- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi ince bilek
-
Görümcem, eltim yok, kayınvalidem zaten var yok arası, onun açısından da sıkıntı yok, eşim ay ben ona kurban olurum adamın ağzı var dili yok, hayatımdan çıkarabileceğim kimse yok :)
Herkesin aynı olduğu toplumda farklı olan anormal olup problem teşkil edebiliyorken diğerleri normal olabiliyorDogru soyluyor olabilirsiniz ama insan bazen ayni tiplerden olusan bir ortama dusunce durum oyle olabiliyor yani tek olup tek problemsiz siz olabikiyorsuniz bazi aileler cok problemli oluyor fakat bir tek cocugu cok farkli oluyor ve herkes bu cocuk bu aileden nasil cikmis diyebiliyor.
Ne yapıyor komşu+1 suraya bir ah kardesim ahhh birakip gidicem
He valla, elti yok, görümce yok, kayınvalide var ama hiç öyle yaka silkeceğim birşey yaşamadım, kayınpeder desen garibim haftada bir arar, mutlu olun, birbirinize sahip çıkın kızım der kapatır, kardeşim birtaneciğim, eş lokumdan hallice, komşuları da ben kafaya takmam :)))Abla ideal aileye sahipsin
Herkesin aynı olduğu toplumda farklı olan anormal olup problem teşkil edebiliyorken diğerleri normal olabiliyor
Görümcem, eltim yok, kayınvalidem zaten var yok arası, onun açısından da sıkıntı yok, eşim ay ben ona kurban olurum adamın ağzı var dili yok, hayatımdan çıkarabileceğim kimse yok :)
Eee ayse yok burda
He valla, elti yok, görümce yok, kayınvalide var ama hiç öyle yaka silkeceğim birşey yaşamadım, kayınpeder desen garibim haftada bir arar, mutlu olun, birbirinize sahip çıkın kızım der kapatır, kardeşim birtaneciğim, eş lokumdan hallice, komşuları da ben kafaya takmam :)))
AhahahaKocamın ismi olan şık da yok ama ben yine de kullandım oyumu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?