk tsk ederim..
suefsan kizina bol bol oku.. uzerinde mumkunse dua ya da sap tasi..
Sempatik biri ise ve yildizi dusukse kizinin zor olur..
Insanlar sadece art niyetle de goz.degdirmiyo.
Bu arada donuk pudra çantaların hayırlı olsun çanta hastası biri olarak güle güle kullan cnm..keşke resmini koysaydın merak ettim çantalarını:)cnm babası bol bol okuyor bana hiç fırsat vermiyor.bebeklerin hepsi güzeldir zaten ..bizimkinin biraz kanı şiirn derlerya herkese gulucukler dağıtıyor:)
Hemennn cektimmmBu arada donuk pudra çantaların hayırlı olsun çanta hastası biri olarak güle güle kullan cnm..keşke resmini koysaydın merak ettim çantalarını:)
canım hayırlı olsun aynı çantadan ben de de var çok kullanışlıdır ve kirlenmez hemen diğer çantalara oranla
gerçekte cok şık..zevklisin cnm.
geçmiş olsun canım. hayırdır ?Iyi aksamlar herkese... dr da 2 tup kan alindi .. hormonlara bakilacak..kan testi istedi tekrardan.. ultrason temiz dedi ..hastahane cikisi gezdim biraz 2 tane canta aldim 50 tl gitti...
Eve gelince de yemek yapasim gelmedi marketten barbunya pilaki aldim oylece gecistirdim...
Hepimizin birikimi bereketli olsun insallah..
Bebegi iyi olan arkadasim hayirli kucagina al ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?