arkadaşlar yumurtlamamdan 11 gün geçti bugünle birlikte.. ovulasyon testii hamiliği belli edebilirmiş diye duydum doğru mu?? son 3-4 gündür göğüslerim ağrıyo ateşeniyo belli saatlerde akıntım var belim çok feci ağırıyoo.. ovulasyon testi kalmıştı elimde onu denedim 2. çizgi belli bir şekilde silik çıktı diğeri kadar net olmasada.. 11. günüm bugün.. lütfenn cevap verinn soruyorm ama cevap alamıyrum..
38s cım napıosun durumlar nasıl sende bn bayagıdır ugrayamıyorum topige. kızlar sızlerıde ck tebrık ederım rabbım kucagınıza da almayı nasıp etsın ınsallah
selam kızlar nasılsınız hamişler çoğalmış maşallah maşallah darısı bize inşallah :)
ben doktora gittim doktor hormon tahlili istedi kan verdim ama daha sonuçları almadım
klomen bir dahaki ay veririm dedi bende bu ay soğan kürü yapıyorum adetim daha yeni bitti
inşallah bebiş fazla bekletmez bizi
Kızlar çokkkkkkk mutluyum eşim maliye bakanlığına atandı muğlaya çok şükür benim yaşadığım bu sevinci rabbim herkese yaşatsın
Selam kizlar,
Biz de esimle 10 gun once karar verdik bebis yapmaya. Calismalara basladik. Test de yaptim, negatif. Her hafta duzenli test yapicam bakalim.
Hemen hamile kalinir miki acaba? Cabucak hamile kalan var mi?
iyi geceler 38s'miyi geceler fıstıklar
senin gebelik takvimini yesinler.....hüüülooooğğğğğğ
1 mm bile yokkk
ben de ilk öğrendiğim gün yani gebelik takvimi açtığım gün seninki gibiydi...gün olarak yazı aynısıydı
ovulasyon testine güven olur mu silik çıkıpta hamile kalanlar varmış okumuştumm.. sizcee?
cevap veren yok galibaaa:..
ovulasyon testi yumurtanın çatlayacağı zamanı belirlemek için çizgi koyulaştığı zaman çalışmalara yoğunluk vermelisin canım
o çizgiler zaten koyulaşmıştı 11 gün önce ymurtlama günümdü. bgn denedim silik çktı bitanesi.. nedendir sizcee nette okmştm slik çıkarsa gebelik oluyomş flnn :44:
o çizgiler zaten koyulaşmıştı 11 gün önce ymurtlama günümdü. bgn denedim silik çktı bitanesi.. nedendir sizcee nette okmştm slik çıkarsa gebelik oluyomş flnn :44:
kızzz yoksa sen hamilelik testi mi yaptın o mu silik çıktııı
batın ne zamandı alevcim hayra yoralım biz bu belirtileriigünaydın kızlar uyku tutmadı kalktımben her ay adetten 12-13 gün önce başlamak üzere göğüs ağrısı çekerdim bu ay o kadar hafif ki hiç yok gibi bir tuhaflık var bu ayda kasıklarım da aynı anda ağrır bıçaklar saplanırdı şimdi kendini hissettirmiyor bile bir sorun var sanırım batım gelse de anlasak :18:
Gunayfin bu listeye benide eklermisiniz 27 yasindayim bat 17 haziran insallah bu ay tutmustur nasil gececek bu gunler sabir yarabbim sabir
günaydınn hanımlarrr...hiç keyfimmm yok bugünnn..karnım ağrıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?