Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buschy için hayırlı olsun .allah analı babalı büyütmek nasip etsin

bende şubat ayında ekim anneleri 2013 forumundaydım ama gebeliğim sonlandığı için o sayfadan ayrıldım.
bikaç aydır girmiyordum.tekrar bebek düşününce buralarda gezinmeye başladım yine.
bu ay korunmayı bıraktım bende.bakalım 3 Ağustosa kadar beklemedeyim.

fıstıklar nasılsınız bklm keyıfler nsl .caydın akril isyan sızler nealemdesınız kuzucuklar calısmalar nasıll

Son düzenleme:
fıstıklar nasılsınız bklm keyıfler nsl .caydın akril isyan sızler nealemdesınız kuzucuklar calısmalar nasıll

iyiyiz cnaım sen nasılsın? Bebişin nasıl bakalım nasıl gidiyoo

Biz maçı yaptık şimdi skoru bekliyorum (h.sonu :18::18::18:)

iyiyiz çok şükür ramazanda yapabildiğimiz kadar yapıyoz muhabbet bakalım kısmet. bu ay bereketli ay bizde kavuşuruz inşallah bebişlerimizee senin bebişin nasıl üzmüyo dimi annesini

bende iyiyim tatlılarım cok sukur bebegım hıc uzmuyor benı babasını beklıyor belkıde o gelınce nazlanıcak hayurlı skorlar beklıyorum sızden hadı bayrama bol bebıslı girelım tamam mu

Almaz olurmuyuz canım hoşgeldin aramızaa

hosbulduk canm ya bende yazı goremeyınce almadılar sandım saka saka sorunlar dertler paylasıldıkca hafıfler bu ay yok bu ayda yok sıtreslerı cok kotu oluyor ya allah bekleyen herkeze sabır versın inşallah:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…