geçmiş olsun cnm,sıcak bir çorba iç,varsa göbeğine ve tabanlarına elma yağı sür,vikislen,iyice terleayy nolur yardım edin kızlar .nezle oldum 3.gün ilaç da kullanıyorum (doktor verdi ) doğal yollarıda deniyorum geçmiyor daha da artıyor . sadece eklem ağrım yok o kadar . yarın sınavım var ders çalışmayı bırakın yarın sınava girecek sağlığım yok . bildiğiniz nezlenin geçmesi için neler var ??????
çok saol canım inş. geçer bir de virüslü muamelesi görmek istemiyorum arkadaşlarımdan sınav 1.5 saat en azından 2 paket selpak demek . tavuk suyu çorba yaptırıcağım birazdan bizimkilere. iyi gelir inş. ya bir de terleyemiyorum ben ne kadar kalın giyinsem yorganların altına girsemde donuyorum hattageçmiş olsun cnm,sıcak bir çorba iç,varsa göbeğine ve tabanlarına elma yağı sür,vikislen,iyice terle
inşallah çabuk atlatırsın
mathcim kimseyi aynı kefeye koymamakla birlikteOnlar almışlar zaten evi. Çok sıkışık oldukları içinde nişana gelmediler. Aslında bişelerini görmedim ama daha toplamda 5kere yanyana geldik. Nasıl güvenebilirim ki?
Evet çok haklısın katılıyorum sana bu konuda ki zaten planımız yaza tayinimiz çıkarsa hemen ev alacaz. Eğer çıkmazsada araba alacaz. Altın takmıcağımı da biliyo zaten. Haklısın aslında aile ile bu para konularına girmesek iyi olur. Zaten ev yada araba alırsak kimsenin bizden bişe isticeği de kalmaz:)mathcim kimseyi aynı kefeye koymamakla birlikte
ben artık kendime bile güvenmediğimi belirtmek isterim
az mı gördüm ailesinden kazık yiyeni ailesine kazık atanı
kardeş kardeşe dünya malından ötürü düşeni
neler neler maydanozlu köfteler
temkinli olmakta fayda var
bizde şunu derler sevi sevide dursa zemheride gül açarmış
yani bir dönem sonra aşkın gözü kulağı ayağı görmeye duymaya yere basmaya başlar
şimdi cicim aylarındaki gibi sürüp de gitmez kaldı ki aslında nişanlın niyetinden sana fısıldamış da haberi yok
ya tersini düşün bir insan bir başkasının tasarrufu üzerinde nasıl konuşma hakkına sahip olabilir aklım almıyor
hadi geleceğe dair ikinize ait planlarınız olsa ev araba vs almak gibi ve bunu konuşsanız şimdiden anlarım
lakin senin gün paranla sana bilezik alınacak da bunu üstelik ailesi sana takacak akıl mantık alacak iş değil ben bunda art niyet ararım takılacaksa koluna senin ailen taksın para senin onlara ne oluyor....
sonra en güzeli bankada kasa kiralamayı ve altınlarını orada muhafaza etmeyi istediğini açıkça söyle
işi senin ailen benim ailem noktasına getirmeden , bu devirde çevrende duyduğun gördüğün işte bizim burda yazdığımız gibi olumsuzları yaşayanlar olmuştur gerekirse çok ileri giderse örnek ver aklına yatırmaya bak
ayrıca abisinin evine yardım etmek de neyin nesi madem öyle altınlarınızı kendinize ev almak için değerlendirmeyi teklif et ya da takmak isteyeceğini söyle ( gerçi takı takmaktan hoşlanan biri değilim ama ) sonuçta yeni gelinsin dosta düşmana karşı gittiğin yerlerde ya da gelen misafirlerinin yanında elin kolun dolu görünsün bir müddet
sakın saf aşık olma sana ve değerlerine ne kadar değer veriliyorsa saygı duyuluyorsa sen de o kadarını yap
yoksa bu evlilikte ya da ilişkilerinde çok yıpranırsın canım
Gunaydin hanimlar, iyi pazarlar
krisopraz cok gecmis olsun. Bol acili corba ic (tarhana olabilir), bitki cayi ic&yat dinlen. Bu hastalik ilacla 7 gun ilacsiz 1 haftada gecer.
math27 canim bu kadar icli disli olmak iyi degil. Aile icinde alacak verecek olmasi da iliskileri kotu etkiliyor. Fikrini almak icin sormussun ama olay nerelere gelmis. Sen hesap acmak vs. karar verir isen arkadaslarin tavsiye ettigi gibi, "dusundum boyle karar verdim" dersin. Fikir beyan edebilir ama son soz senin.
Aslında nişanda kv köyde hırsızlıktan bahsetmişti. Nişanlıma desem annen böyle böyle anlatmıştı. Kimseyi sorumluluk altında bırakmayalım biz kasaya koyalım diyebilirimmath27 hırsızlık olaylarından da girebilirsin sonuçta evde duran altına güvenilmez bi hırsızlık olsa gitti tüm altınlar. korktuğunu fln söyleyip kasaya koydurt canım . ailesiyle ilgili bişey demen hoş olmayacaksa
Aslında nişanda kv köyde hırsızlıktan bahsetmişti. Nişanlıma desem annen böyle böyle anlatmıştı. Kimseyi sorumluluk altında bırakmayalım biz kasaya koyalım diyebilirim
Ya kimin girip çıktığı diyemem çünkü akrabalarıda hepsi. dışardan geliyorlarmış zaten derim öyle :)aynen öyle de eve kimin girip k,min çıktığı belli olmaz köyde herkes yeni gelin olduğunu da bilir de sonra üzülmeyelim dşye anlat
anladım tatlım. ya mesela dayımlar köyde oturuyor sülalaede tek köyde onşar var ve herkes gelir. köy halkından daçok gelen var evin güvenliği yoktur. yengem evde hiç bişey saklamaz meselaYa kimin girip çıktığı diyemem çünkü akrabalarıda hepsi. dışardan geliyorlarmış zaten derim öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?