Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar 3haftalık hamileyiiiiiim alkış nasıl yapılır bilemiyorum onları :)

canım tebrik ederim. hayırlı olsun. çok güzel bir hamilelik süreci geçirmeni dilerim.
sen kimseye aldırma artık tek kişi deilsin:) kendine çok dikkat et.
nasıl mutlu olmussun 3 haftalık hamileyim diye:) rabbim kucağına almak nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim.ben her adet olusumda ağladım canım.o kadar çok istiyordum ki.dua ederken ağlayarak ederdim.hayatta en çok istediğim şeyden mahrum kalmak istemiyordum.bu yazıyı yazarken de ağlıyorum ama mutluluktan :) hiç kimseye bakmam bundan sonra. Rabbim sabrini verir inşallah

benide ağlattın umarım bir ömür boyu bebeğin eşinle mutlu olursunn

Ohh tescillendi haydi ne uyuz kaynanan varmis oyle

Anne olmak o kadar güzel bi duygu ki içinde bi can taşıdığını bilmek 9 ay sonra onu kucağına alacağını bilmek onunla aynı anda nefes almak kalbinin bir Atması anlatılması o kadar güç ve heyecan verici ki yüce Rabbim tüm gönülden isteyenlere nasip etsin bu mükemmel duyguyu :) ama en güzeli de bu en güzel günlerimizi doya doya tadıyla yasamak :) Allah hepimizin sabır versin sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin:)

canım benim duygusallığını anlayabiliyorum.
çok güzeldir ama o duygulu haller. ben en çok o halimi özlüyorum.
inanılmaz küçük şeylere gülebiliosun tam aksine aglayabiliosun da.
tartışmasız mucizevi bir duygu annelik ..

Sokaktakedi yavrusu görsem ağlıom hehehehehehe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…