Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Deneyimli olmadığım için çok bilemiyorum tabi.Pazartesiye kadar bekleyeyim en iyisi dediğiniz gibi:2:

İnşallah hamişsindir canımm ama olmazsa da üzülmek yok birdaha ki aya inşallah

nasılsın şekerim

İyiyim canım sağol sen nasılsın?

rapor alıp evde yattım sürekli hastanedeydim serumlarla kardeş olduk bugün işe başladım toparlanmaya çalışıyorum

Çok çok geçmiş olsun canım

:

ilginize çok teşekkür ederim.Adetlerim düzenlidir 26 günde bir olur hiç gecikme olmamıştı.

Ne demek canım yardımcı olabildiysek ne ala Benimde 26 günde bir döngüm ama geçen ay stresten 2 gün gecikme yaşadım.. Anlayabiliyorum seni İnşallah sen hamişsindir tabii

Belirtileri okumak istemiyorum ya da söylemek...Kendimi dinlemekte istemiyorum.... Bakalım Allah'ım hayırlısını versin mantıken 15 günlük hamile olsam bile idrar testinde duyarlılık 50 olduğu için o kadar beta hgc salgılamam imkansız gibi düşündüm okuduklarımdan.Doğru mudur sizce ?:2:

Sanki kendini dinleme cnaım belirti aradıkça herşeyi yaşıyorsun (bende öyle oluyo ama 3 denemede fıs çıktı ) Akışına bırak bekleme burda 2 arkadaşımız hiç beklemediği bu ay olmaz dedikleri ayda hamiş kaldılar

Allahtan hayırlısı tabii kısmet bakalım en uygun zaman ne zaman ..... bazılarının testinde 2 gün kala çıkıyor bazılarında ise haftalar gecince kişiden kişiye değişiyor o da P.tesiye kadar bekle gelmezse sabah kan testine git canım :18::18::18:

Tatlim kisiden kisiye degisiyo benim sekiz gun gectiginde ancak silik cikti :) kimisinde adeyten uc bes gun once bile cikoyo tamamen senin vucudunla hormonlarinla alakali bi durum bence kan yaptir bosu bpsuna stres yapipi varsa eger bebisede zarar verme.

Pazartesiye kadar bekliyoruz,strese girmiyoruz kendimizi dinlemiyoruz :=)

Güzel Günler Bebişli Günler Bizi Beklerrr İnşallahhhhh
sağol canım aramıza hoşgeldin
İyiyim canım sağol sen nasılsın?

:
bende iyiyim tatlım
Gunaydin sila :) iyice tembel oldun bu saatte gelinir mi
valla hiç sorma ya bugün eşim evde erken kalktım ama giremedim..
zaten ramazan geldiğinden beri uyku düzenim bozuldu iyice

işe gelince mecburen iyi olmak zorundayım yemek yiyemiyorum 6 kilo vermişim ama buna da şükür toparlandım biraz daha

ooo çok vermişsin ya benim ablam da kiloluydu hamile kalınca zayıfladı varya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…