- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Benimde 3 oldu... bu 4. denemeyi yaptık sonuç bekliyorum... Ben çalışmaya başlamadan önce gittim muayane etti bir sorun yok temiz yurtalıkların dedi kan testi yaptı (tirod şeker v.s.) onlarda güzel.. 1 yıl içinde olur dedi...
ilk deneme de enfeksiyon oldum yine gittik yine sorun yok dedi 2 ay daha olmazsa hormon testi falan yaptırmayı düşünüyorum:26:
en doğrusu canım...bizim bu ay çalışma falanda az oldu zatiii...aman napalım diğer aylara kısmettt
Ümit yok diyenleri de gördük hepsi hamişşşşşş
Stres yapmayin kizlar Rabbim biliyo verecegi zamani ben ilkinde korundugum ve sakinci gun olmadigi halde oldum adetime bes gun kala olmusum dusunun . Rabbim verecegi zamani biliyo
ama gerçekten yok pampaa yaaa
kızz ben senden bu ay ümitliyim...içime doğduuu
İnşallah canım bu ay çok istiyorum ama dua edin benim için... hem evlilik yıldönümünde eşime süpriz olacak hemde eşim nisan doğumlu şimdi olursa nisan da doğacak
hani adete 4-5 gün kala hamile kalınamazdı ulennn yalan yalnış sölüolar...al örnek iste...
acaba çift yumurtlamanmı oldu o ay:44::44:
İnşallah canım bu ay çok istiyorum ama dua edin benim için... hem evlilik yıldönümünde eşime süpriz olacak hemde eşim nisan doğumlu şimdi olursa nisan da doğacak
Yok canim gec yumurtlamisim :) beta hcg bile cok dusuk cikmisti hatta ilk basta dis gebelik sandilar. Rabbim ol deyince olur onun icin gune bakmadan iki gunde bir muhabbet getek. Bu ay bende umitsizim gecikmemde piskolojik kesin uoksa sadece 3-4-6 temmuzda muhabbet ettik
nasılsınız kızlarrr
İyiyiz canım sen nasılsın? Hayırlı olsun bebişin
adete 4-5 gün kalada oluyor mu yaaaa
arkadaşlar merhaba ,aranıza yeni katıldım, ben de bebek istiyorum beni de e listeye ekleyin :)
selammm kızlar nasılsınız
arasıra girip yazılanları okuyorum ama fazla duramıyorum hiççç halim yok hep yatıyorum inşallah kendime gelmeye başlarım artık
pc.de yatağa aldım artıksıkılıyorum tek başıma napimmmm
hoşgeldin canım. dikkat et kendine. bebeğinle dinlen bol bol. ilk zamanlar biraz zorlar belki sonra rayına oturur merak etme inşallah
iyiyim lan senden naber baytocanne kadar kibarsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?