bu ay pekkk takıntılı değiliz ümidim olmasından yana inşallah hamış olurum da.. şakalar gercekk olurrrrAyy cokk seker
bu ay pekkk takıntılı değiliz ümidim olmasından yana inşallah hamış olurum da.. şakalar gercekk olurrrr
Sattan bata kadar canim otomatik hesaplayicilarda var canim yani son adettin ilk gununden bi sonraki adetin ilk gunune kadar gecen sure avulasyon dongun formul ;
Dongu gunun -14: cikan sonuctan 3 cikar uc ekle yumurtlama araligin eger avulasyonun benim gibi uzun ise 30 gun felan 5 cikar 5 ekle
Benim kistim yok ama cok sık idrar yollarini usuten ve iltihap kaptiran biri olarak sogan kurunu denemek istiyorum hergun mu iciyordun canim
arkadaşlar merhaba
benim de günüm yarın umarım olmam,heyecanla bekliyorum
Mrb cnm inşallah olmazsın
Sabah akşam canım adet gününde içmeye başlıyorsun 10gün kullanıyorsun başka yok çünkü bebiş dusunenler için sakıncalı tamamen temizleniyor çünkü
Benim aşağı yukarı 30 gün felan sürüyor bekar olduğum zaman da öleydi günü gününe olurdum bu sıkıntımıdır mesela ortalama 28 gün diyo ama benim 30 gün
pko diyorlar kk de hepyani polikistik over sendromu denilen yumurtalıklarda kist olması.. soğan kürü ile gectimi ondan sordum. ben bi kere ictim midemi bulandırdı bdha icemedmmm
Hemen baslamaliyim adetim erken bitti ama yumirtlama gunume daha 10 gun var acilen baslayim sahurda iftarda icerim bende artik
Gunaydinnn caydin ben herkese inat kiz diyorum burda cogunluk erkek diyordu bakalim ne gosterecek bebisi
eveeeeeeet
tahminleri alalııım.bence erkekkkk
üff desene zor da olsa icicemm benimde öyle geliyor adetimmm üffBenim soğan kurüyle gectigine eminim canım 2-3ay boyunca 10ar gün yaptım.benim midem de hassastır ama onu ılıkken ictim pek dokunmadı.yeter ki temizlensin dedim.gerçekten temizledi afedersin simsiyah olan adetim söküldükçe açık pembe olmaya başladı ve sonuç hiç kist yok
üff desene zor da olsa icicemm benimde öyle geliyor adetimmm üffiğrene iğrene icicem artık nasıl kullanıyorsun soğan kürünü herseferinde yeni mi kaynatıyorsun yoksa kaynatıp bi kaba koyup ordanmı iciyorsun
tamam bakalım onu da deneyelimmmm1kere kaynatiyorm. 2sefer içiyorum canım
güzel haberlerle gel canımmmmmmmm kolay gelsinnnnnKızçeler ben gidiyorum k.valideme oradan sağlık ocağına geçerim güzel haberleri veririm inşallah öptüm sizi
Keşke adetinde olsaydı bi 6gün sürerdi inşallah yarar canım haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?