Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
taktın kafaya yaaaa ,

sen önce doktoruna dürüst ol bakalım ondan sonra bakarsın önüne :):)

sen önce daha dikkatli konuşta canım. ben önüme de bakarım. gereken yerde nasıl davranacağımı da bilirim. bende bi hekimim sonuçta dimi. kafaya takmam gayet normal yani. ilk kez anne olmayı düşünüyorum. bilinçli biri olarak testlerimi yaptırmak istiyorum. kime gitsem ilgilenmiyo. suç burda bende değil. ilgisiz doktorlarda...:105::105::105:

ben sana kötü bir şey söylemedim ki akril hatta yazımın sonunada gülücük koydum ,tamam nasıl davranmak istiyorsan öyle davranırsın sence sorun yoksa benım için zaten yok

biz oturduk konuştuk hamilesin sanki
günün geçti mi canım yada kaç günün var ben 1 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı

Gecmedi canim ya 17 sinde batim. Bu kardeslerim boyle dusurdugum bebistede bi hafta onceden basladilar ki kimsenin haberi yoktu cunku ben bole bilmiyodum korunuyodum iclerine doguyodur yone insallah :) ama kasiklarim cok agriyo boyle olmaz benim regl belirtimebelim agrir bu defa kasiklarim agriyo hele yururken cok fena off bilmiyom yaa

inşallah bebiş vardır canım. bende senin gibi şüphelenmiştim. benimde ölee erkenden başlamazdı ağrılarım 3gün önceden kasık ağrım başladı dayanamayıp yaptım testi. umutlandırmak istemem ama umarım senin içinde böyle olur. kardeşlerinde haklı çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…