- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi ince bilek
-
Ooo bayağı dertliymissin3 yılan görümcemi, kıskanç ve hain eltimi, bana manalı manalı bakan kaynımı (nedendir bilinmez), hayırsız eşimi, lafçı ve boyunun yarısı yerin dibinde olan kaynanamı, yalancı kayınbabamı, muskacı teyzemi, durmadan tepinen üst komşumu, meraklı karşı komşularımı, babamı tırtıklayan ve güzel anamı çekemeyen yengelerimi, 6 amcamı ve 5 dayımı (var ama yoklar). Halalarım iyilerdir ama onların yüzünden hayırsız eşimle evlendim, halalarım da çıksın!
Herkesi ulen herkesi!
Kendi saf ve temiz ailem hariç herkesi!
Süpeersin3 yılan görümcemi, kıskanç ve hain eltimi, bana manalı manalı bakan kaynımı (nedendir bilinmez), hayırsız eşimi, lafçı ve boyunun yarısı yerin dibinde olan kaynanamı, yalancı kayınbabamı, muskacı teyzemi, durmadan tepinen üst komşumu, meraklı karşı komşularımı, babamı tırtıklayan ve güzel anamı çekemeyen yengelerimi, 6 amcamı ve 5 dayımı (var ama yoklar). Halalarım iyilerdir ama onların yüzünden hayırsız eşimle evlendim, halalarım da çıksın!
Herkesi ulen herkesi!
Kendi saf ve temiz ailem hariç herkesi!
VarrrKaynanalarin ilk oyunu veriyorum...Var mi arttirannnn
Âmin canım âmin :) Herkes iyi olsun yerinde olsun. Bana dokunmayan yılan da bin yaşasın. Kimseye kin gütmem :)Kız bu ne kimse kalmadı Allah yardımcın olsun canım
Gülünmeyecek kadar da değil amaÇok güzel yazmışsın valla okurken güldüm
N'apim bacım herkes fesat olmuş. Sadece kendi ceplerini ve kendi mutluluklarını düşünen insanlardan ne hayır gelir bize...Maşallah bacım
Dertler derya oldu bende bir sandal. Batmadığıma şükürOoo bayağı dertliymissin
Aynen doğru diyorsunN'apim bacım herkes fesat olmuş. Sadece kendi ceplerini ve kendi mutluluklarını düşünen insanlardan ne hayır gelir bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?