- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Pazartesiye kadar bekliyoruz,strese girmiyoruz kendimizi dinlemiyoruz :=)
Benim bi gun gecti sana diyorum ama stres kendimde yapiyorum bu sahurda test yapcam bakalim ne cikacak tabi sahura kadar kirmizilar gelmezse :18: :18: :18:
Keşke işim olmasa....Günaydın canııımmÇok işin yoksa zorlama kendini.... :26::26:
Çok Stresleniyorsan Yap Bi Test Olmaz mı Ki
İnşallah Allah'ım gönlünüze göre verir... Çok değişik bir durummuş, 6 aydır forumu takip ediyorum herkesin var bir sorunu...Herkese güzel haberler versin Allah.Zor gerçekten
Bugun is cikisina kadsr olmazsam bi test aliyim eczaneden negatifi goze aldim zaten :)
İnşallah Allah aratmadan verir... Ama stress en büyük etkenmiş olmuyor die düşünmemek lazımHerkes bebeişini kucağına alır inşallah.. Peki senin kaçıncı denemen?
Deneme 3 oldu bu ay...Doktora hiç gitmedim,kendimi etkilemek istemiyorum..Senin kaçıncı denemen???
Al canım bende dayanamamıştım aldım yaptım ama 2 gün negatifi yedimSonrada kırmızılar geldi
Benimde 3 oldu... bu 4. denemeyi yaptık sonuç bekliyorum... Ben çalışmaya başlamadan önce gittim muayane etti bir sorun yok temiz yurtalıkların dedi kan testi yaptı (tirod şeker v.s.) onlarda güzel.. 1 yıl içinde olur dedi...
ilk deneme de enfeksiyon oldum yine gittik yine sorun yok dedi 2 ay daha olmazsa hormon testi falan yaptırmayı düşünüyorum:26:[/
İnşallah alırsın güzel meleğini kucağına.Ben de iki ay önce kasığımda bir ağrı vardı doktora gittim.Apandist'ten şüphelendiler önce.Kan,idrar,ultrason kadın doğum her şeye baktılar.Yumurtalıklar tertemiz dedi doktor. İdrarda kanda da enfeksiyon vs çıkmadı bakalım ne olacak? Aynı durumdayız seninle hemen hemen,adette gecikti belirtilerin var mı peki hissediyormusun?
ecrinnn bebişin kız mı erkek mi öğrendin miii
Benimde 3 oldu... bu 4. denemeyi yaptık sonuç bekliyorum... Ben çalışmaya başlamadan önce gittim muayane etti bir sorun yok temiz yurtalıkların dedi kan testi yaptı (tirod şeker v.s.) onlarda güzel.. 1 yıl içinde olur dedi...
ilk deneme de enfeksiyon oldum yine gittik yine sorun yok dedi 2 ay daha olmazsa hormon testi falan yaptırmayı düşünüyorum:26:[/
İnşallah alırsın güzel meleğini kucağına.Ben de iki ay önce kasığımda bir ağrı vardı doktora gittim.Apandist'ten şüphelendiler önce.Kan,idrar,ultrason kadın doğum her şeye baktılar.Yumurtalıklar tertemiz dedi doktor. İdrarda kanda da enfeksiyon vs çıkmadı bakalım ne olacak? Aynı durumdayız seninle hemen hemen,adette gecikti belirtilerin var mı peki hissediyormusun?
Benim daha bat a 10 gün var cnaım hiiiç dinlemiyorum kendimi belirti aramıcam bu ay yoksa çok üzülüyorum sonra olursa olur olmazsa birdahaki ay :13::13:
Benim daha bat a 10 gün var cnaım hiiiç dinlemiyorum kendimi belirti aramıcam bu ay yoksa çok üzülüyorum sonra olursa olur olmazsa birdahaki ay :13::13:
:))) Ben burnumun ucunu göremiyorum nasıl okuduysam :))) 10 gün epey var senin benim de bat 15 Temmuzdu
:))) Ben burnumun ucunu göremiyorum nasıl okuduysam :))) 10 gün epey var senin benim de bat 15 Temmuzdu
olsun canım oluyor öyle inşallah hamişsinidir sende haber ver mutlaka bize de..
Yaşını Batını yazarsan 38s seni de listeye ekler (ilk sayfada listemiz var)
olsun canım oluyor öyle inşallah hamişsinidir sende haber ver mutlaka bize de..
Yaşını Batını yazarsan 38s seni de listeye ekler (ilk sayfada listemiz var)
Gerçekten mi :) Çok sevinirim inşallah öyledir dualarımızı kabul etsin Rabbim... Yaş 26 Bat 15 Temmuz'du malum
ayy haddiii hamiş haberleriii gelsin taza teze...bu ay benden ümit olmayınca sizlere taktım kafayı kızlarrrrr
Gerçekten mi :) Çok sevinirim inşallah öyledir dualarımızı kabul etsin Rabbim... Yaş 26 Bat 15 Temmuz'du malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?