Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok güldüm yaaa eşine tekme atıyo heee

Sorma canim ya nasil bi belirti bekliyosa bi sonraki sabaha ben ondan daha sakinim aslinda bizim bi ay daha yasakliydida inanir misin bi gun aksam oturdu cocuk yapalim dedi daha bi ay var dedim gozleri doldu baktim yaslar akiyo tmm dedim nasil olsa hemen tutmayabilir baslayalim rabbim kimseyi aratmasinn aminnn

çok istiyo demekki Allah aratmasın canım. o güzel duyguyu yaşatsın hepimize inşallah

çarşamba test pozitifti denedik perşembe olmadı bugün bakalım dürtecem hele bi kalkmasın yataktan aşağı atacam zaten spermler 3 gün yaşıyor diye biliyorum ben ama yanlışmı biliyorum canım???adam bide 3 çocuk istiyo ben 2.yi tutturamıyorum sen 3 diyon gelde siinir olma.6 yaşında kızım var o da yatıyo kalkıyor anne kardeş istiyorum diyor.bende istiyorumda istemekle olmuyo sanki çocuk tek başına yapılıyor töbe töbe .sizinde kafanızı şişiriyom sabah sabah ya.

:13::13::13::13::13::13:

Eklentiler

• $189119_463034560452958_1521141144_n.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 25

amin canım Allah herkese hayırlı zamanda nasip etsin

amin canım erkeklerin üzülmesi daha bi zor geliyo bana. onlar duygularını pek belli edemiyolar ya. inşallah bu ay olur canım Allah herkesin yüzünü güldürsün

Son düzenleme:
çok istiyo demekki Allah aratmasın canım. o güzel duyguyu yaşatsın hepimize inşallah

Evet canim evlenince baslamisti bebekte bebek diye ben bi yil dursun dedim ama rabbim bizim haberimiz yokken verdi ve dusuk yapinca cok korktu bana bisi olcak diye bayadir sesini cikartmiyodu ama artik oda bende gercekten istiyoruz rabbim hepimixi annr baba olmaya layik kilsin

Aynen hic kiyamam kocisime ya guzel dualarin icin sagol tatlim

amin canım inşallah

canım yasağı geç benim arkadaşım da düşük yaptı doktor 4-5 ay yapmayın demiş bunlar da umursamamış 2. ay hamiş kaldı..şimdi birinciyi doğurdu 2 yaşına getirdi 2.ye hamile

bizde ayın 17. Sinde yaptık o zaman bu akşam bizimde yapmamız gerekiyor benim adetlerim düzenli telefonumda ki adet takipçisine göre ovulasyonum dündü bakalım ne olucak test yapmak için erken diorum adetim geçsin öyle kanda baktırırım ama eczaneden alayım mı bi tane bulunsun ne dersin

Son düzenleme:

inşallah bu sefer sımsıkı tutunur canım inşallahhhhh

günaydın kızlar... geçmişi henüz okumadım ama yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz:13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…