- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi ince bilek
-
Baktım görünmüyor ama seninkileri görünür yaparım :)))))
hayatımdan çıkarmak istediğim birini yıllar önce çıkardım hayatımdan. yıllar önce ilk eşimdi.. ondan sonrası zaten Fasa fisö. Şimdi hayatımdan çıkarmak istemediğim kimse yok sükür .
ben bunu nasıl düşünemedim yaa :/ goha 2 kur kvalideliğe giriş dersi alacağım senden
Seviyorum seni güzel kadınhelal olsun sana güçlü kadınallah bozmasın mutluluğunu yavrularınla eşinle sevdiklerinle ( yani benlede :)) hep mutlu yaşa
Seviyorum seni güzel kadınhep yanımdasın . Sen ayrı bir yerdesin benim için hiç Real de karşılaşmasak bile
Hele bir kayınvalide seçeneğini işaretle derhal giderim memlekete, hele heleeee bak senin geline, bir salata yimeye nerelere gidiyi, al oğylunu diziyn dibine, ağam de paşam de, o gelini de yolla tarlada çapa yapsın, boyalı elleri nasır bağlasın, toprak kokusu nedir biliy mi, bizim melmeketin torpağından çıkanı yimez, elin hindikli yeşilliğini yer derimahahhahhaha ahhahahha yok aney sakın yapma tanınan üyeyim tezden vururlar kellemi
İşte benim cevabımHerkesi oğlum hariç
Kk da tanistigin en güzel insan seçeneği sen olurdun benim icin , ama konu bu değilbu yaz inşallah şartları uyduracağız beybi ; seviyorum seni
Bu ne kadar uzuuuuun bir cümle ağızına sağlıkHele bir kayınvalide seçeneğini işaretle derhal giderim memlekete, hele heleeee bak senin geline, bir salata yimeye nerelere gidiyi, al oğylunu diziyn dibine, ağam de paşam de, o gelini de yolla tarlada çapa yapsın, boyalı elleri nasır bağlasın, toprak kokusu nedir biliy mi, bizim melmeketin torpağından çıkanı yimez, elin hindikli yeşilliğini yer derim
Ne yazıkli ::)
Kk da tanistigin en güzel insan seçeneği sen olurdun benim icin , ama konu bu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?