Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi ince bilek
-
Bende görümce ama üst komşuları da sevmiyorum kadın birgün geliyor kavga ediyor diğer gün borç istiyor dalgalı ruh hali varAynen bir üst komşu da benden olsun.
Zaten o çıkmazsa benim hayatımdan, kendimi onun hayatından çıkartabilirim. Bunun için sabrımin sonunu bekliyorum herhalde.
İyiymiş wallaHe valla, elti yok, görümce yok, kayınvalide var ama hiç öyle yaka silkeceğim birşey yaşamadım, kayınpeder desen garibim haftada bir arar, mutlu olun, birbirinize sahip çıkın kızım der kapatır, kardeşim birtaneciğim, eş lokumdan hallice, komşuları da ben kafaya takmam :)))
Eltimin amcasi oglu falan yok misal
Kaynanamin eltisinin gorumcesinin ogludıdının dıdısınıda kimse ciddiye almasın bir zahmet:))
Kaynanamin eltisinin gorumcesinin oglu
Hahahahahah
Niye la ben didinin didisina oy vericegdim belki
Aminnn, Allah herkesin gönlüne göre versin, benimkisi tam dağına göre kar :)Aradigim kriterler abla :))
Allah mutlulugunu daim etsin :))
Cikar anam cikarilla zorlıycam diyorsun..
mesela ben şu anda oğlanın türkçe öğretmenini hayatımdan çıkartmak istiyorum
Daha şimdidenAy müstakbel de olsa görümcemi çıkarabiliyor muyum ehehe
Daha şimdiden
Cikar anam cikar
Hakkindir iki padisah anasisin sen
Mudurem geyik serbest mi insallahDaha şimdiden
Yok çarpılmazsınız mazallah, anket bölümü burası, çarpılma bdv de yaşanıyor çoğunlukla, 220 veriyoruz :))))Mudurem geyik serbest mi insallah
Carpilmayalim sonra
Bence el birligiyle kocalari cikaralim. Kalan bosluklara birbirimizi yerlestiririz hahahahabizim zamanımızda üleştirme sıfatı mı vardı kim icat ettiyse onu çıkartalım dünyadan bence:))
Off en sevdigim sey tirpan ve ucunda sallanan 220Yok çarpılmazsınız mazallah, anket bölümü burası, çarpılma bdv de yaşanıyor çoğunlukla, 220 veriyoruz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?