2gün mü aaaaaaaaaaaaa die çığlık attım :) doğuma gidermende yazıcam buraya hehehehehehe:)yavaş yavaş güzel güzel büyüsün o içerde demi teyzesi:)erkenden de gelmesin lütfen:)
geçen hafta test yaptırmştm içim rahat .bu ay hevesle beklemiyorum o yüzden. yine de acaba diyor insan..sende durum nasıl canım.
mrb kızlar ben de adet günümü bekliyorum 3 gün var daha ..ama hiç gebelik belirtisi yok bende
:2::2:
Evet canım aynen kaptırmamaya çalışıyorum kendimi evet bazen içimden diyorum ben bu testte ne zaman 2 çizgiyi bir arada göreceğim diye o vakit çok gecikmesin hiç birimiz için inşallah..Bakalım çarşambaya kadar bekliyorum..Sanırım lekelenme tarzı birşeyler oldu bu ay..Birazda batmalar var ama kendime güvenip gidemiyorum bir kere yaptırmıştım olumsuzluk gerçekten kötü oluyor
İnşallah tatlım, nasip artık senin bebiş nasıl bu sıcaklarda kolay değildir sanırım
2gün mü aaaaaaaaaaaaa die çığlık attım :) doğuma gidermende yazıcam buraya hehehehehehe:)yavaş yavaş güzel güzel büyüsün o içerde demi teyzesi:)erkenden de gelmesin lütfen:)
valla sen doğuma gidince biz burda doğururuz senin yerine
evet güzelim benim yeğenim güzel güzel büyüsün zamanı gelince zaten kolayca gelir kucağına:13::13::13:
ama senin oğlun olacak die düşünüyorum ben şahsen
valla sen doğuma gidince biz burda doğururuz senin yerine
evet güzelim benim yeğenim güzel güzel büyüsün zamanı gelince zaten kolayca gelir kucağına:13::13::13:
ama senin oğlun olacak die düşünüyorum ben şahsen
Ya inanmıyorum herkes aynı şeyi dio:) anlamadım gitti yakın arkadaşlar anne babalar ablam gidip gelip paşam die sevio zaten :) ay hayırlısı olsun artık ne diyeyim Ağustos'ta görcez neyi olduğunu hihihihihihi:)
birden sorunca olmuyorayyy benim içinde bişey söyleyin kız mı erkek mi
Ya inanmıyorum herkes aynı şeyi dio:) anlamadım gitti yakın arkadaşlar anne babalar ablam gidip gelip paşam die sevio zaten :) ay hayırlısı olsun artık ne diyeyim Ağustos'ta görcez neyi olduğunu hihihihihihi:)
birden sorunca olmuyor
bak tek ben değilmişim böyle düşünen
tmm sen uzun uzun düşün içine doğunca yaz nasılsa beklemedeyim çooookk var daha öğrenmeme
caydin'm benimde içimden kız geçio hayırlısı bakalım
birden sorunca olmuyor
bak tek ben değilmişim böyle düşünen
Allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin hanımlar:)
Allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin hanımlar:)
amin canım benim inşallah size de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
amin canım benim inşallah size de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Samyeli adetine uc gun vat ve sen bi hafta once test mi yaptin oyle belli oluyor mu ? Simdi kardesim aradi benide test alda bi yap biz oturduk konustuk hamilesin sanki diyo uff yalsam mi belli olmaz diye dusunuyorum imdattttt
Akrilcim bence sen git doktora boyle boyle de dogrusinu anlat bosuna ilac kullanma bu seninki cok acelecilik oldu daha bu ilk deneme canim mazallah sonra bu ilaclarin ya yan etkisi varsa
Samyeli adetine uc gun vat ve sen bi hafta once test mi yaptin oyle belli oluyor mu ? Simdi kardesim aradi benide test alda bi yap biz oturduk konustuk hamilesin sanki diyo uff yalsam mi belli olmaz diye dusunuyorum imdattttt
Akrilcim bence sen git doktora boyle boyle de dogrusinu anlat bosuna ilac kullanma bu seninki cok acelecilik oldu daha bu ilk deneme canim mazallah sonra bu ilaclarin ya yan etkisi varsa
Kızllllaarrrrr
Ben dayanamadım birşey yaptımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?