Âmin canım inşallah Allah isteyen herkese hayırlı bebişler verir bize de sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder:)
Kızlar ben çıkıyorum kotlar olmuo artık gidim de kendime rahat bi kaç bişey alayım akşama doğru gelirim:) sıcakta çıkma dieceksiniz ama arabaya gidicem awm serin olur zaten :) öptüm hepinizi bol bebişli günler:))))))
Selammm Nasılsınn
Slm canım iyyim şükür sen nasılsın
seninle tanısmadık sanırsam .. ben mera topiğin en küçükleriyim bebeiş hayalim var umarım en kısa zamanda dileklerimiz dualarımız kabul olur
klimalı yerde sıcağı hiç anlamıyorum valla güneş bile görmüyor ofisimsıcaaaaaaaaaaak çok sıcaaaaaaaaak :111::111::111::111::111:
Selam kızlaaar
selam kızlar beni de ekleyin aranıza. artık bende bebiş istiyom :) sat 23 haziran.
özel mesaj kutun dolu şekerimmmSelammm Nasılsınn
sıcaaaaaaaaaaak çok sıcaaaaaaaaak :111::111::111::111::111:
canım incir kürü yumurtanın çatlaması için kullanılıyor deneyebilirsin :13:
aynı zamandayız o zaman hadi mübarek cuma hürmetine umarım güzel haberler olur senin en son ilişki ne zaman canım
İncir Kürünü duydunuz mu kızlar hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Bence bu ay hepimiz deneyelim gelecek ay hepimiz güzel haberleri verelim inşallah
klimalı yerde sıcağı hiç anlamıyorum valla güneş bile görmüyor ofisim
slm hoş geldin canım batını ve yaşını yazarsan ekleyebilirim:13:
özel mesaj kutun dolu şekerimmm
öff aynenn..bende birde bu sıcakta bankaya gitcemmm
ayy nerde nerde bu şey..deneyelimm bakalım bencede
en son dündü canımmdün 16. günümdü şans varmı bilemiyorum..regl döngün 26-28 gün arasında..
ayy bencedeee
selam kızlar beni de ekleyin aranıza. artık bende bebiş istiyom :) sat 23 haziran.
İyim bende çokça heyecanlı ilk defa bu ay deneme yaptık umarım en kısa zamanda dileklerimiz kabul olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?