Anket Birini hayatınızdan çıkartma hakkınız olsa kimi çıkarırdınız?

Birini hayatınızdan çıkartma hakkınız olsa kimi çıkarırdınız?

• Patron

OY: 77 6,2%
  • Üst komşu

OY: 83 6,7%
  • Elti

OY: 92 7,4%
  • OY: 106 8,5%
  • Görümce

OY: 107 8,6%
  • Kayınvalide

OY: 305 24,6%
  • Kardeş

OY: 45 3,6%
  • Diğer

OY: 392 31,6%
  • Gelin

OY: 33 2,7%

• Ankete Katılan
    1.240
hayatımdan çıkarmak istediğim birini yıllar önce çıkardım hayatımdan. yıllar önce ilk eşimdi.. ondan sonrası zaten Fasa fisö. Şimdi hayatımdan çıkarmak istemediğim kimse yok sükür .

helal olsun sana güçlü kadın allah bozmasın mutluluğunu yavrularınla eşinle sevdiklerinle ( yani benlede :)) hep mutlu yaşa

Şimdi düşündüm ki tasinirsam üst komşudan kurtulurum ama, KV için henüz etkili bir çözümüm yok :/

Üst komşuyu site yönetimi ne şikayet ediyorum onlar bi uyarı veriyor.

Ama KV eşime sikayet etsem annem bu napim atsam atamam satsam satamam diyor .

Çok hakli.

Oyum KV den yana kullanıyorum :)

Iş yerindeki ne konuşması gerektiğini bilmeyen, ota boka gülen, sırf bişey söylemiş olmak için salak salak konuşan, benden büyük diye kendini bisey sanan, sürekli nişanlı olmamla ilgili laf soktuğunu sanan kıskanç pisliği

ahahhahhaha ahhahahha yok aney sakın yapma tanınan üyeyim tezden vururlar kellemi
Hele bir kayınvalide seçeneğini işaretle derhal giderim memlekete, hele heleeee bak senin geline, bir salata yimeye nerelere gidiyi, al oğylunu diziyn dibine, ağam de paşam de, o gelini de yolla tarlada çapa yapsın, boyalı elleri nasır bağlasın, toprak kokusu nedir biliy mi, bizim melmeketin torpağından çıkanı yimez, elin hindikli yeşilliğini yer derim

Maalesef iftira atan, laf tasiyan+uyduran, 2-3 ayda bir kavga çikaran, hatta ustumuze cam nesne firlatan gorumcemin hayatimizda olmamasini samimi sekilde cok isterdim.

Şuan hala esimin, annesinin, dedesinin, ninesinin, babasinin guzel hatri icin mesafeli sekilde goruyorum kendisini. Sirf o kadar iyi niyetli insan uzulmesin diye onun yuzune bakiyorum.

Ama mumkun olsa da Allah uzak etse onu bizden cok sevinirdim...

Sadece benimle de sorunu yok. Annesine babasina kardesine de hakaret, kirici tavirlar girla gidiyor. Yani gorumcem diye onunla problemim yok. Onun hayatta herkesle problemi var. Eczacidan kasiyere, garsondan eski kocasina, komsudan anne babaya kadar herkesle sorunlu...

Hayattan çıkarmak çözüm değil, benden gidip başkalarına zarar verecekleri için ."keşke hiç var olmasaydı" onları paklayacak tek temenni...

Bu ne kadar uzuuuuun bir cümle ağızına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…