yapma sakın canım..bu kadar kafayada takma..taktıkça olmuyor çünlkü şekerimm
ayy benimkinede 12 günn varrrrr
merhabalar kızlar nasılsınızBen dün yine kırmızıları gördüm yeni bat 18 ağustos:106: Sizlere birşey soracağım incir küründen haberiniz var mı yada uygulayan bu ay uygulamayı düşünüyorum bakalım inşallah bu ay hayırlı haberleri alırız
bence kadında vicdan denen şey yok..insan değil sanki yaa.. kendisi de düşük yapmış bari ondan anlasa gıcık.. bir tane kızı olsaydı belki anlardı seni.. 5 haftalık gebelik nasıl belli olmayacaksa kara cahil..boşver sen onu sallama sen de ona hiçbir şeyde geçmiş olsun deme..kocanı da doldur ona karşı bakalım ne yapıyor
sağlık olsun gönlünü ferah tut inşallah bi daha ki sefere canım
merhaba canım sağlık olsun inşallah diğer ay hamiş kalırsın..Merhabalar kızlar nasılsınızBen dün yine kırmızıları gördüm yeni bat 18 ağustos:106: sizlere birşey soracağım incir küründen haberiniz var mı yada uygulayan bu ay uygulamayı düşünüyorum bakalım inşallah bu ay hayırlı haberleri alırız
merhaba canım sağlık olsun inşallah diğer ay hamiş kalırsın..
İncir Kürünü duydunuz mu kızlar hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Bence bu ay hepimiz deneyelim gelecek ay hepimiz güzel haberleri verelim inşallah
zaten eşimin yanında çok ilgili bi anne modunda ama eşim ezdirmez beni normalde çok dayanamadığım laf sokmalarını filen sölediğim zaman eşim kıyameti koparıyor karımla uğraşmayın diye eşimden ödü kopuyo o yokken yapıyor yapcanı.eşim der zaten sen cevap verip kötü olma seviyeni düşürme bana bırak diyor.hafta içi çalışıyorum eve git yemek çamaşır bulaşık çalışan ütüsüz olmaz temizlikmiş sen kendin bilirsin ev işi bitermi bide anneye aşırı düşkün kızım var.babası varkende onada gitmez her daim dibimde ilgi bekliyor hafta sonu etütler filer dersler üniversite 3 sınıfım.ehliyet istiyom çocuk istiyoz 30a varmadan eee kaç parçaya bölüneyim yahu ben
ben duydum ama ne kadar yararlı bilmiyom kiii :26::26::26:
canım incir kürü yumurtanın çatlaması için kullanılıyor deneyebilirsin :13:
inşallah şifa olur canım benimevet canım öyleymiş bende bugün tesadüfen denk geldim ama denemek istiyorum bakalım bu ay olur inşallah canım bu arada yeni bat 18 ağustos :44:
Herkese selamlarrrr:)
inşallah şifa olur canım benim
batını da değiştirdim:126:
AminnnTeşekkür ederim canım.
inşallah şifa olur canım benim
batını da değiştirdim:126:
slm tatlım nasılsın
selammm umarım yumurtalarınız bir bir çatlarlar da bebiş olurlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?