Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaaaaaaaaaammm kız sende mii çok sevndimmmmmmmm

ben kaldım bi yaaa

canım kaç gun gectı adetın bende yenı ogrendım ama doktor ıcın beklemeyı düşünüyorum bıraz

gec dollenme olabilir tuba benm 4 gun gecti canm bugun test yaptim iki cizgi cok belrgin cikti ama doktora gtmeden hamileyim diyemiorum :))

gec dollenme olabilir tuba benm 4 gun gecti canm bugun test yaptim iki cizgi cok belrgin cikti ama doktora gtmeden hamileyim diyemiorum :))

içindn de canımmm sevınnnn ama tabıkııı doktordan sonraaa ya saklamak lazımmmm ınsan tedırgın oluyo ıster ıstemezz

inşallah canım umarım geç döllenmedir, inşallah beklentilerim boşa çıkmaz. senin içinde çok sevindim yarın doktora gidince emin olursun artık sende benimde 4 gün geçti bekliyorum hala. yarın test yapsam mı acaba ?

Son düzenleme:

cnm bnm adetim duzenli 27 gunde bir oluo yumurtlamm 27 28 29 gecen ay ve ben 27.gun yumurtamin catladigini hissettim kasklarima kramp girdi ve ates basti halsizlik ve kemk agrisi eger sende olmadiysan gec dollenme olmuatr die dusunuorum ve ben daha kendime tam hamileyim diyemiom doktora gidimde ole hayrilisiii :))

benimde adetim düzenli bi ay 11inde bi ay 12sinde oluyorum. evlendiğimden beri bi mayıs ayında erken oldum 8inde. senin gibi yumurta çatlaması falan hissetmedim ama ne bileyim ya .. beklemek çok zor. geç döllenmeyse bile ne zaman öğrencem kafam karışık.

yarin sabahda erkenden bi test yap iatersen cnm olmadi doktora git 4 gun az bi zaman degil benm yarin ilk isim doktora gtmek olcak ins. hamisizdir :))

sevilayımm yazmış mesajda yeni öğrendimmm alevcim 61leylakcımm ve hafsacımm tebrik ederiimmmmm canlarımm rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinn çok iyi geldi bu güzel haberlerrr

kızlar ben hala adet olmadım 6 gun gectı ama batımda kanda negatıf cıktı . Artık suphem de yok ama bıran once gelsın su kırmızılar da stresımı bı atıyım ıstıyorum. Oruc olmasam gıtcem doktora ama orucuma da kıyamıyorum napcam bılmem

kızlar az önce test yaptım. sabah yapmak en doğrusuymuş ama ben dayanamadım ve yaptım. ve 2. çizgi çıktı:)
ama diğeri gibi koyu değil silik bir çizgi sizce bu pozitif mi oluyor?

kızlarrr test yaptım pozitif cıktı yanlış degilse hamileyimmmm Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş.

kızlarrrrrrrr hayırlı olsun bebiş geliyomuşşşş ramazan bereketi başladı
inşallah diğer kızlarda verir böyle güzel haberlerrr

Gunaydinlarrr herkese hadi bugunde guzel haberler alalim insallah :)

günaydınlaaaaar herkese. maşallah dün baya bereketli bi gündü. darısı diğer bütün günlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…