BİRİKİMCİ HATUNLAR

aslında eşim ailesinin ne mal olduğunu belki biliyordu ama kendine itiraf edemedi konduramadı doğal olarak
şu an kardeşi nişanlı artık kendine itiraf ediyor ama sanırım bana çaktırmıyor bu durumu
aslında çok yazık bir insanın kendi ailesi tarafından üvey evlat muamelesi görmesi

Rabbim nasıl biliyorsa öyle sorsun o kaynanadan da kayınpederden de etrafındaki bana ve aileme karşı ortak tavır aldıkları kara niyetli fesat insanlardan da

bütün niyetleri misli misli önce kendilerine dönsün inşaallah AMİN

amin canım amin. eşin nası kabullensin ki aile tarfıdan istenmemk çok ağır bi sınav olsa gerek. kızsan her şeyi yapsan da anne baba yine sever sayarsın. bunun benzerini babamda yaşamıştı ne kadar üzldüğünü ben biliyorum. amcamın ikinci evliliği olduğu için ve yengemin sürekli boşanırım tehtitleri yüzünden babanem ayrıcalıklı davranırdı. isteyerek yapmazdı kötü niyetl de değldi ama zzaf işte babama çok koyardı hem kızıp hem sevdiğini bilirim

canım hayırlı olsun aynı çantadan ben de de var çok kullanışlıdır ve kirlenmez hemen diğer çantalara oranla

gerçekte cok şık..zevklisin cnm.

DonukPudra güle güle kullan canım.

Donuk pudra çantalar harıka güle güle kullan

geçmiş olsun canım. hayırdır ?

pudracım üsttekinin rengine bayıldım.
güle güle kullan.

günaydın kızlar
pudracım çantaların çok hoş,güle güle kullan

Günaydın herkese kızlar

Ben de bayıldım çantalara hem de 50'ye iyiymiş valla:)

günaydınlar.

pudra çantaların çok hoş :)

günaydın kızlar
Varyemez maşallah çocuklarına her anlamda
DonukPudra özellikle üstteki çantayı çok beğendim güle güle kullan
Tesekkur ederim.. bende en usttekini severek aldim...
Gunaydinlar bu arada.. Farmasi herkese hakketigigibi dgeri vermek bu olsa gerek.. en mantiklisini yapmissin..
Ben olsam bende oyle yapardim.. yada cogumuz boyle tavir alirdi... sonucta herkesn hanesi ayri ve oncelik o hane ve evlatlar..
Allah hepimizi hayirli insanlarla karsilastirsin..
minerva1988 benim adetim 20 gundr gelmiyor da o yuzden kan ve hormon tahlili..
Kadin nasil kan aldiysa iki kolumda mosmor...
Ppatya ins ev icinize siner..
Zeytin gercekten bayagidir yok.. benim de dikkatimi cok cekti...
Dogalgaz acildi ..bakalim faturalara nasil yansiyacak...
Hepimize hayirli hafta sonlari...

Gunaydin arrkaddaslar herkese mutlu haftasonlari farmasizim fazlalik ve ayrimcilik benm esimde de var gecen olayi soyledim 100tl icin neler yaptilar size yeminle esim hala uyyamiyor bn nasl ailene yuk oldum dio suratima carpar gibi attilar telefonla bile sormadilar ; bekqr kaynim burdaki pazara geliyo amcasinda kaliyo ama abisine 2adim yere gelmiyorlar evde biai yok biliyorlar bi de utanmadan persembe gunu telefon ediyorlar koye gelmiyormusunuz diye esimde calisiyorum iznim yok drdi haftaya gelcm dedi cumartesi icin halbuli yarinda izinli kasim ayinda pazar gunleri izinliymis ama haftaya degistiricek eltimlerle koyde karsilasmamak icin
kiye cagiriyorlar ama paraniz varmi ne yiyip icionuz soran yok biliorsun durumu 2 hafta cikmamisiz lafi ediliyor ben ekmeye zor para buluyorum bide yol parasu arti 5ekmek alip cikmak zorunluluk koye koyde ekmek heran lazim olur diye
kendimize zor yetiyor esimin qailesinin derdi koye cikmak cagiricagina bekar kaynim iki dk ugrasin nerdeee
bekar kaynim ve dedesi eltimde alirlar pazardan bisisi illaki kimse o eve bos gitmex dede kaynim hep pazar yapar yoksa pazari ama bize soran yok bile hele bu durumda eltimin pazari olmasida degistirmwz illaki mwyve alinir eve alirlar ama bn yokum sanki heleki su anda durumumu biliyorlar kaunim birazda olsa pazar yapip geleblrdi ama yok hic ugramadi bile insanlik dersi cikartirsin bunlardan nasilmi tersini yaparsin onlarin yaptiklarini esim kendi ailesine gitmek istemiyor haftaya cuma zorla gitcek koye gelin dediler resmen ohh yarinda izinli ama basbasa olcaz esim oyle istedi
kendi evlatlari her aksam agliyor haberleri yok buna uzuntum bn nedn fazlaligim kardesim nedn ugramadi bisiler almadi
durukumu biliyorlar die
allaha havale ediyorux bizde ama uxuntusu baska
ayy k.bakmayin uzattim ya

