BİRİKİMCİ HATUNLAR

Farmasicim dokturmussun gene :) afiyet olsun
Dedigin gibi allah hesap aorucak burdada ahirettede :) o gunu bekleyerek yasiyorum

Selam kızlarr alşverişnyaptım pişman değilim. Buraya gelirlen çok az bişi getirşmiştim ihtiyaçlarının bi kısmını aldım hasar tespiti yapmadım çoğu karttan zaten
Korkuyorum para mevzulatından şimdi ben para biriktirmek için kırk takla atıyorum ilerde sıkıntı Yaşar sam çok üzülürüm.

papatyacım
benim düğünde takılanları da eşimle babası gitti,biz bunları kasaya koyacağız bankaya dediler
ben saftirik te tamam olur dedim,eşim de 150 tl vermiş kasa parası olarak
neyse gün geldi,ben setimi takmak için eşime dedim ki hadi gidelim bankaya,seti alıp gelelim
eşim yok dedi,gidemeyiz,neden dedim,babam da gelmeli,kasayı onun adına açtırdık
neeeeeeeeeee dedim,ve orada ben koptum,hemen babanı alıp gidiyoruz,ben kasayı kapatıyorum dedim
neyse gittik,söyledik,bunlar krize girdi falan filan
neyse altınları aldık,ama en beni sinir eden ne oldu kızlar ,hemen söyleyeyim,1 yıl kullanmadığımız için 150nin yarısını banka iade etti,tabi kasa sahibine verdi parayı,yani kayınbabama,o da attı cebine parayı
işte o parayı hiç helal etmiyorum

farmasicim o menü nedir öyle
uçarak sana geliyorum

gel bitanem gel

sen gene yat kalk şükret bir vesile kasayı açtırdığında altınları içinde bulmuşsun ya bulamasaydın
olur mu olur bu hayatta herşey

Varyemez İmşallah canım. Zaten şimdi nerdeyse hiç görüşmüyorum. Onlarında o kadar yedikleri paraya karşılık kendinlerine ait bir baltaları bile yok bu dünyada. Iyi ki onların mirasçısı falan değiliz. Borç kalırdı bize kesin. Allah'a havale ettim. Benim ailem eşimin damatlarını alırken benim gelinliğimi biz aldık. Kv ve kp de mağazada uzaktan baktılar öylece ceplerinde tomar tomar para varken.
changelife senin de benden pek farkın yokmuş ama sen eb azından altınları kurtarmışsın. Biz el elde baş başta kaldık ortada..

Amaan ne dertliymiş bu hanımlar.RABBIM daha beterınden korusun.imtiıhan dünyası burası.herkese farklı sıkıntılar verılmış.kımini eşıyle,eşının ailesiyle,yoklukla,kimını de evladıyla,hastalıkla sınıyor.musıbetlere sabredip,halımıze şükretmelıyız

Amaan ne dertliymiş bu hanımlar.RABBIM daha beterınden korusun.imtiıhan dünyası burası.herkese farklı sıkıntılar verılmış.kımini eşıyle,eşının ailesiyle,yoklukla,kimını de evladıyla,hastalıkla sınıyor.musıbetlere sabredip,halımıze şükretmelıyız

Slm kızlar. Herkese iyi haftasonları. Bendugun için şehir dışındayım eşim evde yalnız
Ah ah kızlar acmayalım eskileri açtıkça gene biz üzülüyorz başkası değil.kendimizi yıpratırız onlar nasılsa aynı değişiklik yok. Allah bizleri daha beter dertlerle sınamasın rabbim yuvalarimiza huzur sağlık ve mutluluk versin:)

Papatya bence toplu parayı faizi yüksek olan kredinin yatırın. Çok indirim oluyor boşuna faiz ödemeyin.internette kredi hesaplama siteleri var ne kadar kar edeceğinizi oradan da hesaplayabilirsin. Canım biz de çok kredi ödedik.Kredi öderken insan çok bunaliyor ama borç azalınca insan çokferahli yor.

Canım aslında faizi çok kalmadı. Kalan ana para ve toplam borç arasında 2000 tl ye yakın bi fark var. Bankaya sordum. Kapatırken kalan ana paradan biraz daha fazla para verecekmişiz. Yani toPlam borçtan 1000-1500 tl eksik olacakmış erken kapatırken yatıracağımız para. Eşimle de henüz konuşmadık bu konuyu. Zaten para da gelmedi daha.

Şimdi size bi sorum var siz benden yaşca büyük olduğunuz için cevaplarınız benim için çok önemli. Benim nişanlım güne girdiğimi biliyo. Bana dedi ki ocakta o parayı abimlere verelim onlar çok sıkışıklar. Biz ev alırken onlar bize verir dedi. Bende o zaman bişe demedim. Sonra bi konudan ters düştüler ve abisi de nişanımıza bile gelmedi. Bugünde dedi ki o paraya bilezik alalım düğünde takarız zengin görünür dedi. Bende dedim ki niye zengin görünsün diye dedi. bilezik alayım ki onun yerine ben gram altın alırım satılırken kaybım olmaz sonrada dedim. Benim paramla bana bilezik alıp onu da bana hediye takacak beyefendi. Daha öncede dedi ki altınları yanımızda getirmeyelim annemlere bırakalım dedi. Ben onada bişe demedim sustum sadece. Ama bırakmayada pek niyetim yok. Ne demeliyim sizce. Yani bugünkü lafından sonrada iyice düşünmeye başladım.

canım ben bekarım ama farmasi paptya vs yaşadıkları çevremden gördüklerim bırakma. siz henüz evli değilisiniz gün paranla git gram altınını al . aile olacaksınız tamam kabul ama o sırf gösteriş yapacak diye paran üzerinde hak iddia edemez ki. abiisyle arası bozulmdıysa ona verecekti vs hiç girmeyin derim aileyle para işlerine. ben girdim abimle para işine pişman mıyım hayır hiç sorun yaşamadım ama sorun yaşamayan insan çok az.

Ya bende ihtiyacı varsa verirdim ama ufacık konu yüzünden küsüpte nişanıma gelmeyen abisine de veremem. Ya zaten ev almak için para biriktiriyoruz. Ben zaten altın istemedim onlardan taktıklarınıda alırlarsa geri umrumda olmaz ayıplarıyla kalırlar arama mesafe koyarım. Ama benim ailemin taktıklarıda olacak içinde onada izin vermem. Bide evi yaza kuracaz babası o zaman yardım edecem demiş. Acaba bana alınan altınlarla mı yapacaklar

canım sen altınları verme aileyle aranda sıkıntı yaşandı mı bilmiyorum ama kk beni paranoyak yaptı :)
senin kimseden de beklentin olmasın ne sözler veriliyo tutulmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…