Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Peki ne zaman ilk testimi yapsam bana kalsa bu akşam yapcam ben dayanamıyorum ama daha 2 gün oldu ya 2 günde gebelik mi belli olurmuş offfffffffffffff

amin canım amin...
bu sefer romantik bi ana denk getirirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder Allahım[/QUOTE]

BENDE DE NE KATIR İNADI VARDIR SÖLEMEM VALLA ZATEN DÜŞÜRDÜM KAYNANAM UMURSAMADI BİLE ALT KATIMDA OTURUYOR 5 HAFTALIK GEBEYDİM NEYMİŞ DAHA BELLİ OLMAZMIŞ O VAKİTTE GEBE OLUP OLMADĞIIM.DOKTOR KESEYİ GÖSTERİYOR DAHA NEYE HACET VAR.GEÇMİŞ OLSUN BİLE DEMEDİ SANKİ BAŞKASINDAN BU TÖBE TÖBE İNSAN KOMŞUSUNA BİDE DER GEÇMİŞ OLDUN DİYE BENİMKİDE DAHA BELLİ OLMAZ O HAFTALIKTA GEBE OLUP OLMADIĞIM GELDE GIRTLAĞINI SIKMA.SÖLEMİCEM İŞTE BANA NE SÜRÜNDÜRECEM HERİFİ.İNŞALLAH HEPİMİZİN TUTARDA BURDA PAYLAŞIRIZ CANLARIM.

Peki ne zaman ilk testimi yapsam bana kalsa bu akşam yapcam ben dayanamıyorum ama daha 2 gün oldu ya 2 günde gebelik mi belli olurmuş offfffffffffffff

demek istediğim adet günümde yapıyorm gecikmesinin beklemiyorum şu hassas testlerden ama boş.benimde zaten kızımda gecikeli 1 hafta olmuştu yaptım negatif çıkmıştı 1 hafta daha bekledik öle çıktı bende geç çıkıyor zaten idrarda.kanda baktırcam bu defa canım tabi gecikiirse((((((

ayy bu süperr yyaaaa
off yaa istiyorumm bende bir bebekk yaaa:84::84::84:

bende öyle yapıcam inşallah gecikir de ne kaldı ki 13 gün var yarın hafta sonu az kaldı az

Bazıları ceketini atıyor hamile kalıyor.benim en yakın arkadşım benden sonra evlendi 4 yaşında oğlu var guatrı vardı ameliyat oldu tedavi gördü doktor geçen ay hormonların normal demiş artık 2. Bebeği düşünebilirsiniz demiş buay pırt hamile haberi geldi.ne çabuk tuttu len dedim özel bişi yapmadık umursamadık bile dedi.

günaydın kızlar... geçmişi henüz okumadım ama yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz:13::13::13::13:

hoşgeldin bebişimmm günaydııınlarrr

kaynanana gerçekten sinir oldum yani...çok cahil bir kadınmışş... hayır cahil olsa bile hiç hamile kalmamış mı çocuklarını onun yerine başkası mı doğurmuş??!!! nasıl geçmiş olsun demez ya çocuk düşürmek ne kadar zor bir şey hem psikolojik hem de fiziksel olarak salak kadın!!! ay sinir oldum söyleme çatlasın hatta ona hamişliğini söyledikten sonra cinsiyetini hiç söyleme sakla..6 yaşındaki kızını da sevdirtme ona hıh işte gıcık olduumm

yapma sakın canım..bu kadar kafayada takma..taktıkça olmuyor çünlkü şekerimm

bende takmıyordumda adam hem test aldırıp hem salarsa sinir olurum tabi bide testi yaparken başımda bekliyo oda görcekmiş.o zaman beyfendi kıçını devirip yatmıcaK ama kavga etmeyelim diye renk vermedim bişide demedim zaten olursa olur olmazsa olmaz napim canım.

listeye eklenmek isteyen arkadaşlar sizleri ekledim haberiniz olsun..
bu ara biraz yoğunum her zaman topikte olamıyorum ama bunun acısını daha sonra çıkartırım

slmlar kızlar bi saattir okuyom sizleri iç yazmıom güzelmiş bölede :2: neyse acıktım ben öğle yemeğine 38 Sıla nerelerdesin bugün yoktun iyisin inşallah görüşürüz öğleden sonra

2 oğlu var. daha önce biri 5 biri 6aylıkken düşmüş bebelerivar. 3 gün gece gündüz ben ağladım annemle teyzemle beraber.kayınbiraderim çok sever beni 18imde evlendim kızkardeşi gb görür beni gece rüyasında o bile ağlaımı malum bebekleri olmuyor sağlık yönünde.ama kaynanamda tık yok patronum bile kafa izni verdi gelme dinlen dedi o yukarı çıkıp açmısın iyimisn demedi bile.Zaten kızımda erkek olsun kocamın adı olsun kıza karışmam dedi durdu eşim boşver ses etme ikimiziin istediği olcak çocuğu biz yaptık dedi bana kız olucağını duyunca ona da buldu şu olsun bu olsun diye ama BENİM dediğim oldu.sen olsan sölermisin Allah aşkına.5 haftalık gebelik belli olmazmış bende sen en son hangi yüzyılda doktora gittin ben evlenediğimden beri senin doktora gittiğini görmedim ben. insan en azından kontrole smeare filen gider 8 sene oldu ben evleneli.ama Beddua etmedim sadece Allah var yukarda görüyor herşeyi dedim eşimede demedim ilerde bana ters tepki olarak geri döner diye.sen olsan sölermisin etrafa böle durumda

slmlar kızlar bi saattir okuyom sizleri iç yazmıom güzelmiş bölede :2: neyse acıktım ben öğle yemeğine 38 Sıla nerelerdesin bugün yoktun iyisin inşallah görüşürüz öğleden sonra
slm canım bu ara çok yoğunum ya uzun süre kalamıyorum topikte.. iyiyim çok şükür sen nasılsın tatlım
benide eklermisin 2temmuz - 2 ağustos

canım yaşını ve batını yazar mısın

Canım acaba benim de mi öyle ki ?

bence kadında vicdan denen şey yok..insan değil sanki yaa.. kendisi de düşük yapmış bari ondan anlasa gıcık.. bir tane kızı olsaydı belki anlardı seni.. 5 haftalık gebelik nasıl belli olmayacaksa kara cahil..boşver sen onu sallama sen de ona hiçbir şeyde geçmiş olsun deme..kocanı da doldur ona karşı bakalım ne yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…