Kızlar 3haftalık hamileyiiiiiimalkış nasıl yapılır bilemiyorum onları :)
Senin sonucu öğreniyimde kapatacam çıkarım belki eve gider yatarım kendimi dinlemekten sıkıldım
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah kendine dikkat et bol bol dinlen:) hadi halaya kızlar te te te te:))))
Kızlar 3haftalık hamileyiiiiiimalkış nasıl yapılır bilemiyorum onları :)
Aynen canım ben 7aydır kendimi dinledim her ay hamile sandim kendimi.kendini dinlememek en iyisi.şimdi muradima erdim darısı başınıza
canım tebrik ederim. hayırlı olsun. çok güzel bir hamilelik süreci geçirmeni dilerim.
sen kimseye aldırma artık tek kişi deilsin:) kendine çok dikkat et.
nasıl mutlu olmussun 3 haftalık hamileyim diye:) rabbim kucağına almak nasip etsin inşallah
amin canım inşallah tez zamanda bana da nasip etsin
Çok teşekkür ederim.ben her adet olusumda ağladım canım.o kadar çok istiyordum ki.dua ederken ağlayarak ederdim.hayatta en çok istediğim şeyden mahrum kalmak istemiyordum.bu yazıyı yazarken de ağlıyorum ama mutluluktan :) hiç kimseye bakmam bundan sonra. Rabbim sabrini verir inşallah
amin canım inşallah tez zamanda bana da nasip etsin
İnşallah hayırlısıyla göbüşüne gelir o bebek:)
benim boyum 1,70 kilom 67 ama bende de göbek var hayır boş göbeği napayım bari dolu olsun dimi ama
benide ağlattın umarım bir ömür boyu bebeğin eşinle mutlu olursunn
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Canım çok teşekkür ederim kaynanama gittim hiç bişey sormadı uzattım kağıdı 3haftalık hamileyim dedim.kağıda hiç bakmadan geri verdi hayırlı olsun dedi.sonra eltime döndü eee sen ne yaptın dedi :) eltim de 8buçuk aylık hamile bu arada
Ohh tescillendi haydine uyuz kaynanan varmis oyle
İnşallah canım.bilmiyorum çok duygusalim Allahim hepinizi mutlu etsin gönlünde ne varsa onu versin.inşallah bebeğim sağlıklı olur ve doğar şuan sadece kesesi için beklicem sağlıklı olsun da beklerim de ağlarım da :)
canım benim duygusallığını anlayabiliyorum.
çok güzeldir ama o duygulu haller. ben en çok o halimi özlüyorum.
inanılmaz küçük şeylere gülebiliosun tam aksine aglayabiliosun da.
tartışmasız mucizevi bir duygu annelik ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?