- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 40
- Konu Sahibi ince bilek
-
Anlasa insan olsa niye ust komsuyu seceyim be cnm konustukta kavgada ettik duvarada vurduk yapma etmede dedik izahda ettik iih o an ruh haline bagli cvp versede kapi kapaninca sil bastan evim iatedigim saat iatedigimi yaparim (saatin 3,5 olmasi )beni irgilamaz mantiginda imkanlar el verse zaten durulmazda kiraci degiliz oda degil oyle gidiyor iste bakalim Allah bir kapi acar insallah ya onlara ya bizeAman yarabbim!!! Konuştunuz mu hiç
ben de yeni taşındım üstte oturan sıyırmış bi yaşlı kadından kurtulmak için,Anlasa insan olsa niye ust komsuyu seceyim be cnm konustukta kavgada ettik duvarada vurduk yapma etmede dedik izahda ettik iih o an ruh haline bagli cvp versede kapi kapaninca sil bastan evim iatedigim saat iatedigimi yaparim (saatin 3,5 olmasi )beni irgilamaz mantiginda imkanlar el verse zaten durulmazda kiraci degiliz oda degil oyle gidiyor iste bakalim Allah bir kapi acar insallah ya onlara ya bize
tek kelimeyle k.valdeGörümce
laf sokacaksın ya A4 kağıdı döşer sin bacım sen
Ablamı çıkarırım. Hiç var olmayacak şekilde çıkarırdım çünkü şuan yokluğu bile zarar veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?