anaaaaaaaaaammm kız sende miiçok sevndimmmmmmmm
ben kaldım bi yaaa
canım kaç gun gectı adetın bende yenı ogrendım ama doktor ıcın beklemeyı düşünüyorum bıraz
gec dollenme olabilir tuba benm 4 gun gecti canm bugun test yaptim iki cizgi cok belrgin cikti ama doktora gtmeden hamileyim diyemiorum :))
yarın bende doktora gıdıyorum bebegın cınsıyetı ve uçlu test ıcın bakalım ne olucak
içindn de canımmm sevınnnn ama tabıkııı doktordan sonraaa ya saklamak lazımmmm ınsan tedırgın oluyo ıster ıstemezz
gec dollenme olabilir tuba benm 4 gun gecti canm bugun test yaptim iki cizgi cok belrgin cikti ama doktora gtmeden hamileyim diyemiorum :))
inşallah canım umarım geç döllenmedir, inşallah beklentilerim boşa çıkmaz. senin içinde çok sevindim yarın doktora gidince emin olursun artık sendebenimde 4 gün geçti bekliyorum hala. yarın test yapsam mı acaba ?
cnm bnm adetim duzenli 27 gunde bir oluo yumurtlamm 27 28 29 gecen ay ve ben 27.gun yumurtamin catladigini hissettim kasklarima kramp girdi ve ates basti halsizlik ve kemk agrisi eger sende olmadiysan gec dollenme olmuatr die dusunuorum ve ben daha kendime tam hamileyim diyemiom doktora gidimde ole hayrilisiii :))
benimde adetim düzenli bi ay 11inde bi ay 12sinde oluyorum. evlendiğimden beri bi mayıs ayında erken oldum 8inde. senin gibi yumurta çatlaması falan hissetmedim ama ne bileyim ya .. beklemek çok zor. geç döllenmeyse bile ne zaman öğrencem kafam karışık.
kızlar az önce test yaptım. sabah yapmak en doğrusuymuş ama ben dayanamadım ve yaptım. ve 2. çizgi çıktı:)
ama diğeri gibi koyu değil silik bir çizgi sizce bu pozitif mi oluyor?
kızlarrr test yaptım pozitif cıktı yanlış degilse hamileyimmmmRabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş.
kızlarrr test yaptım pozitif cıktı yanlış degilse hamileyimmmmRabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş.
kızlarrrrrrrrhayırlı olsun bebiş geliyomuşşşş ramazan bereketi başladı
inşallah diğer kızlarda verir böyle güzel haberlerrr
Hadi hayırlı uğurlu olsun mübarek ramazan bereketli geldi :) benim de kırmızılar gelmesin :)
Gunaydinlarrr herkese hadi bugunde guzel haberler alalim insallah :)
günaydınlaaaaar herkese. maşallah dün baya bereketli bi gündü. darısı diğer bütün günlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?