DonukPudra sen hamile olmayasın:)

Ne yalan soluyim bnmde aklima o gelmisti :)
1 hafta once kan testi negatif cikti ve evde yaptigim 4 idrar testi de ... dun dr ultrasonda bakti kese vs bisi yok.
Ama yine de kan testi ve hormon testi ypilacak..
Sanirim hamile olsam onceden belli olurdu diye dusunuyorum..
Hos olsa cidden mucize gibi bisi olur. Korunurken kalmam..
Benim aklima hormonel bir sorun mu var acaba kismi takilmis vaziyette ...
Sıkıntıdan ucuklamis vaziyetteyim. Iki kolum da mosmor olmus ayrica .. spora gidecegim sozde morluklar bayagi yayilmis iki kolumda da .. nasil kan aldiysa ...

Belkide gec gosterir kendinu bellide olmaz belki hormanl bisilerdir dedigin gibi sonclari bizde heyecanla beklioz :)

Yok yok hiç öyle sıkıntı yapma.

Benim arkadaşım da hem korunuyordu hem test negatif çıktı hem ultrason bir şey çıkmadı sonra mucize gibi bir öğrendi hamile:)

Varyemez valla eşinin düğün zamanı tavrını da pek begenmedim ben. Takılan altınlara dokunmak da nedir. Neyse sen en iyisini yapmışsın. Bundan sonrası için güzel olmuş

Kızlar bu altın ne olacak yahu:)

Son düzenleme:
Valla hftaya 6aulik seyrini kesinlestirecekmis dolar belirliyormus dun haber oyle dedi umarm dusuk olur

Keşke ben de düğün zamanı azıcık akıllı olsaydım. Şimdi eşim de ben de çok pişmanız. Kv ve kp eşimin öz dedesinin düğün için onlara verdiği 4000 tl ( 14 yıl önce) parayı yediler. Gelinliğimi, ayakkabımı bşz aldık elimle. Salonda yenilen içilemin parasını ödedik. Üstüne 25 adet çeyrek altını kv çatır çatır aldı elimizden. Biz mobilya taksiciye başbaşa kalıverdik.

tatlım diyet yapamıyorsan da spor yapabilirsin evde.
ben de ufaklık 6 aylıkken spora ve düzenli beslenmeye başladım,kilolar da uçup gitmeye.
leslie sansone u tavsiye ederim,tam evde yapılacak gibi.
tmm cnm,en güzeli spor zaten

amin cnm
farmasicim başlarda yaşadıklarının benzerini yaşıyorum ben de
ben de bu insanlarla görüşmeme kararı aldım artık

ah ah papatyacım
ne hatalar yaptık
ALLAH a şükür,şimdi yavaş yavaş akıllanmaya başladık

ah ah papatyacım
ne hatalar yaptık
ALLAH a şükür,şimdi yavaş yavaş akıllanmaya başladık
Evet çok şükür ama giden paralar, evliliğimin parasızlıkla geçen ilk senesi geri gelmiyor. Ancakkkk hiç helal etmedim o parayı onlara. Her bir kuruşu haram olsun. Üstelik yaşlı dedemiz biriktirmiş o parayı. Nasıl bir vicdansa üvey kp ve öz kv yedi paraları ve üstüne her ay başında gelir para isterdi kv benden.

Bende hiç beğenmedim şekerim kendi bilir beni parasal anlamda baştan kaybetti

papatya hiç kusura bakmasınlar yaptıkları aslında sizinkilerin düpedüz hırsızlık ,yetim malı yemek
versinler hesabını ahirette de dünyada da
Allah ( c.c ) bizim intikamlarımızı gün gelecek öyle bir alacak ki bunlar eşekten düşmüşten beter olacaklar emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…