Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Âmin canım inşallah Allah isteyen herkese hayırlı bebişler verir bize de sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder:)

aminnn ınsallah zamanında kucağımızza alırız bebişlerimizii çok sabırsızlanıorummm

Kızlar ben çıkıyorum kotlar olmuo artık gidim de kendime rahat bi kaç bişey alayım akşama doğru gelirim:) sıcakta çıkma dieceksiniz ama arabaya gidicem awm serin olur zaten :) öptüm hepinizi bol bebişli günler:))))))

tamam canım kendine iyi bak görüşürüz öpüyorum

Slm canım iyyim şükür sen nasılsın
seninle tanısmadık sanırsam .. ben mera topiğin en küçükleriyim bebeiş hayalim var umarım en kısa zamanda dileklerimiz dualarımız kabul olur

İyim bende çokça heyecanlı ilk defa bu ay deneme yaptık umarım en kısa zamanda dileklerimiz kabul olur canım

Selammm Nasılsınn
özel mesaj kutun dolu şekerimmm

sıcaaaaaaaaaaak çok sıcaaaaaaaaak :111::111::111::111::111:

öff aynenn..bende birde bu sıcakta bankaya gitcemmm
canım incir kürü yumurtanın çatlaması için kullanılıyor deneyebilirsin :13:

ayy nerde nerde bu şey..deneyelimm bakalım bencede

aynı zamandayız o zaman hadi mübarek cuma hürmetine umarım güzel haberler olur senin en son ilişki ne zaman canım

en son dündü canımm dün 16. günümdü şans varmı bilemiyorum..regl döngün 26-28 gün arasında..

İncir Kürünü duydunuz mu kızlar hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Bence bu ay hepimiz deneyelim gelecek ay hepimiz güzel haberleri verelim inşallah

ayy bencedeee

ayy nerde nerde bu şey..deneyelimm bakalım bencede

ayy bencedeee[/QUOTE]

Kızlar İbrahim Saraçoğlunun bir kürü 8-9 kuru inciri yıkadıktan sonra ortadan bölerek yarım litreden biraz fazla kaynamış suyun içine atıyoruz 15 dk da böyle kaynatıyoruz. her gün 1 bardak içiyormuşuz ama her iki günde bir aynı işlemi tekrarlamak gerekiyormuş buzdolabında saklanabiliyormuş. Böyle 21-25 gün arası devam ediyoruz (her gün düzenli) İnşallah hepimiz bu ay hamiş kalırız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…