Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2gün mü aaaaaaaaaaaaa die çığlık attım :) doğuma gidermende yazıcam buraya hehehehehehe:)yavaş yavaş güzel güzel büyüsün o içerde demi teyzesi:)erkenden de gelmesin lütfen:)

valla sen doğuma gidince biz burda doğururuz senin yerine
evet güzelim benim yeğenim güzel güzel büyüsün zamanı gelince zaten kolayca gelir kucağına:13::13::13:
ama senin oğlun olacak die düşünüyorum ben şahsen

mrb kızlar ben de adet günümü bekliyorum 3 gün var daha ..ama hiç gebelik belirtisi yok bende
:2::2:

Canım olumsuz düşünme bakalım zamanın bekle geçerse test yaparsın olmazsa da bir dahaki ay inşallah

Bende 2. çizgiyi görmek istiyorum ama istedikçe olmuyor işte stress yapmadan beklemek en iyisi.. Stress yapınca hiç olmaz Allah isteyen herkese aratmadan versin inş...

2gün mü aaaaaaaaaaaaa die çığlık attım :) doğuma gidermende yazıcam buraya hehehehehehe:)yavaş yavaş güzel güzel büyüsün o içerde demi teyzesi:)erkenden de gelmesin lütfen:)

aaahhhh ahhhh 2 gün kalsa ölürüm heyecandan

ayyy benim içinde bişey söyleyin kız mı erkek mi

Ya inanmıyorum herkes aynı şeyi dio:) anlamadım gitti yakın arkadaşlar anne babalar ablam gidip gelip paşam die sevio zaten :) ay hayırlısı olsun artık ne diyeyim Ağustos'ta görcez neyi olduğunu hihihihihihi:)

Ayy merak ettim bende şimdiii :18::18::18::18::18: Hayırlı evlat olsun eli ayağı düzgün olsunda

ayyy benim içinde bişey söyleyin kız mı erkek mi
birden sorunca olmuyor

bak tek ben değilmişim böyle düşünen

tmm sen uzun uzun düşün içine doğunca yaz nasılsa beklemedeyim çooookk var daha öğrenmeme
caydin'm benimde içimden kız geçio hayırlısı bakalım

tamam tatlım zaten ben düşünene kadar cinsiyeti belli olur hehehhe

Samyeli adetine uc gun vat ve sen bi hafta once test mi yaptin oyle belli oluyor mu ? Simdi kardesim aradi benide test alda bi yap biz oturduk konustuk hamilesin sanki diyo uff yalsam mi belli olmaz diye dusunuyorum imdattttt

Akrilcim bence sen git doktora boyle boyle de dogrusinu anlat bosuna ilac kullanma bu seninki cok acelecilik oldu daha bu ilk deneme canim mazallah sonra bu ilaclarin ya yan etkisi varsa

biz oturduk konuştuk hamilesin sanki
günün geçti mi canım yada kaç günün var ben 1 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı

Senin regl gecikti mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…