aslında eşim ailesinin ne mal olduğunu belki biliyordu ama kendine itiraf edemedi konduramadı doğal olarakcanım benim ya. en güzelini yapmışsın en azından evliliğiniz sıkıntıya girmemiş bu olaylar çoğu evliliği sarsabilirdi çok şükür. en güzelini yapmışsın ağlayıp sızlanmak yerine önlemini alıp ona göre hareket ediyorsun ve artık kafayı takmıyorsun ne güzel . arada kullanma durumu olmasa sen esirgeyecek biri değilsin. Rabbim hayırlı kayınvalideler kayınbablar versin onlar hayırlı olunca genelde eşler de hayırşı oluyor :)
amin canım amin. eşin nası kabullensin ki aile tarfıdan istenmemk çok ağır bi sınav olsa gerek. kızsan her şeyi yapsan da anne baba yine sever sayarsın. bunun benzerini babamda yaşamıştı ne kadar üzldüğünü ben biliyorum. amcamın ikinci evliliği olduğu için ve yengemin sürekli boşanırım tehtitleri yüzünden babanem ayrıcalıklı davranırdı. isteyerek yapmazdı kötü niyetl de değldi ama zzaf işte babama çok koyardı hem kızıp hem sevdiğini bilirimaslında eşim ailesinin ne mal olduğunu belki biliyordu ama kendine itiraf edemedi konduramadı doğal olarak
şu an kardeşi nişanlı artık kendine itiraf ediyor ama sanırım bana çaktırmıyor bu durumu
aslında çok yazık bir insanın kendi ailesi tarafından üvey evlat muamelesi görmesi
Rabbim nasıl biliyorsa öyle sorsun o kaynanadan da kayınpederden de etrafındaki bana ve aileme karşı ortak tavır aldıkları kara niyetli fesat insanlardan da
bütün niyetleri misli misli önce kendilerine dönsün inşaallah AMİN
canım hayırlı olsun aynı çantadan ben de de var çok kullanışlıdır ve kirlenmez hemen diğer çantalara oranla
gerçekte cok şık..zevklisin cnm.
DonukPudra güle güle kullan canım.
Donuk pudra çantalar harıka güle güle kullan
geçmiş olsun canım. hayırdır ?
pudracım üsttekinin rengine bayıldım.
güle güle kullan.
günaydın kızlar
pudracım çantaların çok hoş,güle güle kullan
Günaydın herkese kızlar
Ben de bayıldım çantalara hem de 50'ye iyiymiş valla:)
günaydınlar.
pudra çantaların çok hoş :)
Tesekkur ederim.. bende en usttekini severek aldim...günaydın kızlar
Varyemez maşallah çocuklarına her anlamda
DonukPudra özellikle üstteki çantayı çok beğendim güle güle kullan
Ne yalan soluyim bnmde aklima o gelmisti :)DonukPudra sen hamile olmayasın:)
DonukPudra sen hamile olmayasın:)
1 hafta once kan testi negatif cikti ve evde yaptigim 4 idrar testi de ... dun dr ultrasonda bakti kese vs bisi yok.Ne yalan soluyim bnmde aklima o gelmisti :)
Belkide gec gosterir kendinu bellide olmaz belki hormanl bisilerdir dedigin gibi sonclari bizde heyecanla beklioz :)1 hafta once kan testi negatif cikti ve evde yaptigim 4 idrar testi de ... dun dr ultrasonda bakti kese vs bisi yok.
Ama yine de kan testi ve hormon testi ypilacak..
Sanirim hamile olsam onceden belli olurdu diye dusunuyorum..
Hos olsa cidden mucize gibi bisi olur. Korunurken kalmam..
Benim aklima hormonel bir sorun mu var acaba kismi takilmis vaziyette ...
Sıkıntıdan ucuklamis vaziyetteyim. Iki kolum da mosmor olmus ayrica .. spora gidecegim sozde morluklar bayagi yayilmis iki kolumda da .. nasil kan aldiysa ...
Valla hftaya 6aulik seyrini kesinlestirecekmis dolar belirliyormus dun haber oyle dedi umarm dusuk olurYok yok hiç öyle sıkıntı yapma.
Benim arkadaşım da hem korunuyordu hem test negatif çıktı hem ultrason bir şey çıkmadı sonra mucize gibi bir öğrendi hamile:)
Varyemez valla eşinin düğün zamanı tavrını da pek begenmedim ben. Takılan altınlara dokunmak da nedir. Neyse sen en iyisini yapmışsın. Bundan sonrası için güzel olmuş
Kızlar bu altın ne olacak yahu:)
tmm cnm,en güzeli spor zatentatlım diyet yapamıyorsan da spor yapabilirsin evde.
ben de ufaklık 6 aylıkken spora ve düzenli beslenmeye başladım,kilolar da uçup gitmeye.
leslie sansone u tavsiye ederim,tam evde yapılacak gibi.
amin cnmaslında eşim ailesinin ne mal olduğunu belki biliyordu ama kendine itiraf edemedi konduramadı doğal olarak
şu an kardeşi nişanlı artık kendine itiraf ediyor ama sanırım bana çaktırmıyor bu durumu
aslında çok yazık bir insanın kendi ailesi tarafından üvey evlat muamelesi görmesi
Rabbim nasıl biliyorsa öyle sorsun o kaynanadan da kayınpederden de etrafındaki bana ve aileme karşı ortak tavır aldıkları kara niyetli fesat insanlardan da
bütün niyetleri misli misli önce kendilerine dönsün inşaallah AMİN
ah ah papatyacımKeşke ben de düğün zamanı azıcık akıllı olsaydım. Şimdi eşim de ben de çok pişmanız. Kv ve kp eşimin öz dedesinin düğün için onlara verdiği 4000 tl ( 14 yıl önce) parayı yediler. Gelinliğimi, ayakkabımı bşz aldık elimle. Salonda yenilen içilemin parasını ödedik. Üstüne 25 adet çeyrek altını kv çatır çatır aldı elimizden. Biz mobilya taksiciye başbaşa kalıverdik.
Evet çok şükür ama giden paralar, evliliğimin parasızlıkla geçen ilk senesi geri gelmiyor. Ancakkkk hiç helal etmedim o parayı onlara. Her bir kuruşu haram olsun. Üstelik yaşlı dedemiz biriktirmiş o parayı. Nasıl bir vicdansa üvey kp ve öz kv yedi paraları ve üstüne her ay başında gelir para isterdi kv benden.ah ah papatyacım
ne hatalar yaptık
ALLAH a şükür,şimdi yavaş yavaş akıllanmaya başladık
Yok yok hiç öyle sıkıntı yapma.
Benim arkadaşım da hem korunuyordu hem test negatif çıktı hem ultrason bir şey çıkmadı sonra mucize gibi bir öğrendi hamile:)
Varyemez valla eşinin düğün zamanı tavrını da pek begenmedim ben. Takılan altınlara dokunmak da nedir. Neyse sen en iyisini yapmışsın. Bundan sonrası için güzel olmuş
Kızlar bu altın ne olacak yahu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?